Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 866 anonymních a 0 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Levné detektory Minelab ze Slovenska

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor?
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pytlak123

Registrace: 1.1. 2008

PříspěvekZaslal: středa 12. březen, 2008 15:49    Předmět: Levné detektory Minelab ze Slovenska Citovat

Zajímavá stránka a ještě zajímavější ceny Very Happy Very Happy Very Happy
www.nox.szm.com
Poštovné do ČR-10 Euro.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cortes
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 1.6. 2006

PříspěvekZaslal: středa 12. březen, 2008 16:57    Předmět: Re: Levné detektory Minelab ze Slovenska Citovat

pytlak123 napsal:
www.nox.szm.com
Poštovné do ČR-10 Euro.
..Co je tam levné?Tady stojí třeba Quattro 26500 kč ..
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pytlak123

PříspěvekZaslal: středa 12. březen, 2008 17:04    Předmět: Re: Levné detektory Minelab ze Slovenska Citovat

Rolling Eyes co třeba Sovereign GT Pro+ za-714 Euro Rolling Eyes
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
profix

Registrace: 3.1. 2008

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 19:46    Předmět: Citovat

No tak podla mna je nox velmi divny obchod, na email odpovedia po tyzdny, dokonca az na druhy. a ceny doslova neaktualne akoby sa niekde zabudli ci ako, no naprklad viacej sa mne slovakovy podla ich cien oplati nakupovat unich v euro ako za slovenske koruny Laughing rozdiel je 1000-2000SK lacnejsie
pytlak123

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:08    Předmět: Citovat

profix napsal:
No tak podla mna je nox velmi divny obchod, na email odpovedia po tyzdny, dokonca az na druhy. a ceny doslova neaktualne akoby sa niekde zabudli ci ako, no naprklad viacej sa mne slovakovy podla ich cien oplati nakupovat unich v euro ako za slovenske koruny Laughing rozdiel je 1000-2000SK lacnejsie
Já tam napsal a odpověď jsem obdržel téměř v zápětí.Ceny jsem také lehce nepochopil a proto jsem tam pro jistotu zavolal.Logicky jsem si vybral nejvýhodnější cenu v Euro a byl jsem ujištěn,že to není problém s tím,že mě poštovné do ČR bude stát 10 Euro.Proč ne?Opis korespondence mohu přeposlat.Obchod jsem zatím neuskutečnil,takže vše zatím beru s rezervou.Uvidíme...
Anonymní

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 20:27    Předmět: Citovat

pytlak123 napsal:
profix napsal:
Já tam napsal a odpověď jsem obdržel téměř v zápětí.Ceny jsem také lehce nepochopil a proto jsem tam pro jistotu zavolal.Logicky jsem si vybral nejvýhodnější cenu v Euro a byl jsem ujištěn,že to není problém s tím,že mě poštovné do ČR bude stát 10 Euro.Proč ne?Opis korespondence mohu přeposlat.Obchod jsem zatím neuskutečnil,takže vše zatím beru s rezervou.Uvidíme...

A co tohle co jsi psal pytlak123
Pokročilý uživatel

Zaslal: čtvrtek 13. březen, 2008 18:11 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Nevhodnost tohoto daru nespočívá v jeho kvalitách,ale vyplynul z faktu,že jsem před jeho obdržením s hledáním skončil z časových důvodů.Za 4 měsíce hledání s ACE 250 jsem kopl 152 mincí (91 RU!),nepočítaně střeliva,knoflíků,nějaké odznaky,hrot z kuše,křesadlo,prsten s datováním 1714,něco stříbra a trochu bronzu.Směle prohlásím,že jsem jistě úspěšnější,než většina kolegů vlastnící daleko dražší detektory.Na krátkou dobu jsem zakoupil Garrett GTP 1350 a po cca 1 měsíci ho s úlevou prodal z důvodu jeho zbytečných funkcí,váhy a dosahu.
Úspěšnost v hledání a nacházení není jen v drahých detektorech,ale tkví v desítkách hodin studia,intuici a štěstí.(čtu si svůj výplod a říkám si:"já měl být dealer Garrettu")
, rozhodl jsi se pokračovat? Rolling Eyes
sm
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 4.8. 2007

