Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2367 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 56 let .
Zaslal: pátek 03. červen, 2011 8:58 Předmět:
grimmi napsal:
německy neumím, ale tohle smrdí airtestem, navíc srovnávají 22cm sondu koncentriku s 28cm DD. Troufám si tvrdit, že ACE250 s novou DD sondou z třistapadesátky bude mít dosahy blíž tomu EuroACE..
Zaslal: pátek 03. červen, 2011 12:12 Předmět:
grimmi napsal:
feri, precti si prosim datum, na jak stary prispevek reagujes!
Je jedno, jak je starý. Jen odpovídám na Tvůj dotaz. Sice se zpožděním, ale přece
A to se cení, ty kluku jeden ušatá. _________________ Feri
Garrett AT Pro, AT Gold, AT Max, PP, Z-lynk
Feri, ale já žádnej dotaz nepokládal. Já odpovídal na Sallykův dotaz a to v době, kdy ještě EuroACE nebyl vůbec v ČR. _________________ člověk s FBS technologií
Měl jsem ace250,byl jsem spokojen,má ho můj otec a našel si taky pěkný věci a je spokojen,má ho kamarád a už letos vytahnul takovejch pěknejch koleček o kterejch se nikomu nezdá s drahejma detikama.Byl jsem hledat s mladou,držela detik poprvé v ruce a tím byla 250 a našla víc koleček než já,myslím že to je spíš o štěstí než o detiku Prostě když to pod tou cívkou je tak se to najde,navíc každej hledá s čím na co má a ten kdo má prachy a může si dovolit drahej detektor,tak je jasný že bude machrovat a hanit ten levnej.Je to jako třeba s motorkou,někdo má drahou a někdo levnou,ale službu udělaj oboje.
Zaslal: pátek 03. červen, 2011 15:41 Předmět:
grimmi napsal:
Feri, ale já žádnej dotaz nepokládal. Já odpovídal na Sallykův dotaz a to v době, kdy ještě EuroACE nebyl vůbec v ČR.
Sice v ČR ještě v prodeji nebyl, ale jeden testovací si hřál na hrudi Feri Tak se nekasej mladíče. A přečti si pozorně stať o karfolitu. Až přijedu tam k Vám, tak si Tě vyzkouším - prej v ČR ještě EA nebyl..... _________________ Feri
Ty přestaň slibovat a konečně koukej přijet! Bo si na ten Beryl, Kyanit, Chalkopyrit a samosebou Kasiterit, budu muset dojít sám _________________ člověk s FBS technologií
Zaslal: pondělí 06. červen, 2011 8:49 Předmět:
grimmi napsal:
Ty přestaň slibovat a konečně koukej přijet! Bo si na ten Beryl, Kyanit, Chalkopyrit a samosebou Kasiterit, budu muset dojít sám
Já teď na to trénuji fyzičku. Přenáším kubíky hlína z před domu za dům.
A jelikož nemohu použít kolečko, je to vše v teplejch. To vše proto, abych Ti v těch kopcích stačil
Grimmi víš, že neslibuju na plano. Jednou to vyjde. Teď jsem zavalen prací tak, že nevím, kde mě hlava stojí. _________________ Feri
Nevadí, zatím jsem ti o víkendu našel dárek - pár menších krystalů Skorylu - alespoň myslím, že je to Skoryl. _________________ člověk s FBS technologií
Zaslal: pondělí 06. červen, 2011 10:30 Předmět:
grimmi napsal:
Nevadí, zatím jsem ti o víkendu našel dárek - pár menších krystalů Skorylu - alespoň myslím, že je to Skoryl.
Pokud jsou to podlouhlé soudeškové krystalky s podélným rýhováním, tak by to opravdu turmalínek být mohl.
Pokud ne, dostaneš školení o tom, jak se vyrábí ACE 250. A podrobnější, než je na té ukázce _________________ Feri
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.