Ten Minelab si dává na těch oslavách nějak záležet 😁, tak klucí kupujte, ať se byznys pohne
Těch 15" cívek bude brzy plný bazoš
Jinak já proti Minelabu nic nemám, jsou to super stroje, jedny z nejlepších detektorů co jsem měl. A co se byznysu týká tak vzhledem k tomu jak malá země jsme se musí kluci snažit, aby se uživili a dělají to myslím moc dobře.
Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 1207 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: úterý 18. červen, 2024 13:10 Předmět:
Na zahraničních fórech se teď řeší spodní tyč z vodivých uhlíkových vláken u 700, 900 a Manticory. Zřejmě to Minelab netrefil a proto vydal aktualizaci 🤔. 600 a 800 v pořádku 😎 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
VOXi, musím se "spravedlivě" a s neutrálním (švýcarským) postojem zastat EQ 800. Návod je stejně, možná i snadněji pochopitelnější, nežli u D II. Ten jsem při prvním zapnutí musel "štelovat" i s návodem. A u EQ 800 máš též pohodové návody typu school: https://www.youtube.com/watch?v=xeKOFUX2NIg
Souhlasím ale s tím, že Explorer SE byl opravdu velmi, velmi zoufalý strojek.
Stále více a více se začínám utvrzovat v tom, že EQ 800 je uživatelsky lepší, nežli D II. Hardisk mi to sice nebere, ale je to tak. Když se na info@..... dotazuji na různé pochybnosti a fakta, tak bohužel bez odpovědi, nou komunikejšn. Na LP mi vždy solidně na každý dotaz odpověděli, bez vyjímky! Prostě jak je dáno - NA POHODU... _________________ na pohodu...
Zaslal: pondělí 29. červenec, 2024 11:55 Předmět:
No teda, to bude mít dlouhohrající deska radost😁. A to jsi ještě nezkusil Versu😉. I big boss ji má ve svém portfoliu 😎. _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Zaslal: úterý 30. červenec, 2024 20:34 Předmět:
Aby dřív rasPutin nezmáčkl čudl a 100 inženýrů nevymýšlelo klacek se separací na alfa, beta a gama záření s Geiger–Müllerovým počítačem, kolik sievertů za hledačku vyfasovals. V atombordelu se chodí blbě😉😁 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
https://www.lovecpokladu.cz/home/detektor-kovu-minelab-equinox-800-legenda-ma-novou-cenu-9886
Tak počkáme, až bude mít novou cenu Manta 😉, je to těžký, sklady plný a nikdo nekupuje 😁
Detektorov je veľa a dobrých a aby sa predávali tak predajcovia pridávajú hlbkové cievky a kadečo k tomu ale aj tak to nepomáha.Je skrátka predetektováno . _________________ Neexistujú bezcenné mince.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 65, 66, 67
Strana 67 z 67
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.