Registrace: 22.3. 2011 Příspěvky: 315 Bydliště: Praha
Zaslal: pátek 07. leden, 2022 21:06 Předmět:
Deus jsem tak trochu chtěl a nechtěl. Pak jsem se nechal zblbnout PR a koupil Equinox. Bylo to jak v těch zápisech z Místních národních výborů o tancovačkách na vesnicích: "Kapela byla dobrá do té doby, než začala hrát skladby." Equinox ale hrál skladby dřív, než jsem s ním vůbec začal hledat, a (bohužel) i při hledání - extrémní citlivost na EMG (elektromagnetické rušení). Jinak asi skvělej, i když trochu pomalejší. Při prvním lockdownu, kdy nelétala letadla jsem ho prodal (byl citlivý i na ty jejich radary - běhají prý v pásmu okolo 18 kHz a asi to je pravda). Pak jsem přešel na ORX a paráda. Od uvedení Deus II ale mám na tohle XP fakt chuť. Mj. na videa o XP se na Youtube dívám na Gary Blackwella (nick Gardansolyn). Je fakt machr, žádný prázdný kecy, instruktážní videa funkce po funkci. Dnes už je ambasadorem XP. Tohle bylo jedno z prvních:
https://www.youtube.com/watch?v=Ww-jgWlyA8o&t=70s
Ale vzhledem k tomu, že tato diskuze sem do Tlachárničky (pokud jsem správně) moc nepatří, tak jeden známý chytil v lednu prvního kapra 57 cm a byl nasranej, že ho musel pustit, protože první ryba se prostě pouští.
Já zase 1. 1. 2022 našel první měďák, asi Marušku (prostě sežranej), takže jsem happy.
vox _________________ vox
Zaslal: pátek 07. leden, 2022 21:10 Předmět:
No... nebyl jsem správně v Tlachárničce, kliknul jsem na odkaz z mailu do Deus II.
Takže až s partnerkou zaplatíme novou střechu na baráku a pak ještě fotovoltaiku, a pak asi novej auťák o půl mega dražší než benzinovej kvůli baterkám (jinej v tu dobu už kvůli těm nešukatelnejm pizdám zdrápanejm Grétě a Uršule a jinejm exotům nebude), tak si ten Deus II pořídím... _________________ vox
Zaslal: pátek 07. leden, 2022 23:04 Předmět:
Mj. tu funkci IAR, co mají Deus, Deus II a ORX, tak tu měl už GoldMaxx Power, akorát že jsem se to dozvěděl, až když jsem ho prodal. Ale i na stránkách XP to měli podle mě původně blbě, ve francouzštině i angličtině. Před cca 2-3 lety formulace změnili. Navíc se na stránkách XP dá najít video, kde to Gary Blackwell vysvětluje. V XP prostě mají na čem stavět, GoldMaxx byl fakt revoluční detektor, dodnes dobrej. Škoda, že to zabalili v Tesoru, Lobo byl můj miláček. _________________ vox
Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 979 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: sobota 08. leden, 2022 15:02 Předmět:
Chvilku jsem ORXe měl, to IAR je jen u dvou goldových programů, já to zkoušel na mincovní 3 a 4, tak ani nevím, k čemu to bylo _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Zaslal: sobota 08. leden, 2022 18:59 Předmět:
Programy Gold používám i na mince, zejména na místech zabordelených želízky, IAR podle Gordona Blackwella na 5, pomůže to. Když je místo čistší, dávám programy Coin Fast nebo spíš Coin Deep. V uživatelských programech mám zkopírované prg Gold Deep a Coin Deep, trochu upravené (IAR = 5, citlivost 95). Stejně nacházím prd, a je mi to fuk, hlavně když se dostanu ven na vzduch. Dneska bylo hnusně, tak snad zítra, v neděli. _________________ vox
Zaslal: sobota 08. leden, 2022 20:11 Předmět:
Mě se na nich líbí váha a skladnost, strčíš celej klacek pod bundu a jdeš, lezeš do prudkýho kopca, jednotka v kapse a máváš jen spodním dílem s cívkou. U ORXu toho moc k nastavení není, to je složitější nastavit samotnou MI6. Než tam tím jedním čudlem nacvakáš citlivost, vibrace, světlo a tón, tak bolí prst. Ovšem ve spojení s klackem nemá chybu. Zapneš ju, klacek se uspí a máš ju ve sluchátkách, za to palec nahoru _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Zaslal: sobota 08. leden, 2022 21:09 Předmět:
Padre, přesně tak, jednou jsem nastavoval MI6 půlku času hledání a měl jsem palec jak sudička přadlena od kolovrátku. Jinak tu funkci MI6 do sluchátek jsem zkusil jednou, moc mi to nevyhovovalo, nepoužívám ji. Kdyby tenkrát byla ta levnější dohledávačka MI4, koupil bych ji radši. Na druhou stranu - byla tenkrát zrovna nějaká akce. A na třetí stranu, na rozdíl od toho oranžovýho sajrajtu se nerozjíždí.
Snad mi to i s tím Deusem 2 ještě někdy vyjde... _________________ vox
Zaslal: pondělí 10. leden, 2022 7:43 Předmět:
MI6 je dobrá při spárování s Deusem nebo ORX -
bezproblémové nastavení a možnost ji zkusit vyhledat při ztrátě. Ale při hledání s jiným klackem bych ji nechtěl. Zlatý Makropointer _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Zaslal: pondělí 10. leden, 2022 13:20 Předmět:
Já jsem s MI6 maximálně spokojenej, s ORX taky, s GoldMaxx Power jsem byl spokojený taky. Jak budu mít možnost utrácet, jdu do Deusu 2.
Co se týče zbytku světa, ohledně nespokojenosti nic nepřekoná Windows, MS Office a ten jejich cloud. Všechno funguje všude jinak (verze Office pro Win, Mac OS, související cloudové verze...). Před pár lety jsem byl na vyhlídkovém letu. Když mi pilot začal vysvětlovat, že ten řídící displej v Cessně běží pod Windows, měl jsem chuť vyskočit ještě při rozjezdu, připadalo mi to bezpečnější! _________________ vox
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.