Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jokr Věrnost fóru
Registrace: 21.3. 2006 Příspěvky: 292
|
Zaslal: neděle 26. červen, 2011 9:19 Předmět: JOKR 011 |
|
|
Včera se narodila první 011-ka,tak jsem udělal nějaký fotky a dal je na své stránky a těším se na ohlasy. Kritika vítána.Největší změna ale není vidět,má to novou elektroniku,je odolnější proti rušení,má menší spotřebu jak 009,jde dál a hloub,o kolik ukáže praxe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
grimmi Věrnost fóru
Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 5204 Bydliště: Gyönyörű Völgyben
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mcmlxxx Administrátor
Registrace: 23.3. 2006 Příspěvky: 2580 Bydliště: Letovice, 50 let
|
Zaslal: neděle 26. červen, 2011 19:56 Předmět: |
|
|
http://www.detektoryjokr.vyrobce.cz/wjokrw.htm
ještě otázka na přímo na tebe Jokre, nekdo tady ve fóru zmiňoval, že je škoda že nevyužíváš nějakou továrně vyráběnou sondu a nesladíš ji s tvojí elektronikou. Mohlo by to být výhodné pro všechny strany, co na to říkáš ty jako šéfkonstruktér ? _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70 |
|
Návrat nahoru |
|
|
witt Věrnost fóru
Registrace: 18.2. 2008 Příspěvky: 300
|
Zaslal: neděle 26. červen, 2011 22:37 Předmět: |
|
|
to pravé okýnko s fotkou se dá rolovat _________________ E-Trac, ProPointer |
|
Návrat nahoru |
|
|
jokr Věrnost fóru
|
Zaslal: neděle 26. červen, 2011 23:14 Předmět: |
|
|
Citace: |
ještě otázka na přímo na tebe Jokre, nekdo tady ve fóru zmiňoval, že je škoda že nevyužíváš nějakou továrně vyráběnou sondu a nesladíš ji s tvojí elektronikou. Mohlo by to být výhodné pro všechny strany, co na to říkáš ty jako šéfkonstruktér ? |
Důvody jsou dva,první je,že na nastavení cívky hodně záleží a elektronika vyžaduje jen určité nastavení ofsetu vyvážení,druhý je ten, že nikdo nedělá cívku tak lehkou a vlastně ještě třetí,moje cívky se dají kompletně opravit,vyměnit kabel,prostě cívka jako taková je věčná. |
|
Návrat nahoru |
|
|
fanu Věrnost fóru
Registrace: 27.6. 2006 Příspěvky: 1752
|
Zaslal: pondělí 27. červen, 2011 6:08 Předmět: |
|
|
Lze předělat Jokr 007 na 011 a jaká je případně cena? Je při tom potřeba vyměnit komplet elektroniku nebo lze tu stávající upgradeovat ?
Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
grimmi Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 27. červen, 2011 7:59 Předmět: |
|
|
witt napsal: |
to pravé okýnko s fotkou se dá rolovat |
Takovej BFU zas nejsem. _________________ člověk s FBS technologií |
|
Návrat nahoru |
|
|
jokr Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 27. červen, 2011 8:48 Předmět: |
|
|
fanu napsal: | Lze předělat Jokr 007 na 011 a jaká je případně cena? Je při tom potřeba vyměnit komplet elektroniku nebo lze tu stávající upgradeovat ?
