Tak mě včera po 15 letech bez slůvka rozloučení opustilo moje XP 250 Co mi kluci poradíte na další hledání.Pokukuju zase po Xp,asi ORX ale nechám si poradit..
Ještě jednou se z dovolením vrátím k tématu Analog.Je to asi dva roky co Jirka Cortes koupil ctx 3030 a protože se rozhodl,že sem už asi chodit nebude .
Ahoj všichni bývalí, stálí i budoucí uživatelé Tejona i jiných mašinek. S Jirkou Cortesem jsem v kontaktu. CTX mu sloužilo výborně, nedal na něj dopustit k účelu, co potřeboval. Ale asi před půl rokem ho prodával. Dlouho váhal, ale jen se mu na něj v poslední době prášilo. Měl a má jiné aktivity. Říkal, že se dříve, či později k detektorům zase vrátí - pokud něco poptává, nadešel zřejmě ten čas. Mluvil jsem s ním na MSG asi před týdnem. Momentálně shání informace kolem elektrokol.
Jó, kde jsou ty doby, kdy byl Tejon novinka a řešili jsme tu nastavení s Grimmim a ostatními průkopníky....letí to. Detektory se mění, nálezy ubývají, kamarádi stárnou, ale zůstávají...
Jj,Jirka,Grimmi,George-83 a další zkušení tu přispěli se spoustou užitečných rad když jsem se rozhodoval jestli jít do Cortéze nebo Tejóna když se objevil jako novinka...Tejón to vyhrál a 9 let jsem na něj nedal dopustit a s pýchou sním luxoval pole i lesy Se střední Sefkou jsem mu mazlivě říkal-bezbolestná Škoda jak to dopadlo s Tesorem...
Kdo chce stále chodit s analogem,asi nic moc lepšího není...v digitálech už ta konkurence začíná houstnout _________________ MD 3009,F1225X,Tejón,Minelab Equinox...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 30, 31, 32
Strana 32 z 32
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.