Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 59 anonymních a 0 registrovaných uživatelů. Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting
Celkem návštěv od spuštění webu
Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
DetektoRING Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
sulipupin Věrnost fóru Registrace: 20.1. 2007 Příspěvky: 115 Bydliště: Hannersdorf
Zaslal: neděle 01. duben, 2007 21:38 Předmět: Český návod Whites
Nazdárek!Sháním český návod pro detektor Whites Classic ID.Za případné rady díky.
mcmlxxx Administrátor Registrace: 23.3. 2006 Příspěvky: 2537 Bydliště: Letovice, 46let
Zaslal: neděle 01. duben, 2007 22:11 Předmět: Re: Český návod Whites
sulipupin napsal: Nazdárek!Sháním český návod pro detektor Whites Classic ID.Za případné rady díky.
Můžeš se zkusit obrátit přímo na uživatele s nickem whites.cz , je možné že ti vyjde vstříc.
b. _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
sulipupin Věrnost fóru Registrace: 20.1. 2007 Příspěvky: 115 Bydliště: Hannersdorf
Zaslal: pondělí 02. duben, 2007 18:11 Předmět:
Díky!
mcmlxxx Administrátor Registrace: 23.3. 2006 Příspěvky: 2537 Bydliště: Letovice, 46let
Zaslal: úterý 03. duben, 2007 20:52 Předmět:
Myslel jsem to vážně, české manuály na Whitesy které tu jsou ke stažení jsou od něj. _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
Zaslal: pondělí 09. duben, 2007 18:49 Předmět:
mcmlxxx napsal:
Myslel jsem to vážně, české manuály na Whitesy které tu jsou ke stažení jsou od něj.
Jo,měls pravdu,už jsem se s ním spojil a v poho,ještě poradil.Ještě jednou díky.
Zaslal: pondělí 09. duben, 2007 18:57 Předmět:
sulipupin napsal: mcmlxxx napsal:
Myslel jsem to vážně, české manuály na Whitesy které tu jsou ke stažení jsou od něj.
Jo,měls pravdu,už jsem se s ním spojil a v poho,ještě poradil.Ještě jednou díky.
Není zač. Víš že se říká "líná huba, holé neštěstí" _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
Zaslal: pondělí 09. duben, 2007 21:51 Předmět:
mcmlxxx napsal: sulipupin napsal: mcmlxxx napsal:
Není zač. Víš že se říká "líná huba, holé neštěstí"
Jasně!A taky "důvěřuj,ale prověřuj!!!".
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete hlasovat v tomto fóru.