Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: pátek 11. leden, 2013 13:50 Předmět:
sallyk napsal:
Koukám, že jsem se zaškatulkoval jako ten co si nerad špiní kalhoty
Bral jsem jen v potaz dané místo, tedy bahno!!
Bláto neřeš. V určitém období je všude. Kromě lesa. Kalhoty vypereš.Co by mě spíš znepokojovalo být tebou je ten přepínač. Mám za to, že se do mašinky bude dostávat písek a prach. Každé bláto jednou uschne a bude z něj prach. Třeba to mají nějak dobře vyřešeno a problém nebude. Uvidíš. Když tak dej po nějaké době vědět co a jak. _________________ Minelab
Garrettka dodělává, tak taky koukám co dál,ale za ty prachy je to docela drek - jsem s ní sice spokojen,ale za 3 a půl tácu by to mohlo mít alespoň lepší závit na krytce baterky - když měníš baterku za tmy a zasranýma rukama , tak je to jen krok od toho strhnout závit . Nehledě k tomu, že už je tělo dohledávačky bezmála prodřené. Sice jsem byl kdysi poměrně konzervativní a kritizoval zbytečné krámy,ale dnes už bych bez dohledávačky nevylezl na pole - je to rychlé jako hrom ,ale někdy dohledávat malé blechy je porod . Tak teď už jen zvolit tu správnou značku a nebo za drahé peníze koupit znovu osvědčenou Garrettku ,ale jak jsem uvedl výše, kvalita provedení je za ty peníze poměrně mizerná a to podotýkám, že tady u nás nevíme co to je kamení . Taky jsem málem zapomněl na tu nešťastnou krytku vypínače , je to drek a občas se to zasekne, takže nejde vypnout a nebo zapnout ,dokud to nevydloubneš a nevrazíš znova do správné polohy - je to samozřejmě způsobeno častým užíváním,ale občas to umí pěkně potrápit a poslední dobou to musím opravovat několikrát za večer. Asi si ty bazmeky budu muset osahat a uvidíme. L. _________________ RIVAL
Lubo, já koupil tu vod Minelaba, ale určitě se vrátím ke Garrettovi... Až se někde potkáme, popoudáme si vo tom _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Přece nejde o to aby sloužila věčně,musí se vyrábět,ničit, a znova vyrábět,aby se ekonomika točila.Koupil jsem značkové botky,po dvou letech, kdy už nebyl nárok je vrátit,se se svršek odlepil od podrážky.Obdivuju jak to přesně dokázali spočítat.Jen blbec jako já dělá ještě dnes dohledávačku z laminátu aby vydržela.
Lubo, já koupil tu vod Minelaba, ale určitě se vrátím ke Garrettovi... Až se někde potkáme, popoudáme si vo tom
Ahoj Miro , jak jsi na tom s chorobou ? Doufám, že už lépe ! Jinak budu rád za každý poznatek , není jednoduché z propagace prodejců poznat kvalitní výrobek, někteří jsou amatéři a o hledání neví nic a někteří své poznatky klidně popřou , jen aby prodali , tento rok budu asi tak měsíc dělat ve východních Čechách, tak se určo uvidíme častěji , můžem i s Hymbim někde zapařit - samozřejmě budu rád, pokud se ukážeš i na Vážanech . Tak brzské zdraví a rád zas pokecám. L. _________________ RIVAL
Pánové, stále máte šanci na opravu. Stále spoilupracuji s Garrettem. Je to jen a jen na Vás.
Ahoj Feri - jak jsem psal, s Garrettkou jsem byl spokojen,ale provedení mohlo být trošku festovnější , jinak super a docela jsem s ní srostl , dokonce jsem přemýšlel , že by se špice dala nastavit kofiksem, který se používal na opravu skluznic na lyžích , jen nevím, jestli se ještě prodává , zatím jsem nepátral - jak se uvidíme, tak si rád nechám poradit . L. _________________ RIVAL
Přece nejde o to aby sloužila věčně,musí se vyrábět,ničit, a znova vyrábět,aby se ekonomika točila.Koupil jsem značkové botky,po dvou letech, kdy už nebyl nárok je vrátit,se se svršek odlepil od podrážky.Obdivuju jak to přesně dokázali spočítat.Jen blbec jako já dělá ještě dnes dohledávačku z laminátu aby vydržela.
Ahoj brachu , to je prostě bolest dnešní doby, je tak stavěné vše , jen občas se něco nepovede ,ale to jsou výjimky. Jen jeden neví, co kupovat dříve . Nějak jsem na tu tvoji dohledávačku nenarazil , máš nějaké dostupné informace ??? Vím, že už jsem zas mimo téma,ale kdo mně zná, tak ví, že jsem na to prostě mongol , tímto se omlouvám . L. _________________ RIVAL
Ahoj Guade , pokud bych s Garretkou nechodil od té doby, co mi ji jako novinku ukázal Ferri, tak snad,ale pokud by měla lepší zpracování, tak nemá chybu, navíc jsme spolu opravdu nachodili stovky hodin, takže jsme jedno tělo,ale materiál by býval mohl být lepší, jinak bych nic neměnil, čím více funkcí, tím větší průser. Navíc spousta detektorů na dohledávání kabelů a jiných věcí má funkční jen špičku a to mi nestačí, zdržuje to , navíc ta dioda mi stačí na základní identifikaci předmětu a nemusím si hned svítit, co to vlastně mám . L. _________________ RIVAL
Ahoj Miro , jak jsi na tom s chorobou ? Doufám, že už lépe ! .......
