To ano,ale jsou tam kluci kteří to vychytali a dotáhli to do konce.
Pochybuju že někde bude už odladěné schéma... _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II
Mam tišťák hotovej pro TH a dodělávám ještě smd, aby se mi vešel do krabice s videodiskriminací. Chci ho zkusit s civkou, co má za klasickou Tx ješte pár závitů navíc. To jsem ještě nenamotal, čeká ve frontě hned za "super D", co jsem motal o svátkach, teď na to budu dělat kopyta pro vyfukovačku, pak zalejt pryskyřicí, tak třeba na jaře budu moct trošku poreferovat. To už bych mohl mít hotovej i na podzim rozdělanej zahradní polygon.
A vsadim boty, že je to Miklova penetra _________________ IRSL, IGSL, TGSL, IDX Pro, Magnum on steroids.
...Ake mas skusenosti zo Super D?- myslim ze ta cievka moze mat podobnu pracu do koncentrickej cievky a sirsi centralny sken- ale z vysokou odolnostou na mineralizaciu...a lepsim dosahom ako ma DD.. . Rozmyslal som taku cievku kupit na moj AKA Signum MFD 2.05 - ale zatial som nasiel velmi malo info ,ale vraj dava velmi dobry dosah na kolecka na hrane ...
Zaslal: středa 02. leden, 2019 16:10 Předmět: Super D
No zatím leží volně na židli, protože jsem ještě nevyformoval ten kryt
Ale jenom z výroby to vypadá, že má mnohem delší snímací plochu (nahoru a dolů - nevím jak to mám napsat , reaguje velmi dobře i na mince "na plocho" úplně mimo cívku. Velmi dobře hlásí mince na hraně. Dosah super. Mám vyzkoušené, že když cívka bere 1€ (1kčs je v podstatě stejná co se dosahu týče) 30cm ve vzduchu než začne být šum silnější než mince u mě v relativně rušivé dílně, udělá venku ve vzduchu klidně 35+, skoro 40cm. A tahle 30cm cívka to splňuje úplně v klidu. Když bude dobře brát droboť, zkusím ještě větší verzi. V zemi pak často přes 30cm a můžu ji i pár cm ještě zvednout. Mám tu ale suchý písek, velmi lehká země. Trochu se bojím separace a pinpointeru. Uvidíme až to vyformuju, ztuhne epoxyd a vyrazím do terénu. _________________ IRSL, IGSL, TGSL, IDX Pro, Magnum on steroids.
Hrubši scan cievky asi nebude velmy napomahat separacii, ale u"rychleho detiku" alebo nastavitelneho detiku nikdy nevies..,-preto si mozno Super D zachovava citlivost na mince na hrane..., , tam kde uz DD straca signal od tak malej plochy pry rychlejsom pohybe, ale tiez v mineralizacii.. Nie nadarmo sa Super D cievka pouziva u gold detektoru Minelab. Gpz 7000..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.