Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: čtvrtek 26. březen, 2009 17:38 Předmět:
Co je to za mrchu? za tu cenu bych si raději připlatil a koupil něco solidního no nevím promiň ale připomíná mi to dětskou hračku.Ale třeba se pletu. _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: čtvrtek 26. březen, 2009 21:02 Předmět:
No vidíš jak může první zdání klamat No kdyby to bylo tak jak je to na tom testu tak by to nebyla špatná mašinka. jen mi tam chybí při tom testování celkový pohled na detektor né že bych byl podezíravej cívka mi trochu připomíná XP _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Hodil som to sem ako perličku, je to anglický výrobok, malosériová výroba - niečo ako naši/vaši výrobcovia Jokr alebo Mikel. Ako je vidieť, veľmi sa na Ebay neohrial, odišiel za 300,-GBP.
PS: admin: škoda bolo robiť nové vlákno pre tento detektor. toľko ich po svete nie je, mohlo to ostať v Café.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.