Dane, zrovna tady
http://detektory.hantec.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2527
jsem obdařil svět nápadem, sloučit třeba fóra o "oblíbených" řadách GTAx, GTP, GTI do jednoho fóra, třeba "Zelené Garretty". Ale technicky to není možné.
A nerejpej furt do Garrettu. Ne všechno se každému vždy povede. Tohle jsou prostě modely, které jsou jednak staré a druhak nijak zvlášť rozšířené a na tom se už nic nezmění. A tak už opravdu není pravděpodobné, že se o nich začne vůbec někdo bavit.
Vidiš Dane? Ja ti to rikal. Psychopaté a velcí lidé se nedráždí! Kdyby te vzal fifa kerimkou na plocho, chytnou te v Kanade za rychlou jizdu s botama od snehu a bananem v ruce. _________________ člověk s FBS technologií
Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2654 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 8:53 Předmět:
Fifa mě určitě kerimkou nepřetáhne , nemá za co A František nepochopil , že se nenavážím do Garrettu , ale do nesmyslných témat. A hlavně jsem byl první kdo tady v tom tématu něco napsal , tak aspoň nějaká medajle nééé _________________ http://detektory.habanov.cz
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 10:36 Předmět:
Habáni napsal:
Fifa mě určitě kerimkou nepřetáhne , nemá za co A František nepochopil , že se nenavážím do Garrettu , ale do nesmyslných témat. A hlavně jsem byl první kdo tady v tom tématu něco napsal , tak aspoň nějaká medajle nééé
Já Ti dám medailu.
Jednu pod pravé a druhou pod levé oko
Počkej, jen, co Tě potkám.
Tady se do Garrettu nenavážíš, jen se ptáš.
Takže, představ si GTAx 550 s podsvícením a původní bílou cívku s černo-žlutou přelepkou... a máš před sebou GTAx 1250
Něco k zeleným ingotům:
V době, když vyšly na trh to byla děla. Ve světě si získal Karel Garrettů celosvětový ohlas. A zájem o jeho přístroje byl a je. Je třeba si uvědomit, že Česko není žádný světový trh, přesto prodej těchto přístrojů u nás je značný.
Když vyšla řada ACE, byla míněna, jako hobby na neděli. A výsledek?
Asi nejvíce prodaných kusů detektorů v Čechách. A ne jen kvůli ceně.
Před třemi roky si strýček Garret uvědomil, že je stár a nastoupila nová generace vývojových inženýrů. A hle, na platformě řady ACE se objevil EuroACE a hybridní AT Pro. A taky světlo světa spatřil Miláček PP.
Loni vyšel Gold. To nejlepší, co kdy Garrett vyrobil.
A konkurence vyšla s novými modely.
V Garlandu vědí, že musí máknout, aby byly stále konkurence schopní.
Věřím, že další mašinka zvedne laťku hodně, hodně vysoko.
Pokud bude někdo chtít hodnotit staré typy Garrettů, mohl by se ohlédnout na značky, které byly do nedávna v nabídce jiných firem a podívat se na nejlevnější řady vlastních prodávaných indikátorů kovů
Vlastně, proč to tady vysvětluji?
Ani nevím, jen se snažím něco vysvětlit, ale stejně to někdo okomentuje tak, že Garretty jsou stračky.
Ruku na srdce, nejsou.
Pár drahých mašinek jiných jsem držel v ruce. A nikde a nikdy jsem se do jiných detektorů, než svých nenavážel. A tak to zůstane.
Každopádně, uznávám, že zelená řada Garrettů je už za zenitem a je postupně nahrazována černou řadou. Ale tak už to chodí.
Jen ještě jedna zmínka. Stačí se podívat na kvalitu zpracování u Garretta a u jiných značek. Už jen to má jistou vypovídající hodnotu. Howg. _________________ Feri
Garrett ACE Apex, Garrett PP.
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 11:03 Předmět:
Náhodou , když jsem v roce 1986 neměl součástky na stroboskop pro naší kapelu , tak jsem vykuchal ústřednu a udělal klopnej obvod z relátek a jak to fachalo Akorát byl trochu hlučnej... _________________ http://detektory.habanov.cz
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 11:23 Předmět:
Tak kvíz?? V době mé školy jsme měli nejmodernější tranzistory a maximálně MBA a MDA... Ale je to čítač a vzhledem k 4 na začátku tak čtyřnásobný A jestli v tom je permoník s kolovrátkem to fakt nevím _________________ http://detektory.habanov.cz
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 12:05 Předmět:
Habáni napsal:
Tak kvíz?? V době mé školy jsme měli nejmodernější tranzistory a maximálně MBA a MDA... Ale je to čítač a vzhledem k 4 na začátku tak čtyřnásobný A jestli v tom je permoník s kolovrátkem to fakt nevím
Tak do toho Tvého "čítače" jde z jedné strany zpožděný signál, do řídící elektrody jde signál a z výstupu jde taky upravený signál.
Jaksi to čítači neodpovídá.
Ale, když si představíš to relátko..... _________________ Feri
Pravdu díš, vypadla mě jedna jednička.
Jsem ťunťa
Je to 14016.
V předchozím případě máš úplnou pravdu, já se kaju a sypu hlavu popelem.
Ještě, že tomu nerozumím _________________ Feri
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 12:47 Předmět:
To seš teda ťunťa , už jsem se chtěl vydat , že ti roztrhám ten diplom co máš na zdi pacholku
A neboj , nejsem autista abych si pamatoval každej obvod , pěkně jsem si použil gůůůgl a jen jsem chytračil _________________ http://detektory.habanov.cz
Zaslal: pátek 10. srpen, 2012 13:18 Předmět:
Habáni napsal:
To seš teda ťunťa , už jsem se chtěl vydat , že ti roztrhám ten diplom co máš na zdi pacholku
A neboj , nejsem autista abych si pamatoval každej obvod , pěkně jsem si použil gůůůgl a jen jsem chytračil
Ten můžeš, je to kopie
A já tu 4016 znám z aplikací. Párkrát jsem ji použil při vývoji.
Pravdu má jeden pán, který řekl, že tomu vůbec, ale vůbec nerozumím _________________ Feri
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.