Pozorne si pozrite obe videá a napíšte mi rozdiel medzi nimi. Ešte aj ten kvákavý zvuk majú rovnaký - proste jede je vlk, druhý je vlk v barančom kožúšku, alebo - z jednej kosti dve polievky. Je mi z toho "na blití".
Ahoj Tibore Sice netuším ten rozdíl,ale bude to asi jak v automobilce Škoda! Tam kde dříve byl plech 0,6 je 0,5 kde byl šroub 8 je 7 a kam dávali plech je nyní plast! A to za velice příznivou cenu,která díky inflaci blaží srdce neznalce! Kdybych šel do Fishera tak možná do serie CZ! Hezké ráno a celý den
Za těch 5 let už Tibor vystřídal detektorů že ho tohle už nemůže překvapit, i tu G2 měl určitě v ruce, a mám dojem že spíš víc hledá detektor než s detektorem.
Pre uzivatelov tohoto pre mna oblubeneho detiku alebo Gold bug pro - je na geotech1.com clanok o 2 x zvyseni vykonu tohoto detektoru to znamena dosah
asi o 14percent. http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?24268-F19
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.