prosím o pomoc majitele F70ky. Můžete prosím vyzkoušet detektor jestli vám také při dotyku kabelu těsně u kovového konektoru vydává falešné signály. Disc.0 , sens. 70 Zkuste sním opatrně zahýbat. Díky
Já bych to nezjistil dokud si to nepsal Ty.Normálně držím a používám detektor jinak než abych ho držel za kabel pod konektorem,nic ve zlém.Jinak mi šlape jak má,tak to neřeším .
Registrace: 5.3. 2008 Příspěvky: 313 Bydliště: severní vítr je krutý
Zaslal: pondělí 01. červen, 2009 14:07 Předmět:
okin72 napsal:
zjistil jsem to když jsem se prodíral křovím a větývka se zachitila o kabel, ale už to tady řešit nebudu. Díky za reakci.
Je to asi normální, moje 75ka taky dělá prozvuky, pokud se kabel k cívce o něco zachytí, podle několika totožných reakcí porůznu ve fóru se to asi děje všem F70/75kám...
Registrace: 11.1. 2008 Příspěvky: 1261 Bydliště: Kolínsko už 55 let
Zaslal: pondělí 01. červen, 2009 19:25 Předmět:
iruka napsal:
okin72 napsal:
zjistil jsem to když jsem se prodíral křovím a větývka se zachitila o kabel, ale už to tady řešit nebudu. Díky za reakci.
Je to asi normální, moje 75ka taky dělá prozvuky, pokud se kabel k cívce o něco zachytí, podle několika totožných reakcí porůznu ve fóru se to asi děje všem F70/75kám...
... a nejen jim _________________ u zážitku nezáleží na +/- ale na absolutní hodnotě
Já nevím, co je na tom divnýho Cívka přece bere železo a barvu, né? No a co je kabel k cívce? Jsou v něm měděné drátky, že jo. No a když s kabelem zachytíš o něco, nebo brnkneš o pařez, kabel se malinko pohne a cívka to zachytí. Sakra, vždyť to je správně. Chceme, aby nám to bralo sebemenší náznak barvy v zemi . A jelikož tam jsou slabý drátky, tak holt některé detíky to berou při větším nastavení citlivosti, jiné už dříve . Trochu lépe jsou na tom detíky, kdy vede kabel vnitřkem tyče k cívce. No a nejlepší je ten kabel nějak zafixovat a falešňáky se trochu omezí.... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.