Díky. |
Bohužel nejde bez výměny elektroniky.Některá dílčí vylepšení lze dodělat,třeba odstínění krabice.Cívka je dnes také jiná ale starší lze použít.Pokud by šlo jen o výměnu elektroniky a nic se nemuselo dodělávat,tak 6000,-by byla asi cena. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mcmlxxx Administrátor
|
Zaslal: pondělí 27. červen, 2011 8:59 Předmět: |
|
|
jokr napsal: | Citace: |
ještě otázka na přímo na tebe Jokre, nekdo tady ve fóru zmiňoval, že je škoda že nevyužíváš nějakou továrně vyráběnou sondu a nesladíš ji s tvojí elektronikou. Mohlo by to být výhodné pro všechny strany, co na to říkáš ty jako šéfkonstruktér ? |
Důvody jsou dva,první je,že na nastavení cívky hodně záleží a elektronika vyžaduje jen určité nastavení ofsetu vyvážení,druhý je ten, že nikdo nedělá cívku tak lehkou a vlastně ještě třetí,moje cívky se dají kompletně opravit,vyměnit kabel,prostě cívka jako taková je věčná. |
Dobře díky, ale k čemu to všechno je, když je pak sonda citlivá na slunko, jak tu někdo psal, z toho důvodu tady i někdo zmiňoval, proč nepoužíváš sériovky. _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jokr Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 04. červenec, 2011 9:37 Předmět: |
|
|
To je trochu nepřesné,sonda není citlivá na slunko,ale díky černé barvě a vysoké teplotě okolí se na slunci dokáže rozpálit na teplotu,kdy plasty měknou.Když je za těchto podmínek námáhána jinak než pohybem při hledání může dojít k rozvážení cívky.Ještě bych dodal že se tato hrozba týká jen těch největších 23x34 cm.Dá se tomu předejít zhruba třemi způsoby:pro tyto podmínky se cívky vyrobí z bílého plastu;cívka se nastříká zeleným sprejem na auta;člověk si dá trochu pozor jak v těchto podmínkách cívku namáhá.Jinak pro informaci,všechny cívky mění vlastnosti(vazbu) s teplotou,některé víc jiné míň.Jen to prostě hledač nezaregistruje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
grimmi Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 04. červenec, 2011 12:28 Předmět: |
|
|
Sondu jsem vyřešil dle doporučení od Jokra a ty přechody stín lesa/výheň polní jsou lepší:
_________________ člověk s FBS technologií |
|
Návrat nahoru |
|
|
mcmlxxx Administrátor
|
Zaslal: pondělí 04. červenec, 2011 20:35 Předmět: |
|
|
bezva, díky za info. _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70 |
|
Návrat nahoru |
|
|
scorpion Věrnost fóru
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
|
Zaslal: čtvrtek 07. červenec, 2011 21:43 Předmět: |
|
|
Dnes jsem vyvenčil i Roberteka Garrett a Jokra 009 ruší až do 2 metru, a Fisher F-75 ltd ho ruší do 5 m. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bimbo
Registrace: 3.7. 2007 Příspěvky: 37
|
Zaslal: neděle 14. srpen, 2011 2:10 Předmět: |
|
|
[quote="grimmi"]Sondu jsem vyřešil dle doporučení od Jokra a ty přechody stín lesa/výheň polní jsou lepší:
Bílá sonda je supr,hlavně v noci jí je dobře vidět.Barvím je na bílo už cca.10let. Ale co to máš za patvar,znam déčka k Jokru kulatý.Že by kvůli dosahu na drobnůstky?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
snedro Věrnost fóru
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: neděle 14. srpen, 2011 11:33 Předmět: |
|
|
Dotaz na Jokra: Přijede 011tka do Kdyně?
S tou cívkou na bílo mě to Grimouši taky napadlo ale zatím jsem nijaký změny neregistroval při přechodu les -pole 20DD mi připadá stabilní je jasný že u ní nebude docházet k takovýmu rozpínání jako u větších cívek . _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
jokr Věrnost fóru
|
Zaslal: neděle 14. srpen, 2011 20:29 Předmět: |
|
|
Jasná zpráva,budu tam i s 011-kou s velkou eliptickou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snedro Věrnost fóru
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pondělí 15. srpen, 2011 12:49 Předmět: |
|
|
jokr napsal: | Jasná zpráva,budu tam i s 011-kou s velkou eliptickou. |
Tak se budu těšit _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
scorpion Věrnost fóru
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
|
Zaslal: čtvrtek 08. září, 2011 21:32 Předmět: |
|
|
jokr napsal: | Jasná zpráva,budu tam i s 011-kou s velkou eliptickou. | No tak ve Kdyňi, 011 otestujte jeslí ho ruší Robertek Garrett a jiné detiky až do vzdálenosti 5m,jak 009. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sasa
Registrace: 27.5. 2011 Příspěvky: 60
|
Zaslal: neděle 01. duben, 2012 19:00 Předmět: |
|
|
Zdravím, od uvedení 011 už nějakej ten pátek uběhl, a tak mě napadlo vznést dotaz, jak se vám nejnovější Jokr jeví? Případně ve srovnání s předchůdcem? Skoro to vypadá, jako by s ním nikdo nechodil? Díky za případný info _________________ Jokr 009 + 27 cm DD |
|
Návrat nahoru |
|
|
|