Dnes jsem byl na poli a hledal v all metallu a detík fungoval jak má. Poté jsem přepnul na customer preference nastavil diskriminaci a šel dál. Po chvíli ticha jsem zjistil, že číselné I.D. se zobrazuje ale zvuk ačkoliv byl nastaven na 5 slyšet nebyl. Přepnul jsem zpět do all metallu a vše opět fungovalo. Přepnul jsem opět do CP a zvuk zase nic. Chvilku jsem laboroval a zvuk fungoval i v CP. Podotýkám, že jsem neměl sluchátka a zvuk šel ven z reproduktoru. Chci se zeptat jestli jde zvuk vypnout i když je hlasitost nastavena třeba na 5 nebo se mám pídit po nějaké jiné chybičce!! _________________ Tesoro Vaquero
Dneska zase, v all metalu zvuk fungoval ale v diskriminaci nevydal detík (bez sluchátek i se sluchátky) ani hlásek. Po pár zapnutích a vypnutích a trochu zatřesení detektorem vše v normálu. Vážně se Vám to nikdy nestalo?? _________________ Tesoro Vaquero
Tak záhada objasněna díky Ferimu (ještě jednou moc děkuju). Jednalo se a budu citovat: o oxidaci aktivních a pasivních součástek na desce plošného spoje v důsledku kondenzace vzdušných par při přechodu detektoru z tepla do zimy a naopak, uff _________________ Tesoro Vaquero
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.