Registrace: 20.2. 2010 Příspěvky: 138 Bydliště: Český ráj
Zaslal: pondělí 01. červenec, 2013 11:32 Předmět:
compel napsal:
Boban napsal:
compel napsal:
Může někdo porovnat hloubkový dosah mezi ctx a E-tracem s ult. např. na sockačku ?
V sobotu byl sraz minelabů od lovce byli tam všechny minelaby a všechny možný cívky. Co se zkoušelo tak je to nastejno záleží jen jestli využiješ to co má ctx navíc jestli jo tak si ho kup myslím základní cívky.
E.Trac s ult. byl lepší,ale zas se zhoršila separace spíš se testovali menší cívky Colitek a Seefka na hodně malí cíle a výsledek byl,že seefka je o chlup lepší Jeden kolega tam měl taky jeden speciál a ten pohořel Krokodill má pravdu v sobotu jsem to vyděl na vlastní oči
A jak bys ohodnotill stabilitu e-traka a ctx.který byl klidnější ?
Tak to hodnotit nemůžu,protože mám E-Trac a já se tam spíš zajímal o nastavení,dosahy a separaci . Bude záležet určitě na nastavení a na lokalitě kde hledáš. Škoda žes nebyl na vyzkoušení tam bylo úplně všechno a hlavně lidi,který tyhle stroje choděj několik let a s nastavením nedělaj tajnosti _________________ Minelab E-Trac
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6763 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: středa 30. říjen, 2013 20:52 Předmět:
Tak jsem viděl porovnávačku v reálném terénu s reálnými cíli CTX3030 velká cívka vs GPX 4500 se základem a docela mi upadla čelist. Hloubkový dosah stejný, nebo lepší než GPX 4500 ale s tím rozdílem, že CTX hlásil barvu, sice bídnou, ale barvu . Oba přístroje obsluhovali pravidelní uživatelé téhož. Nutno podotknout, že v totálně vyčištěném a od železa vyzobaném terénu. Jak je to se separací na poli se železem by mě docela zajímalo. _________________ Co má pípnout, pípne.
Tak to vím docela přesně. Velká cívka u E-Trouše téměř neztrácí separejšn oproti základní cívce v bordelu. Osobně vyzkoušeno. A dosah E-Trouše vůči Cétéiksku - nezaznamenatelný rozdíl. CéTéX je jen techňikou nakrmený E-Trouš... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Tak jsem viděl porovnávačku v reálném terénu s reálnými cíli CTX3030 velká cívka vs GPX 4500 se základem a docela mi upadla čelist. Hloubkový dosah stejný, nebo lepší než GPX 4500 ale s tím rozdílem, že CTX hlásil barvu, sice bídnou, ale barvu . Oba přístroje obsluhovali pravidelní uživatelé téhož. Nutno podotknout, že v totálně vyčištěném a od železa vyzobaném terénu. Jak je to se separací na poli se železem by mě docela zajímalo.
Separejšn u CTX mr. bombastic und fenomenal a epochal, tudíž ještě lepší, nežli u našeho best the of best detíčku. _________________ na pohodu...
Já fakt nevím, ale co jsem zkoušel CTX, tak bych skoro řekl, že v separaci je E Trouš lepší. Já jsem s ním půl dne taky chodil, ale fakt mě nepřesvědčil... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Já fakt nevím, ale co jsem zkoušel CTX, tak bych skoro řekl, že v separaci je E Trouš lepší. Já jsem s ním půl dne taky chodil, ale fakt mě nepřesvědčil...
Toto jsem taktéž zaslechl, však ale nemohu z osobní zkušenosti potvrditi.
S tou horentní sumou a hmotností asi opravdu nepřesvědčí. Jó, kdybych se topil v těch našich současných platidlech, tak okamžitě kupuji... _________________ na pohodu...
Registrace: 1.6. 2006 Příspěvky: 4423 Bydliště: Přechodně Praha,45 jar
Zaslal: pátek 01. listopad, 2013 16:00 Předmět:
kaprál-Přesně,mít platidlo tak koupím.Rád testuju nové hračky--))
Ono nejde soudit např jak napsal krokouš,že ho nepřesvědčil po půl dnu.
Jak to není aspoň 100 hodin,tak jak napsal někde fanu...
Třeba někdy v budoucnu.
Nebo vyměním za Deusa ,samozřejmě bez doplatku z mé strany.
I když na druhou stranu,prvně by mě musel někdo přesvědčit,že to bude stát za tu výměnu.
Rozumiete tomu, prečo vo Vianočnej akcii Minelab dáva postroj na nosenie detektora zadarmo k E tracu, čo je váhou porovnatelný s Explorerom, ale k CTX nie?
Môj názor - priznali by sami, že bez postroja sa to v reále (mimo predvádzačiek) použiť nedá.
K CTX si ho nešťastný majitel bude musieť doplatiť z vlastného, pokiaľ nie je baník, alebo namakaný kulturista... _________________ Lepšie je zažať svetlo než nádávať na tmu.
