zdravím vás vespolek,mám problém s cívkou 9x12 ke garrettu.kabel byl již několikrát zkracován u konektoru,nyní se kabel ukroutil dole v cívce.tak sem se dal do rozborky s tím že bud opravím nebo koupím jinou.pájkou jsem nahoře u konektoru vydlabal díru a zjistil sem že je odněkud vypadlý zelený vodič.horkovzdušnou pistolí a dřívkem jsem zespodu odrbal hmotu až skoro k plošnému spoji ale nikde jsem neviděl napojení toho zeleného vodiče.podle netu jsem jen zjistil že je to zemnící vodič a to je tak vše.cívka kov normálně našla ovšem těch prozvuků bylo moc. děkuji za jakoukoli radu
tak cívka opravena a chodí jak za mlada.horkovzdušnou pistolí sem vydrolil černou hmotu na plošný spoj,na jednom ruském foru sem našel obrázky rozebrané cívky a zjistil že zelený vodič je stínění a drží pevně v grafitovém nástřiku.jeden ze čtyř vodiču byl natrhlý takže sem vyměnil vodiče rovnou z tištáku.cívku zalil pryskyřicí a funguje jako dřív. mějte se
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.