Prinpredstaveni meli vsechny frekvence jen nebyl gold program,a multiiq v sobe vsechny frekvence obsahuje i u sestistovky _________________ Vsude dobre v nore nejlip
U mňa už bežná záležitosť....10 000 mAh Pover Bank vo vrecku a cez upravený USB kábel - jeden koniec USB, druhý Jack veľkosti podľa detektora - do nabíjacieho konektora a drží "hóódně dlouho" .....
Hlavne u AKA detektorov, kde Turbo mód dokáže vyšťaviť baterky za 1 deň......
Taky by mne velice zajímalo, jakpa je udělaný klasický nabíjení batérečky v detíku. Zda-li je tam adaptér na 230V, nebo se to nabíjí přes nějaký USBé přes kompl. _________________ na pohodu...
Podľa mňa to bude celkovo napájané okolo 5-6 voltov....čiže USB priamo z kompu alebo ako mobil zo siete.....potom aj Power bank má 5 Voltov....a jede to....4x tužkovka je 6 volt, alebo nabíjacie 4,8v voltov.....
On to tam má teda přidělané izolačkou ale pokud bude potřeba, koupím nějakou kapsu třeba na sucháč.
Kolego, sériovka už má mít držák na power banku, ale já se ptal, zda-li to půjde nabíjet i přes adaptér do klasický zásuvky... _________________ na pohodu...
Cakam.. a uvidime ako bude...,,posledne spravy su ze bol testovany na plazy a ze tam ide dobre ....
Daj link na tu pláž.....
Osobne si myslím, že je až prehnane veľa pozitívnej reklamy na niečo, čo ešte nemá finálnu verziu.....ak ho pustia nedokonalý na trh, budú musieť riešiť upgrade....žeby skutočne u každého individuálne cez USB a Net?....Hmmm.....
Nóó....zatiaľ je to vyjadrenie len jedného testera, tak by som to bral s rezervou - môže byť Minelab tester a ten si srať do hniezda nebude - nepoznám ho....ďalšia vec čo spomenul, je citlivosť - tak aké mám skúsenosti s našincami - keď mám Ferrari, tak nech šlape vždy 260km/hod - a to sa nedá - jasne píše, že už pri citlivosti 22 boli prezvuky....našinec to naebe na max a potom ho predá, lebo má prezvuky - no na taký detektor si počkám....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.