Mám záchrannou nabíječku,dříve jsem říkal že mi je na prd ale ted jsem rád.Nerad bych aby se mi to někde při hledání vybilo. _________________ GM4 Pro,XP Deus
Další z diskutovaných bodů na fóru je prý fakt, že málokdo při začátku hledání čeká s cívkou ve vzduchu zhruba 10 vteřin na autokalibraci cívky - samozřejmě mimo kov. / po celou dobu LEDka rychle bliká /.
Tak pozor na to - jinak bude hledat Deus také chybně.
.. Jirko díky, taky jsem se k tomu už dogugloval, tak jsem ho tam tedy natlačil a včil jsem zvědavej, jaké to bude v praxi, zítra to razím odzkoušet . _________________ Omnia mea mecum porto - XP DEUS
Tak jsem Deuse "updatnul" na 3.2 a teď vzhůru do terénu. Hlavně, jestli se opraví ukazatel baterií v cívkách. Programy a nastavení byly i u 3.1 celkem OK.
Kudla, ani jsem nezaregistroval, že už je k mání ta cívka 28 cm. Tak dnes jsem ji objednal. 3.2 náhrávat nebudu. Dcera si ho nahrála, ale na srovnání zatím není čas.
Ne, ne....také jsem byl v pořadníku. Chtěl jsem ji koupit hned na setkání v Protivanově, ale UC byl neoblomný. Nechtěl ji prodat, i když jsem nabízel rovných 10.
Čekal jsem pár týdnů - mám s ní nachozených asi 30 hodin.
Zdar chlapi,nevíte jestli se dá na deuse sehnat i menší cívka než ta základní?taková 5ti palcovka by nebyla špatná do velmi zarostlého terénu.Díky a pěkné svátky..... _________________ nemožné na počkání,zázraky do tří dnů
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Další
Strana 6 z 8
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.