Tento rok budu asi tak měsíc dělat ve východních Čechách, tak se určo uvidíme častěji , můžem i s Hymbim někde zapařit - samozřejmě budu rád, pokud se ukážeš i na Vážanech ... L.
Hojda Lubo, je to jen noumální viróza, dnes jsem dostal antibiotika a za pár dnů budu zase jamo rybička Až tady budeš někde v okolí pracovat, určo zakalíme Jo, s těma Važanama je to furtum tak 50 : 50, jsem teraz furtum pracovně na Slovači, dokonce musíme někdy i o weekendu, tak je to fakt ve hvězdách, ale budu se snažit... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Ahoj Miro , jak jsi na tom s chorobou ? Doufám, že už lépe ! .......
Tento rok budu asi tak měsíc dělat ve východních Čechách, tak se určo uvidíme častěji , můžem i s Hymbim někde zapařit - samozřejmě budu rád, pokud se ukážeš i na Vážanech ... L.
Hojda Lubo, je to jen noumální viróza, dnes jsem dostal antibiotika a za pár dnů budu zase jamo rybička Až tady budeš někde v okolí pracovat, určo zakalíme Jo, s těma Važanama je to furtum tak 50 : 50, jsem teraz furtum pracovně na Slovači, dokonce musíme někdy i o weekendu, tak je to fakt ve hvězdách, ale budu se snažit...
O.K , tak snad ve Vážanech, koukám, že jsem zas v jiném vláknu, tak omluva , mám v tom nějaký bordel . L. _________________ RIVAL
Ahoj brachu , to je prostě bolest dnešní doby, je tak stavěné vše , jen občas se něco nepovede ,ale to jsou výjimky. Jen jeden neví, co kupovat dříve . Nějak jsem na tu tvoji dohledávačku nenarazil , máš nějaké dostupné informace ??? Vím, že už jsem zas mimo téma,ale kdo mně zná, tak ví, že jsem na to prostě mongol , tímto se omlouvám . L.[/quote]
Ahoj koukni na první stranu debaty,je tam odkaz na videa.
Ahoj brachu , to je prostě bolest dnešní doby, je tak stavěné vše , jen občas se něco nepovede ,ale to jsou výjimky. Jen jeden neví, co kupovat dříve . Nějak jsem na tu tvoji dohledávačku nenarazil , máš nějaké dostupné informace ??? Vím, že už jsem zas mimo téma,ale kdo mně zná, tak ví, že jsem na to prostě mongol , tímto se omlouvám . L.
Ahoj koukni na první stranu debaty,je tam odkaz na videa.[/quote]
Ahoj brachu , to je prostě bolest dnešní doby, je tak stavěné vše , jen občas se něco nepovede ,ale to jsou výjimky. Jen jeden neví, co kupovat dříve . Nějak jsem na tu tvoji dohledávačku nenarazil , máš nějaké dostupné informace ??? Vím, že už jsem zas mimo téma,ale kdo mně zná, tak ví, že jsem na to prostě mongol , tímto se omlouvám . L.
Ahoj koukni na první stranu debaty,je tam odkaz na videa.[/quote]
Tak jsem na to mrkal a vypadá to dobře ,jen je škoda, že to nedohledává i bokem těla. Používám to u Garrettky dost často , protože se mi stává, že bývá nález ve stěně výkopku , ne že bych byl úplná trubka,ale nechce se mi mnohdy používat pinpoint na detektoru a tma je svině , sice mám na cívce světlou značku,ale když je velká tma, tak je to houby platné . Neplánuješ ještě nějakou úpravu v tomto smyslu ? Jinak si myslím, že světlo ve špičce nemusí být špatné, ale nevím, jestli se to při dohledávání cíle nezanese , na současné dohledávačce jsem zvyklý si podle potřeby buď světlo krýt prstem a nebo si posvítím, dle potřeby . L. _________________ RIVAL
Ahoj,
ono to dohledává i bokem,ale ve špičce to má větší dosah a správně to rozlišuje mezi železem a barvou.Je to jiná koncepce než má Garet nebo Minelab,žádný plagiát.Máš pravdu že se světlo zašpiní nebo i zablátí,ale je to hladké tak se to dá snadno setřít.Světlo jak to má Garet jsem nechtěl,připadalo mi lepší svítit na místo přesného zaměření než na sebe v noci upozorňovat široké okolí.
Ahoj,
ono to dohledává i bokem,ale ve špičce to má větší dosah a správně to rozlišuje mezi železem a barvou.Je to jiná koncepce než má Garet nebo Minelab,žádný plagiát.Máš pravdu že se světlo zašpiní nebo i zablátí,ale je to hladké tak se to dá snadno setřít.Světlo jak to má Garet jsem nechtěl,připadalo mi lepší svítit na místo přesného zaměření než na sebe v noci upozorňovat široké okolí.
Tak to je super a co taková sranda přijde ? Případně bych si ji koupil a uvidíme, jak se nám bude spolupracovat . _________________ RIVAL
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.