Potáhnout železo alobal kopat (i s myšlenkou, že to bude zase nějakej hnus). Ono tě to mooc překvapí
A zlato je blíže k olovu _________________ GMAXXII,Garrett propointer, XP Deus, MI6, X35, 2D HF
SLUNÍČKÁŘ a jsem rád.
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: úterý 07. prosinec, 2010 17:41 Předmět:
1350 napsal:
Neměl jsem moc času laborovat (nebylo vidět na tlačítka a bylo -18 ), zkoušel jsem právě jen v miltitonu, autom i bez, v allu, snížení citlivosti, ale nešlo to. Zkoušel jsem i druhý prstýnek naposlouchat, ale nelze se v té muzice vyznat. Odzkouším to jak píšeš.
Nastav si 2 tón, a zvuk dej na Ferrous,když máš druhy ring můžeš ho v Discriminaci Editovat a hledat jen ring, ale jak bude blízko většího železa tak ho neuvidí, no na betonovém parkovišti jsem ještě nehledal.
... přecházím i zlato (pokud tam nějaké je) u prstýnku by to mohlo být trochu lepší protože je to kruh a i železné kroužky mi skáčou do barvy ale nevím jak by se to hlásilo pokud by prstýnek stál ...
Ještě si zkus nainstalovat Emulator, dohrej si k němu Gold Jewelry a uvidíš (uslyšíš) jak detík reaguje
děkuji za reakce osobně chodim v all metalu a diskriminaci mam asi 5 dilku odspodu a 5 dilku z leva a kopu vicemene vsechno co mi nelita uplně do železa ale jsou i chvile kdy to prostě přepnu do diskriminace coin a chodim v ttom ale je to jenom na hodně zabordelařenych mistech .... vim určitě namitnete že na takovych mistech bude určitě i něco zajimaveho ale nervy mam jenom jedny a kdyz jdu hledat tak si jdu většinou odpočinout dik moc za odkaz pro stažení diskriminací určitě vyzkouším (bylo by super se někde sejít a vyměnit postřehy a zahledat spolu)
děkuji za reakce osobně chodim v all metalu a diskriminaci mam asi 5 dilku odspodu a 5 dilku z leva a kopu vicemene vsechno co mi nelita uplně do železa ale jsou i chvile kdy to prostě přepnu do diskriminace coin a chodim v ttom ale je to jenom na hodně zabordelařenych mistech .... vim určitě namitnete že na takovych mistech bude určitě i něco zajimaveho ale nervy mam jenom jedny a kdyz jdu hledat tak si jdu většinou odpočinout dik moc za odkaz pro stažení diskriminací určitě vyzkouším (bylo by super se někde sejít a vyměnit postřehy a zahledat spolu)
A ZACHLASTAT
V tom je Krokouš numeru uno
Jinak bych toho moc nestahoval a kopal bych fakt to co říká Krokouš. Věř mu _________________ GMAXXII,Garrett propointer, XP Deus, MI6, X35, 2D HF
SLUNÍČKÁŘ a jsem rád.
Hele ho, Himbiho Von ze mě dělá notora Ale jinak dí pravdu Milane, proč si odlaďuješ dílky z leva? Pokud je to tím, že si chodíš jen odpočinout, tak vem rybářskej prut a hybaj na ryby _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Hele ho, Himbiho Von ze mě dělá notora Ale jinak dí pravdu Milane, proč si odlaďuješ dílky z leva? Pokud je to tím, že si chodíš jen odpočinout, tak vem rybářskej prut a hybaj na ryby
Ryby už jsem taky zkoušel, ale těm porybnejm se nedá vysvětlit že jeno relaxuju a že k tomu rybářský lístek nepotřebuju.....
Vim ze to sem nepatří ale mám jednu nálezovku.... nábojnice délka 480mm díra pro kulku 55mm mosazná na dně je napsané 7 pod tím 71 v pravo 176 pod tím MV (rusky) a potom rozhazene cisla a pismenka 604 PB jo a nahore je velke K zatim poradne nevim z ceho to je ale hlavne bych chtel sehnat rozměry kulky a chci si ji dodělat ať to mám komplet pokud někdo bude vědět tak předem dik
Registrace: 13.1. 2008 Příspěvky: 861 Bydliště: od Místku na západ
Zaslal: neděle 12. prosinec, 2010 18:23 Předmět:
Milan75 napsal:
scorpion napsal:
No přes Opavu ještě víc a vice na sever, hledali jsme i u Opole.
Jo tak jak pojedete na Opavu tak dejte vědět .... a neni to v polsku zakazane ???
Tak jedno misto pro čtvrteho ještě v autě je, neni problem. Ale až na jaře, včil pauza.
Jinak co se polska tyče, zakazane je, ale je zakon a je praxe
to bude s takovou e-trac sraz _________________ C-Scope CS1MX
Vim ze to sem nepatří ale mám jednu nálezovku.... nábojnice délka 480mm ...
Máš pravdu, že to sem nepatří Dokonce si to tady přečte jen pár lidí, protože majitelé jiných detíků - co by tady hledali, že? Máš tady na to přímo vlákno, jen to nechce bejt línej a taky trochu pro to něco udělat, třeba hledat, grrrrrr...
http://detektory.hantec.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3886 _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Tak jedno misto pro čtvrteho ještě v autě je, neni problem. Ale až na jaře, včil pauza.
to bude s takovou e-trac sraz
Kua, škoda, že jsem od vás tak daleko _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: pondělí 13. prosinec, 2010 11:57 Předmět:
Pan-zer napsal:
to bude s takovou e-trac sraz
Už máš E-traca,tak to jsem zvědavy, jaké nastavení zvolíš, no máš lepší sluch než já.
Dnes jsem byl otestovat tu největší cívku. Kua, to je nářez. Čověk se nakope jak horník Ale testoval jsem ji, aby pak přinášela výsledky. Schválně jsem s ní kopal všechno. Vezme dokonce hóódně malilinkatý věcičky, akorát, když už je to na povrchu, tak tam se muší použít dohledávačka, bo detíkovej pinpointr to nebere. přitom z větší hloubky ano... Váhově je to také dobrá rozcvička, po dvou hodinách jsem toho měl plný kecky Čísílka také prakticky souhlasí se základní cívkou, takže se dá trochen odhadnout, do čeho jdu. Zatím jsem s ní kopal běžné lesní věci, pouze jeden cíl byl asi v šedesáti, sedmdesáti cm - nějakej kovanej hřeb, či čo to bolo _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
To jsi obul E-traca do S.E.F. 30x38cm.? Tak to už není pohodové hledaní ale galeje, a potíš krev tož to bych zesrál.
Ještě o chloupek větší Ale víc jak dvě hodiny v lese jsem s ní nedal. Možná na poli, kde se nemusíš ničemu vyhejbat...
To mek71: zkusil jsem si ji objednat, tož vyzkúšám, co je to za zázrak _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.