Zaslal: sobota 16. červenec, 2016 11:07 Předmět: Teknetics Euro Tek Pro
Dobry den .Kamarád chce svemu 7 letému potomku koupit tento bazmek.Nemate s nim nějaké zkušenosti,nbo jsou to vyhozené prrašule.Ješťe zvažuje Minelab Go Find 60.Pokud mate někdo skušenost s těmito deťiky poraďte.Děkuji . S pozdravem Edik1.
Tedy, v předchozí reakci jsem měl na mysli ten GoFind 60, zrovna je na áčku za 4 litry, což je libová cena a zatím bez příhozu. Je to věcička systémově i konstrukčně nová, model 60 je ve srovnání se 40 a 80 nejoptimálnější (vylepšení u 80 za navýšení ceny nestojí) a mám-li srovnat Teknetikse s Mlabem, jsem na 100% pro Mlab.
Taky z obchodního hlediska, kdyby se ho chtěl časem zbavit, jistě by neprodělal.
Ahoj.Franny diky za rady.Kolega opravuje barak a jako mnoho našinců obraci každou kačku než investje.A ještě neni jisté ,jestli to mladeho chytne.Skusi ten minelab.S pozravem Edik1.
Ahoj.Franny diky za rady.Kolega opravuje barak a jako mnoho našinců obraci každou kačku než investje.A ještě neni jisté ,jestli to mladeho chytne.Skusi ten minelab.S pozravem Edik1.
Teď jsem koukal na áčko, je to stále bez příhozu, ale už jen 22 hod. do konce. Jinak GoFind 60 je u dealera nejméně za 6 000. Pokud si kámoš nekoupí tenhle, pošli SZ a já ti ho zkusím opatřit u známého, momentálně je ale mimo ČR, takže by to chvilku trvalo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.