Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 1207 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: neděle 20. srpen, 2023 18:22 Předmět:
kaprál napsal:
bobo napsal:
Pánové, nakouknul jsem sem asi po roce a nestačím se divit. Ti, co si před rokem notovali u Noxe, si nyní notují u DII. Toto neberte nijak zle, popisuju jen svůj subjektivní pocit, prostě překvapení, nehledejte v tom, prosím, nic osobního. Protože, jelikož u mě pomalu nastává čas na novou výzbroj a poohlížím se po různých možnostech, tento fenomén mě (také jako majitele Noxe) velice zaujal.
Manta je zatím pro mě moc čerstvá záležitost, tam ještě uvidím, co z toho vzejde. Hodně uvažuju o AKA Intronik, ale vzhledem k současný situaci to nejspíš nebude průchozí. A DII je tedy další možnost.
A proto bych vás, kolegové, co máte jak Noxe, tak DII, rád poprosil, jestli byste mi neshrnuli, co jste u DII získali, popřípadě ztratili, páč vždy je něco za něco. Diskusi jsem si prošel, nějaký informace si z toho vytahal, ale za nějaký to přímý porovnání bych vám byl velice vděčen. Děkuji.
Kolego, více méně vše již napsáno, ale lehce shrnu:
EQ800 vs. D II - pomohl jsem si - hmotnost, skladnost, bez káblíku, poznám perfektně železo, jedním čudlíkem zapínám všechno (jednotka, cívka, sluchátka). 24 programů a jiné drobnosti...
D2 nemám, zatím, ale pokud ho haní LP, tak musí být dobrej 😁😉 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Kolego, více méně vše již napsáno, ale lehce shrnu:
EQ800 vs. D II - pomohl jsem si - hmotnost, skladnost, bez káblíku, poznám perfektně železo, jedním čudlíkem zapínám všechno (jednotka, cívka, sluchátka). 24 programů a jiné drobnosti...
OK, když to tak nějak shrnu a zjednoduším, větší pohodlí by se mi taky líbilo, taky nejsem nejmladší, ale zatím to pro mě asi není to hlavní. Rozhodně budu dál sledovat. Děkuju za informace.
S dovolením malý dotaz. Má D II podobnou "vychytávku" jako Goldmaxx Powerůj, že se po 5 hodinách "nečinnosti" sám automaticky vypne?
Včera cca po 5 hodinách automatické vypnutí, příště musím cca po hodině alespoň odladit zem... _________________ na pohodu...
Ano, mám Déus II s 28 cívkou plus WSa II sluchadla - koupeno v akci za 36.
To želézko poznám fakt NEOMYLNĚ, v mládí jsem zpíval ve sborovém zpěvu, mám tedy opravdu sqělý hudební sluch á proto mi nejvíc vyhovuje MULTITÓN!
A ještě jednou moc díky za doporučení v časech minulých! Jak jsi tam psal - chybu jsem fakt neudělal a ve čtvrtek jsem udělal radost velikou i archáčovi!!
A nemrcasím, ale chodím na prospekci... _________________ na pohodu...
U Deusu mě o začátku sralo uchycení řídící jednotky.
Ty první na magnet, padali v lese při prolízání křoví, jednu jsem ztratil i definitivně.
U těch posledních to nasazování. Za poslední rok se mi ulomilo 3x, naštěstí je to vyměnitelné. Jistě je to i gremlavýma rukama.
A taky ten obligátní klip na dobíjení cívky.
Jinak vše ok a definitivně poslední detektor. Odolám i ďáblovu pokušení s Mantou.
U Deusu mě o začátku sralo uchycení řídící jednotky.
Ty první na magnet, padali v lese při prolízání křoví, jednu jsem ztratil i definitivně.
U těch posledních to nasazování. Za poslední rok se mi ulomilo 3x, naštěstí je to vyměnitelné. Jistě je to i gremlavýma rukama.
A taky ten obligátní klip na dobíjení cívky.
Jinak vše ok a definitivně poslední detektor. Odolám i ďáblovu pokušení s Mantou.
Kolego, já si s jednotkou udělal vychytávku a nosím ji na krku (jako přívěšek), tudíž jsem na "absolutní" hmotnosti v ruce! Klip na dobíjení cívky absolutně no problemo! To celé jsem spojil s XP batohem a je vymalováno, prostě na pohodu! A s tou poslední větou se ztotožňuji! Fakt poslední a jedinečný, jó 20 let stará technologie... _________________ na pohodu...
Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 1207 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: neděle 05. listopad, 2023 14:34 Předmět:
Jest již založeno, to jen, že zde už přispívat nebudu.Už se těším, až spolu dáme testovací hunting. Preference zatím kladné, třebas toto:
"Další užitečnou funkcí je graf ID obrazovky, který poskytuje vizuální indikaci, zda je cíl nevyžádaný nebo cenný. V kombinaci s čísly a zvukem by to vše mělo uživateli poskytnout dobrou představu o tom, co je pod cívkou, než vykope díru. Doufejme, že je přesnější než 2D obrazovka Minelabu na Manticore.
Zda je Rutus Versa skutečnou konkurencí pro Nokta a Minelab, se teprve uvidí, ale podle aktuálních informací by Versa mohla být skutečným uchazečem." _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Jest již založeno, to jen, že zde už přispívat nebudu.Už se těším, až spolu dáme testovací hunting. Preference zatím kladné, třebas toto:
"Další užitečnou funkcí je graf ID obrazovky, který poskytuje vizuální indikaci, zda je cíl nevyžádaný nebo cenný. V kombinaci s čísly a zvukem by to vše mělo uživateli poskytnout dobrou představu o tom, co je pod cívkou, než vykope díru. Doufejme, že je přesnější než 2D obrazovka Minelabu na Manticore.
Zda je Rutus Versa skutečnou konkurencí pro Nokta a Minelab, se teprve uvidí, ale podle aktuálních informací by Versa mohla být skutečným uchazečem."
Ten ID graf mají i Déusy - X Y a je to již 20 let stará technologie a můžeš tam nastavovat co chceš a je to jedno, stále top number ohne, stále kvoká, stále kvoká... _________________ na pohodu...
Fčera jsem dobíjel fšecky komponenty a dnes na prospektorským plácku zjišťuji, že komponěnty nedobity!!!
Takže rčení number ohne z výše uvedeného příspěvku odvolávám...
Za ty prachy bylo očekáváno více muziky a méně potíží!
Na pohodu bohužel ani náhodou... _________________ na pohodu...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.