Registrace: 27.9. 2009 Příspěvky: 123 Bydliště: Praha
Zaslal: sobota 02. listopad, 2013 22:57 Předmět:
To je kravina, CTX je při stejné váze úplně jinak vyváženej. Z Etracku mi vždy po pár hodinách málem upadla ruka, u CTX to vydržím skoro dvojnásobek. Ale těžkej je. _________________ Minelab CTX 3030, Garrett Pro-Pointer
Hahaha, to ti tak uvěřím. Jak nikdo nepřizná, že to je mrda ta váha. Kinetiku neošálíš. Sice je vyvážený, ale pohybu ze strany na stranu je to fuck. Prostě ty ramena dostanou zabrat... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
vyssi hmotnost detektoru, je-li dobre vyvazeny, se da snest na rovine, jakmile ale jdes po vrstevnici ve strani, a chces mavat rukou, kterou mas blize ke svahu, ocenis opravdu lehky detektor
kdyz jdu takhle s E-Tracem nebo Blisstoolem, musim vzdy mavat rukou, kterou mam dale od svahu, jinak bych cely den hledat nevydrzel _________________ Minelab CTX 3030, Minelab Equinox 800, XP Deus
kaprál-Přesně,mít platidlo tak koupím.Rád testuju nové hračky--))
Ono nejde soudit např jak napsal krokouš,že ho nepřesvědčil po půl dnu.
Jak to není aspoň 100 hodin,tak jak napsal někde fanu...
Třeba někdy v budoucnu.
Nebo vyměním za Deusa ,samozřejmě bez doplatku z mé strany.
I když na druhou stranu,prvně by mě musel někdo přesvědčit,že to bude stát za tu výměnu.
Za tu sumu by to mělo stát za výměnu!
A zrovinka včera jsem se OPĚT přesvědčil, že je ouplně šumák, co máš za strojek, když vytoužený cíl mineš vo metr a kopne ho někdo s "DingDongem"! _________________ na pohodu...
Registrace: 27.9. 2009 Příspěvky: 123 Bydliště: Praha
Zaslal: neděle 03. listopad, 2013 12:14 Předmět:
Když mě u toho nebolelo rameno ale loket. Prostě úpon na bicáku. To se s CTX hned tak nedostavuje. A pravda vyhledávám spíš rovinky. _________________ Minelab CTX 3030, Garrett Pro-Pointer
Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2654 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
Zaslal: neděle 03. listopad, 2013 14:37 Předmět:
Ona je to věc u každého jinak.. Já mám poslední rok v prdeli ramena - klouby , a tak třeba s trakařem po 15 minutách hledání mě kolikrát až tečou slzy.. ale taky s GM4 kou to samé a třeba s Noktou a že je asi nejtěžší to prostě nebolí nevím proč jestli je to konstrukcí ale je to jiné.. Prostě taky záleží na vyvážení a konstrukci a každému to sedne jinak.. _________________ http://detektory.habanov.cz
Já fakt nevím, ale co jsem zkoušel CTX, tak bych skoro řekl, že v separaci je E Trouš lepší. Já jsem s ním půl dne taky chodil, ale fakt mě nepřesvědčil...
Toto jsem taktéž zaslechl, však ale nemohu z osobní zkušenosti potvrditi.
S tou horentní sumou a hmotností asi opravdu nepřesvědčí. Jó, kdybych se topil v těch našich současných platidlech, tak okamžitě kupuji...
Mezi řádky jasně čtu, že se ale topíš v těch minulých a neplatných platidlech.
Můžem udělat směný obchod.
1. Vyvážíš mě plus CTX měďáky.
2. Vyvážíš CTX stříbrňáky.
3. Vyvážíš základní cívku CTX zlaťáky.
A nebude ti to stát sučasné chechtáky.
Kolega co ho má půl roku, je Arnold se 110 kg a taky mu dává dost zabrat.
Hlavně v lese. Měl jsem ho půjčený na šest hodin na poli. Jelikož jsem to langsam prokládal častým kopáním, tak to nebylo tak hrozné s tou únavou. Ale je to Minelab a s těmi nejsem moc kamarád.
Letošní rok se bohužel topím pouze a jenom ve smolných, šitových a jim podobných okamžicích, tudíž Ti Artnam nevyvážím bohužel nic...
Máš ale pravdu v tom, že když se furt kope, tak ruce nebolej ani po 10ti hodinách prospekce. Například včera se téměř vůbec nekopalo a večer musela pomáhat soudružka francovka... _________________ na pohodu...
Kaprále, to jsme na tom stejně. Letos mám nejhorší rok, co hledám.
Méně času, méně zdraví, více let na hrbu.
Pokud s někým jdu, tak vždy najde víc než já, byť má třeba jen détik za litr. Ale budiž jim přáno.
zrovna vy dva bych řekl, si na nedostatek štístka stěžovat nemůžete.
To já jsem proti vám ořezávátko...
Pane kolego, letos bohužel ano, neb na co sáhnu, to se se.e a furt!
Abych ale nešpinil vlákno, musím tu ječtě konstatovat, že CTX je taktéž skvělá dizajnérská práce! _________________ na pohodu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.