DetektoRING

Setkání hledačů Kdyně 2007 aneb další velké testování
Publikováno: Tuesday, 04.09. 2007 - 08:12:39
Téma: Setkání a srazy


Vážení přátelé,
domažlický spolek hledačů Vladivoj si vás dovoluje co nejsrdečněji pozvat na 3. ročník přátelského setkání hledačů, které se bude konat ve dnech 21. – 23. září 2007.

Setkání proběhne stejně jako v předcházejících letech v chatové osadě Hájovna nacházející se v blízkosti překrásného západočeského městečka Kdyně v předhůří Šumavy.
Cestu k nám vyčtete z přiložených mapek.



Pozvání samozřejmě platí bez rozdílu pro všechny milovníky našeho koníčka. Zváni jsou všichni začínající, ale zkušenější hledači, stejně jako „staří“ ostřílení mazáci. Rovněž rodinní příslušníci, přátelé, anebo jen ti, kteří o proniknutí do tajů hledání teprve přemýšlejí.
Pro všechny návštěvníky je opět připraveno několik zajímavých testovacích polygonů, které jsme zase trochu rozšířili, a které budou opět hlavním programem letošního setkání. Zde si bude moci každý vyzkoušet schopnosti a výkon svého přístroje, stejně tak ukázat jeho ovládání a v neposlední řadě porovnat s detektory a modely konkurenčními.

Okolní členitá krajina nabízí i několik možností pro hledání, kterých může každý dle libosti využít a proběhnout se zde se svým detektorem.

UBYTOVÁNÍ:
Pro všechny návštěvníky jsou k dispozici dvou nebo čtyřlůžkové chatky, kterých je zajištěno dostatečné množství. Doporučujeme však objednat si ubytování předem na některém z níže uvedených kontaktů:

infocentrum@kdyne.cz
Tel.: 379 734 385
Mob.: 602 168 171


OBČERSTVENÍ:
Občerstvení (NONSTOP) zajišťuje v místním stánku opět náš kolega Jindra, který se již na všechny těší a je připraven v kteroukoliv denní i noční hodinu uspokojit každé hladové či žíznivé hrdlo. Z důvodu dostatečného zajištění tekuté i pevné stravy, bychom rádi požádali o předběžné (samozřejmě nezávazné) potvrzení vaší účasti.

V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností se kdykoliv obraťte na naši e-mailovou adresu nebo přímo na naše osoby:

vladivoj@tiscali.cz
Marek: 602 432079
Tomáš: 608 225993


Věříme, že nás podzimní počasí nezklame a s přáním dobré nálady se s vámi na viděnou na Hájovně těší náš spolek Vladivoj.










Tento článek si můžete přečíst na webu DetektoRING
http://detektory.hantec.cz

Tento článek najdete na adrese:
http://detektory.hantec.cz/clanky/setkani-hledacu-kdyne-2007-aneb-dalsi-velke-testovani-113.html
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO