Chlapáci může mě někdo napsat o co jde S.E.Fka 25/30 hlouběji než základní 22?Chci si ji pořídit a tak nechci kupovat zajdu v pytli.Přeci jenom to nestojí tucet ani kopu korunek Jestli se někdo bojí reklamy tak může přes SZ.Díky
)
Tak nic? Tak slez _________________ Zlato je žluté,ale duše od něho černá
Nazdar chlapi, chtěl bych si nechat poslat GMPčko a musím si zvolit s jakou cívkou. 22,5cm, nebo 27cm. těch 22cm, mi příjde docela malá cívka skrz pokrytí, ale pry je stabilnější. Poradí někdo něco? Předem díky _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
Nazdar chlapi, chtěl bych si nechat poslat GMPčko a musím si zvolit s jakou cívkou. 22,5cm, nebo 27cm. těch 22cm, mi příjde docela malá cívka skrz pokrytí, ale pry je stabilnější. Poradí někdo něco? Předem díky
GMP predpokladam chces jen na pole? ...Jednoducha volba: neprilis zamorena pole 27 (skrzeva pokryti), znacne zamorena 22,5 , zalezi kde hledas...
Chlapáci může mě někdo napsat o co jde S.E.Fka 25/30 hlouběji než základní 22?Chci si ji pořídit a tak nechci kupovat zajdu v pytli.Přeci jenom to nestojí tucet ani kopu korunek Jestli se někdo bojí reklamy tak může přes SZ.Díky
)
Tak nic? Tak slez
Naposledy upravil vrcinak dne čtvrtek 17. květen, 2012 18:26, celkově upraveno 1 krát.
Nazdar chlapi, chtěl bych si nechat poslat GMPčko a musím si zvolit s jakou cívkou. 22,5cm, nebo 27cm. těch 22cm, mi příjde docela malá cívka skrz pokrytí, ale pry je stabilnější. Poradí někdo něco? Předem díky
... myslím že už se to tu někde dříve řešilo a dělaly nějaký testy, ta 27 cívka je dosahově na skoro stejné úrovni jako 22 cívka. Vím o vícero lidech, který tu 27 pouštěli a vrátili se k základní 22 cívce, protože je 27 neoslovila _________________ Equinox 800, ACE 250
... myslím že už se to tu někde dříve řešilo a dělaly nějaký testy, ta 27 cívka je dosahově na skoro stejné úrovni jako 22 cívka. Vím o vícero lidech, který tu 27 pouštěli a vrátili se k základní 22 cívce, protože je 27 neoslovila
No to jsem četl, že dosahově nastejno, ale mě jde spíš o stabilitu atd. časem si asi pořídím stejně nějakou velkou cívku na méně zamořené lokality, takže by ta základní mohla stačit. Na druhou stranu jsem ale zvyklý na větší cívky... _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
GMP predpokladam chces jen na pole? ...Jednoducha volba: neprilis zamorena pole 27 (skrzeva pokryti), znacne zamorena 22,5 , zalezi kde hledas...
Citlivost a hloub.dosah +- u obou nastejno
Proč myslíš, že GMP jen na pole? Chodím sice hlavně pole ale to proto, že dosavadní detektor toho v lesích moc nenašel. Buď špatná lokalita, nebo slabší dosah, myslím že GMP v dosahu předčí mou současnou mašinku, tak chci zkusit změnu... _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
Dle mého už bych nový GMP nekupoval. Dá se sehnat jetý za dobrý peníz vč. bezdrátů i několika cívek. Ale jestli chceš nový třeba skrz záruky, tak bych vzal s malou cívkou a časem pořiďil SEF 25x30
Dle mého už bych nový GMP nekupoval. Dá se sehnat jetý za dobrý peníz vč. bezdrátů i několika cívek. Ale jestli chceš nový třeba skrz záruky, tak bych vzal s malou cívkou a časem pořiďil SEF 25x30
No, mám si vybrat dárek v hodnotě nového GMP. No a jelikož to má být dárek, tak to má být nové. Proto mi je jedno cena a taky mi je jedno jestli je s větší cívkou o něco dražší. Prostě si mám vybrat dárek ze značek XP, Fisher, Garrett a Minelab). Deus je už moc drahej jako E-trak(ten by mi ale stejně nevyhovoval) tak další volba je GMP. No a práve si říkám, že ta základní by mohla být nejvhodnější a časem prostě koupit nějakou velkou na les a málo zamořené lokality _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
V sekci "články" si najdi testík kolegy Kolečka včetně cívky "Bezbolestná" a posléze se rozhoduj.
Chodím už 3,5 roku se základní a rozhodně nic měnit nehodlám... _________________ na pohodu...
V sekci "články" si najdi testík kolegy Kolečka včetně cívky "Bezbolestná" a posléze se rozhoduj.
Chodím už 3,5 roku se základní a rozhodně nic měnit nehodlám...
jj, ten jsem viděl, proto jsem taky začal přehodnocovat. Původně jsem totiž byl rozhodnutý vzít větší cívku jen jsem chtěl ještě pár podpůrných ohlasů, takže díky.. Vezmu základ a časem se uvidí, jestli pořídím nějakou větší _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
nene, po tom co jsem viděl jak se ho hodně lidi zbavovalo a co tady čtu, tak jsem se rozhodl jít do osvědčenější značky.
Ne že bych třeba se svým strojem nebyl spokojenej, našel jsem s ním krásný věci, který už asi nikdy nenadju, ale chci se podívat ještě trochu hloub:-) _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
Tak jestli chceš jít hloub, tak to kup GMAXX II a k tomu tu největší cívku, co nabízej...
nj, jenže já chci jít hloub na malé bílé a žluté kolečka, to bude umět líp GMP a na Gmax. Nebo se pletu?
To ti tady nikdo neporadí, bo tady všichni sbíráme klíče, náprstky apod. Jsi první kdo bude tahat z hloubek bílá a žlutá kolečka _________________ Veritas liberabit vos
To ti tady nikdo neporadí, bo tady všichni sbíráme klíče, náprstky apod. Jsi první kdo bude tahat z hloubek bílá a žlutá kolečka
No, nevím, jestli budu tahat, ale chtěl bych i když takovej tenkej klíček od pokladničky zasunutej v pokladničce ten by taky nebyl k zahození No napřed se ale musím vyléčit... Radím všem ať při hledání dávají pozor na místech s výskytem šprcek, jehel atd... A hlavně nepodceňovat očkování (tetanus, klíšťata, žloutenky atd). Já už měsíc kvůli tomu běhám po doktorech _________________ VK40/AT PRO/GM4/DEUS
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.