Já tedy potíže s menšími mincemi vůbec nemám,mě to bere pětka jak víno!Možná je to tím jak který je povedený.Když jedu all metal tak bere i velikost broků.Tak je možný že některý ročník je povedenější.ale co mě na něm těší nejvíc že je přesně ukáže i když jsou občas trochu nakřivo,i tak hlásí je to kulatý!
Teraz pred pár dňami bolo u Norda testovanie a CZ5 si viedol celkom dobre.....je na Nete za dobrú cenu jak CZ5 tak CZ5a....aký je v nich rozdiel? Ktrorý radšej zobrať?
Teraz pred pár dňami bolo u Norda testovanie a CZ5 si viedol celkom dobre.....je na Nete za dobrú cenu jak CZ5 tak CZ5a....aký je v nich rozdiel? Ktrorý radšej zobrať?
Než některý ze strojků zakoupíš, přečti si velmi pozorně na LP článek Testování EQ u Norda, zejména příspěvky kolegy Edu (Fischer CZ5), hlavně pasáž o diskriminaci... _________________ na pohodu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.