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 21:43    Předmět: Citovat

Ja som v noxe teraz kupoval a čo som chcel to som dostal bez problemov.Samozrejme su aj iné možnosti,napríklad polsko.Lenže ich hlavné mesto je trocha od ruky.No ale ak su možnosti tak prečo nie.
moskvich
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 14.1. 2008

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 22:29    Předmět: Citovat

Jordy napsal:
pytlak123 napsal:
profix napsal:

A co tohle co jsi psal pytlak123
Pokročilý uživatel

Zaslal: čtvrtek 13. březen, 2008 18:11 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Nevhodnost tohoto daru nespočívá v jeho kvalitách,ale vyplynul z faktu,že jsem před jeho obdržením s hledáním skončil z časových důvodů.Za 4 měsíce hledání s ACE 250 jsem kopl 152 mincí (91 RU!),nepočítaně střeliva,knoflíků,nějaké odznaky,hrot z kuše,křesadlo,prsten s datováním 1714,něco stříbra a trochu bronzu.Směle prohlásím,že jsem jistě úspěšnější,než většina kolegů vlastnící daleko dražší detektory.Na krátkou dobu jsem zakoupil Garrett GTP 1350 a po cca 1 měsíci ho s úlevou prodal z důvodu jeho zbytečných funkcí,váhy a dosahu.
Úspěšnost v hledání a nacházení není jen v drahých detektorech,ale tkví v desítkách hodin studia,intuici a štěstí.(čtu si svůj výplod a říkám si:"já měl být dealer Garrettu")
, rozhodl jsi se pokračovat? Rolling Eyes

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají Wink .
pytlak123

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 23:02    Předmět: Citovat

Bohužel ne Sad .Kolega touží po Minelabu,snaží se ušetřit atd.,takže mu takto pomáhám a vlastně nejen jemu.
profix

PříspěvekZaslal: sobota 15. březen, 2008 23:41    Předmět: Citovat

Very Happy Chlapi neviem cim to je ale kukal som na noxe ceny o 20:00 , a kukam teraz 23:39, a su zmenene, niekto sa snazi
pytlak123

PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 11:16    Předmět: Citovat

To je v p... Crying or Very sad bohužel máš pravdu.Pokub bych SOVEREINGa objednal hned,tak mi ho poslali za těch-714 Euro+poštovné.Že já nedržel zobák Rolling Eyes Kolega mě nazval domácím skotem a má po detíku-končím s dobročinností a to definitivně!
quad
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 7.5. 2007

PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 13:37    Předmět: Re: Levné detektory Minelab ze Slovenska Citovat

cortes napsal:
pytlak123 napsal:
www.nox.szm.com
Poštovné do ČR-10 Euro.

Slevnili to celkem radikálně.... Quattro - 23077 kč , 70-ka Terra - 18462 kč.... Cool
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cortes
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 1.6. 2006

PříspěvekZaslal: neděle 16. březen, 2008 14:29    Předmět: Re: Levné detektory Minelab ze Slovenska Citovat

quad napsal:
cortes napsal:
pytlak123 napsal:
www.nox.szm.com
Poštovné do ČR-10 Euro.

Slevnili to celkem radikálně.... Quattro - 23077 kč , 70-ka Terra - 18462 kč.... Cool
..To je jenom dobře..Pan prodejce zřejmě sem tam koukne i sem --)))
profix

PříspěvekZaslal: čtvrtek 27. březen, 2008 9:18    Předmět: Citovat

Hmm odporucam kuknut hodili nove akcie Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: čtvrtek 27. březen, 2008 9:38    Předmět: Citovat

U pana Vala(NOX) jsem kupoval detektory i příslušenství a vždy bylo vše OK, z mé strany naprostá spokojenost. Takže osobní zkušenost velmi dobrá.
quad
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 7.5. 2007

PříspěvekZaslal: čtvrtek 27. březen, 2008 9:59    Předmět: Citovat

profix napsal:
Hmm odporucam kuknut hodili nove akcie Smile

Pěkná výbavička k Terrám Shocked Ještě tak přidat cívku, a nemělo by to chybu... Smile http://www.nox.szm.com/akcie.htm
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: