Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 260 anonymních a 6 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

problém s dosahem 1270-ky
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher 1270
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní






PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 19:05    Předmět: problém s dosahem 1270-ky Citovat

zdravim Vás.Potřeboval bych poradit s mým problémem.Koupil jsem si asi rok starou 1270, vypadá že je v dobrém stavu , ale problem je v dosahu.I když zkoušim minci na vzduch (sockorunu) tak mi ji hloubš jak 20 čísel nevezme.A to se mi zda divný.Nevíte někdo v čem by mohl být problem???Nastavení by mělo být v pořádku.Jesli by bylo něco s cívkou Sad .
děkuji za reakce Wink
Návrat nahoru
kaprál
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 8.11. 2007
Příspěvky: 2352
Bydliště: Zelený Peklo

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 19:37    Předmět: Citovat

Air testy jsou naprd, minci průměr 25 mm, co byla v zemi cca 37 cm, na vzduchu sotva 20 cm! Exclamation Shocked Exclamation , Zemina dodá signálu razanci, něco jako turbo. Zakopat sockorunu a pořádně udupat... Wink
_________________
hledám srdcem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 19:49    Předmět: Citovat

no i když jsem ji dal do země a zakopal tak ve 20 centimetrech po nebylo ani slechu. Sad
Návrat nahoru
Bába
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 22.3. 2006
Příspěvky: 6420
Bydliště: Hic Sunt Leones

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:11    Předmět: Citovat

Tak to je možná ten důvod, proč tu 1270 nekdo prodával - je tam nějaká vada. 1270 je špičkový detektor (i když starší konstrukce) a sockorunu bere v zemi s přehledem na 28 cm. Ale pokud jsi jí koupil levně, oprava by nemusela stát tolik a máš dokonalou mašinu.
_________________
Co má pípnout, pípne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:25    Předmět: Citovat

tak to mam asi pěknou smůlu.Všichni co píšou že mají detík z druhý ruky tak šlape jako hodinky a zrovna já budu mít asi defekt.Aby servis nevyšel tak jako kdybych koupil novej Laughing
Návrat nahoru
Karel Hrdina
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 4.6. 2007
Příspěvky: 313
Bydliště: Liberecko

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:42    Předmět: Citovat

Nebo ji máš špatně nastavenou(malá citlivost),ale to asi víš tak promiň.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:55    Předmět: Citovat

citlivost mam normalně na 8 tim to asi nebude.
Návrat nahoru
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 15.7. 2007
Příspěvky: 1313
Bydliště: VČ

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 21:55    Předmět: Citovat

cefl napsal:
tak to mam asi pěknou smůlu.Všichni co píšou že mají detík z druhý ruky tak šlape jako hodinky a zrovna já budu mít asi defekt.Aby servis nevyšel tak jako kdybych koupil novej Laughing


Zkus jednoduchý test. Vem snubní prsten a mělo by to s přehledem nají air ve 20cm. S dosahem můžeš mít problém proto, že máš danou slabou citlivost, špatně odladěná země, možné hloupé, ale zkus vyměnit baterky.... Když nic z toho, dej dotaz na Jokra a ten ti poradí a v případě i opraví.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní






PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 10:38    Předmět: Citovat

prstýnek mi to veme dobře v 25 cm (air) ,ale pak když vemu třeba nůžky, tak jsem na nějakých 20.Baterky už jsem měnil.
Návrat nahoru
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 15.7. 2007
Příspěvky: 1313
Bydliště: VČ

PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 10:54    Předmět: Citovat

cefl napsal:
prstýnek mi to veme dobře v 25 cm (air) ,ale pak když vemu třeba nůžky, tak jsem na nějakých 20.Baterky už jsem měnil.


Tak to máš nějak podivně nastavený. Kdyby bylo něco s citlivostí, tak to nebude ani u zlata. Spíš bych řekl, že máš blbě nastavenou diskriminaci. Pokud nůžky vydiskriminuješ, tak ti samozřejmě je detektor oznámí až těsně nad nimi, protože je to velký předmět. Nůžky budou totiž železné a mají jen povrchovou úpravu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní






PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 20:34    Předmět: Citovat

budu muset jít někdy s nějakym zkušenějšim hledačem,abych mu 1270-ku pučil a buď jsem teda lempl a neumim to nastavit ,což doufam, a nebo je chyba někde v přístroji.není někdo z okolí příbrami?
Návrat nahoru
jokr
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 21.3. 2006
Příspěvky: 291

PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 21:17    Předmět: Citovat

Air testy se dělají bez diskriminace protože každý si diskriminátor může nastavit jinam a stupnice jsou jen orientační.Každopádně 1270 s těmito dosahy je hluboko pod svými standartními výkony a zřejmě není OK.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 22:18    Předmět: Citovat

je to asi blbost ,ale krytem cívky to být nemůže?
Návrat nahoru
jokr
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 21.3. 2006
Příspěvky: 291

PříspěvekZaslal: pondělí 17. březen, 2008 10:24    Předmět: Citovat

Málo pravděpodobné,vadilo by kdyby pod krytem byla slaná voda a pod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: pondělí 17. březen, 2008 13:34    Předmět: Citovat

je z Anglie tak by to bylo možný,že je tam sůl.Ale nemůžu to zkusit, protože když chci sundat ten kryt tak tam drží jako by byl přilepenej ,a jestli použiju násilí ,tak můžu asi rovnou kupovat novej..Jesli se Vás můžu zeptat odkud jste.Petronius psal ,že detektory také opravujete.Když tak napište SZ. dík
Návrat nahoru
elmara



Registrace: 20.7. 2007
Příspěvky: 71
Bydliště: Jílové u Prahy Pražská 572

PříspěvekZaslal: úterý 18. březen, 2008 15:37    Předmět: Citovat

Kryt sondy u 1270 jde nasadit opravdu stuha Smile Nejlepší je ho "našlápnout" sundat jde samozřejmě o to hůř, ale jde to. Chce to jenom trochu trpělivosti. Všechny uvedené dosahy jsou opravdu zvláštně pomotané. Prstýnek na 28 cm je OK, ale nůžky na dvacet jsou zase uplně vedle. Než dáš mašinku opravit určitě ještě udělej test s diskriminací nastavenou na 0. Pokud ho dáš opravovat, tak Jokr je správná volba Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Karel Hrdina
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 4.6. 2007
Příspěvky: 313
Bydliště: Liberecko

PříspěvekZaslal: čtvrtek 20. březen, 2008 19:40    Předmět: Citovat

Já jsem z Příbrami.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: neděle 06. duben, 2008 18:13    Předmět: Citovat

už asi vim kde je chyba,někdo se v něm hrabal.Je tam něco přepájkováno.Kdyby to chtěl někdo vidět můžu poslat foto na mail.
Návrat nahoru
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 15.7. 2007
Příspěvky: 1313
Bydliště: VČ

PříspěvekZaslal: neděle 06. duben, 2008 19:02    Předmět: Citovat

cefl napsal:
už asi vim kde je chyba,někdo se v něm hrabal.Je tam něco přepájkováno.Kdyby to chtěl někdo vidět můžu poslat foto na mail.


Pokud jsi se v tom hrabal, tak bacha na uzemění.
_________________
Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní






PříspěvekZaslal: neděle 06. duben, 2008 22:03    Předmět: Citovat

Petronius napsal:
cefl napsal:
už asi vim kde je chyba,někdo se v něm hrabal.Je tam něco přepájkováno.Kdyby to chtěl někdo vidět můžu poslat foto na mail.


Pokud jsi se v tom hrabal, tak bacha na uzemění.



Nene,já jsem se v tom nehrabal.Nejsem blázen.Jenom jsem potřeboval utahnout šroub u rukojeti a když jsem to měl otevřený ,tak jsem viděl že je to tam nějaký spravovaný
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher 1270 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Detektory kovů články návody recenze hledání field testy záhady tajemství pozvánky na akce manuály návody galerie detektorů inzerce diskuzní fórum
Tesoro Compadre Cibola uMax Silver Cortes Eldorado Garrett Teknetics Bounty Hunter Fisher Troy Shadow MD3009 ACE 150 ACE 250 GTP1350 Tejon Vaquero Fieldmaster Compass Rutus Solaris XP GMAXX XP GOLDMAXX GOLDMAXX Power ADX Adventis Zetex JOKR Mikel Minelab Musketeer Advantage Explorer Quatro MP X Terra Whites White's IDX XLT DFX MXT QXT Spectrum Eagle MD3815B AD3018 Explorer SE Fisher F75 Teknetics T2 Fisher F4 Titanium Adonis Fisher F2 Fisher F4 Fisher F70
Kanál RSS 2.0
| Obsah: Bronislav MAREK | e-mail: detektory (zavináč) hantec (tečka) cz | Jabber: mcmlxxx (zavináč) hantec (tečka) cz |
Design layout by Jakub Dubec and Michal Krajcirovic.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.03 sekund
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO