Zaslal: sobota 08. prosinec, 2007 14:20 Předmět: Skúsenosti s Infinium LS
Nájde sa nejaký majiteľ tohto detektora ochotný podeliť sa o skúsenosti?
Najmä čo sa týka dosahu a citlivosti na farebné kovy.Na železo bude určite super keďže je to pulzák.Dík.
Zaslal: pondělí 03. březen, 2008 22:39 Předmět: Re: Skúsenosti s Infinium LS
Josarian napsal:
Nájde sa nejaký majiteľ tohto detektora ochotný podeliť sa o skúsenosti?
Najmä čo sa týka dosahu a citlivosti na farebné kovy.Na železo bude určite super keďže je to pulzák.Dík.
Stále nikdo nic???? Jsem zvědavý ne že bych chtěl kupovat.
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: úterý 26. srpen, 2008 10:32 Předmět:
Lucas napsal:
Jak to vypada s tim testovanim???
Zběžně jsem si s ním hrál, ale nebyla to tak dlouhá doba, ani terén, abych mohl posuzovat tento detektor, pouze zkoušky v práci při překladu manuálu do češtiny.
V současné době se vyskytlo plno pracovních aktivit, které mají před testováním tohoto detíku přednost. Přesto bych si ho chtěl vyzkoušet. Teď mám v opravě XP, tak zkusím porovnat dosahy při Air testu.
Každopádně, já dávám přednost jiným mašinkám, ale třeba mě Infinium překvapí , že budu
(Teď trochu stagnuji, protože se rozebíhá rekonstrukce domu, takže volný čas poněkud chybí. Nejdříve to vidím někdy v zimě, až bude rekonstrukce jakž takž hotová. A to nepočítám kompletní rekonstrukci elektro laborky a dílny..., tak prosím, mějte trpělivost )
Všechny hledače takto zdraví Feri, tentokrát bez detíku v ruce _________________ Feri
Garrett ACE Apex, Garrett PP.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.