Zaslal: úterý 20. březen, 2007 14:17 Předmět: mikel detektor
máte někdo zkušenost s detektorem od pana Mikela?To co píše o svém novém modelu MMD-2005 2T se čte docela hezky,za ty peníze...no design teda hroznej,ale to už by se dalo doladit....
Zaslal: neděle 06. květen, 2007 9:54 Předmět: Re: mikel detektor
maniac napsal:
máte někdo zkušenost s detektorem od pana Mikela?To co píše o svém novém modelu MMD-2005 2T se čte docela hezky,za ty peníze...no design teda hroznej,ale to už by se dalo doladit....
Co by jsi chtěl vědět? Já s ním už něco nachodil. Zkušenosti mám i s první verzí
habros:me by zajimaly dosahy ale v zemi co jsi kopal,velikost predmetu,hloubka,rozliseni atd. uvazoval bych o nem jako o pruzkumovem a zaloznim detektoru,uvedene dosahy na vzduchu neberu v potaz.dik pokud by jsi mel zajem muzem se potkat jsem kousek od tebe 777 26 11 29.
habros:me by zajimaly dosahy ale v zemi co jsi kopal,velikost predmetu,hloubka,rozliseni atd. uvazoval bych o nem jako o pruzkumovem a zaloznim detektoru,uvedene dosahy na vzduchu neberu v potaz.dik pokud by jsi mel zajem muzem se potkat jsem kousek od tebe.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.