Myslím normální stříbrňáky, třeba Leopoldíky. Ty o velikosti fotbalového míče nepočítám Však uvidíš sám, zde s diskriminací mezi IRON a 5cent (je tam šipečka) bereš ještě všechna zrezlá železa zajímavých tvarů. Abys je dal pryč, musíš s diskriminátorem skutečně až na hodnotu pull tabs. A to už dávno nebereš Leopoldy, Ferdinandy a jiné mazlíčky. S deleonem DISC na IRON a pohodička. Železo fuč. I když ty tvarově hodně zajímavé projdou i u něj. Jinak ale separuje výborně. Stříbrnej koláč můžeš zaházet železem úplně a stejně ho to veme.
A omluva. Nahrání chvíli trvá, má to 100MB. _________________ člověk s FBS technologií
Registrace: 1.6. 2006 Příspěvky: 4423 Bydliště: Přechodně Praha,45 jar
Zaslal: pondělí 16. listopad, 2009 9:47 Předmět:
Tak ..pro mě je tento detektor zklamáním.A to jsem ho chtěl zkusit.
Obecně bych obhájil aspoň cortese kterého jsem roky vlastnil.Je jasné že tyto duté,jinak tvarované staré želézka šli poznat a nekopali se ,,ale raději jsem kopal vše co šlo do barevného kovu.A to jsem měl diskriminaci pod iron aby mě neunikli žádné stříbrňáčky..a to i menší než jsi použil ve videu.
Tímto můj zájem o goldíka tesorů pravděpodobně končí.
Ps..zkusím pohledat takové přezky co máš na videu a udělám stejný testík.
To mě zajímá.
Já myslím, že je dobrý, jen se minul účinkem v našem prostředí, v US může být super. Separuje výborně, jenže s těma železnejma potvorama co se u nás nachází není co separovat, za což může diskriminátor, který je (jen dle mého soudu) nějakým způsobem upraven aby pouštěl zlato - s ním bohužel i množství želez. Čtyřtón mohl být výrazněji rozlišen, hloubka je spíš podprůměrná i mezi Tesory. 10kHz na gold detektor, když i Cibola nebo Vaquero chodí na 14kHz mi přijde jako přešlap z náhlého zatmění mysli. V pohodovém prostředí, někde na loučce, kde se dá i vyšťavit a není nutné příliš a co diskriminovat se bude jednat o detektor par excelance, který je velice stabilní a čtyřtón vám dá možnost o něco jistěji určit cíl. Tolik v pár větách mé schrnutí Goldena. Chtěl jsem s ním ještě do terénu na další testy, ale dostanu se v týdnu už jen zítra a chystám se zase do obtížného, tak ho už nechám odpočívat. _________________ člověk s FBS technologií
Já myslím, že je dobrý, jen se minul účinkem v našem prostředí, v US může být super. Separuje výborně, jenže s těma železnejma potvorama co se u nás nachází není co separovat, za což může diskriminátor....
Pod vše, co bylo ze strany Grimmiho řečeno výše, se klidně podepíšu... Oni ti amíci asi nemají tak zabordelená pole (břehy/pláže) jako my tady.
Já jsem na ten G-uMax měl také zálusk, líbilo by se mi, kdyby můj detík měl více tónů, ale když jsem ho slyšel v tom náročném prostředí, tak by mi za chvilku "praskla" hlava, kvákal jak pominutý a prostě nezvládal barevné cíle ukryté mezi Fe, v mineralizovaném podloží (Fe,Mangan), v mokrém písku a mazlavém jílu...
A podle mě nemá cenu testovat detík jen na relativně čistém poli nebo louce, to je potom o ničem. Právě v takovém "bordelu", kde jsme byli, se naplno ukázalo jeho omezení a dle mě i jeho nevhodnost pro použití u nás. To, že jsem zobal ještě po Grimmim je pravda, a zobal jsem tam na tom samém místě znovu i v neděli, a to jak po něm, tak i po sobě. Plížil jsem se po pláži jako hlemejžď a sondoval C. Scopem píď po pídi, a sondoval i nad a okolo našich původních kopaných (a samozřejmě zahrabaných) děr.
Jinými slovy, kdybych si znovu vybíral detektor a měl volit mezi C.Scopem a TG-uMaxem, tak s tím, co jsem viděl a zažil bych opět sáhnul po C.Scope... _________________ XP GMP, EQX 800
Co jsem chtěl říci, jsem řekl.
Bombero: tak vidím, že detík nesplnil očekávání a hledá si nového majitele
..ani ne že tak nesplnil, neměl jsem vlastně ani možnost ho pořádně otestovat ( to za mne udělal grimmi ). Jde spíše o to že jsem teď dlouhodobě marod a s hledáním mám na nějaký čas utrum, bohužel. Tak jsem přehodnotil situaci a rozhodl se rozprodat komplet celý strojový park a koupit něco po čem již delší dobu šilhám. Tera je již prodaná, no a Goldík čeká na svého nového majitele, až odejde z domu i ten, tak pak přistane do stáje také Goldík ale od XP, chci jít do GoldMaxx Powera . Tak že čekám, nasávám informace a zároveň se kurýruji, abych tu jarní sezónu započal zdráv a s novým strojkem . Tak že asi tak se věci mají . _________________ Omnia mea mecum porto - XP DEUS
Bombero: tak vidím, že detík nesplnil očekávání a hledá si nového majitele
..ani ne že tak nesplnil, neměl jsem vlastně ani možnost ho pořádně otestovat ( to za mne udělal grimmi ). Jde spíše o to že jsem teď dlouhodobě marod a s hledáním mám na nějaký čas utrum, bohužel. Tak jsem přehodnotil situaci a rozhodl se rozprodat komplet celý strojový park a koupit něco po čem již delší dobu šilhám. Tera je již prodaná, no a Goldík čeká na svého nového majitele, až odejde z domu i ten, tak pak přistane do stáje také Goldík ale od XP, chci jít do GoldMaxx Powera . Tak že čekám, nasávám informace a zároveň se kurýruji, abych tu jarní sezónu započal zdráv a s novým strojkem . Tak že asi tak se věci mají .
Před chvilkou jsem skočil na Detektorgold a dočetl jsem se Tvých plánů
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.