Registrace: 23.3. 2006 Příspěvky: 2581 Bydliště: Letovice, 50 let
Zaslal: pátek 22. únor, 2008 13:27 Předmět:
mám dva. Jeden Scanmaster DTS pro http://detektory.hantec.cz/clanky/pinpointer-pomocnik-pri-dohledavani-74.html a druhej Fisheráckej co byl u F75ky. Ten první nemá vibrace, ale zase má přisvícení do jámy a nemusí se vypínat - funguje jen při stlačení tlačítka.
Ten Fisheráckej se musí otočením knoflíku zapnout a naladit práh. Když ho nevypneš vybíjí se. Navíc se trošku rozlaďuje takže najednou začne pískat v kapse aniž bys pohnul čudlem. Na výběr je mnoho modelů.... _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
ja mam pinpointer TEKNETICS a naprosta spokojenost.sice je fakt ze se rozladuje (nekdy), ale zas muzes propichovat hlinu aniz bys ho rozbil.pekne brni v ruce a muzes nastavit ruznou prahovou citlivost (napr. reaguje do 5cm,ale muze reagovat az na primy kontakt s kovem).zkousel jsem i postavit
podle navodu nejaky obycejny pinpointer (viz. clanky zde) ale vubec to neslo
rozchodit a tak jsem koupil teknetics na strankach DW.
Ja si stezovat teda rozhodne nemuzu
Niekde na webe som videl ku pulzáku perfektný pinpointer urobený z Tesoro Compadre,pilkov odrezal opierku lakťa skrátil nosnú tyč asi na 30 čísel,najmenšiu 4 palcovú cievku a háčik na opasok.Dobrý nápad no nie.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.