Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: čtvrtek 01. říjen, 2009 9:50 Předmět:
Takovou skládací tyč si taky "vytuním". Udělám variantu podle XP a když bude v pr..li těžiště tak ji udělám rovnou. Už mě to rozdělávání štve. Mám malé auto a do kufru X-Terru celou i když zasunutou nedám. Snad kdybych koupil větší auto. _________________ Minelab
Nemuselo by to bejt spatny, jestli se u XP budou drzet parametru jako u predchozich masinek - dosah a disk. Ta skladacka se mi zamlouva, vzhledove nadhera, ale bal bych se stim poradne machnout, abych tomu neco neudelal. Stejne tak se mi zamlouva skladaci masinka pro armadu od Garretta
/www.garrett.com/recon/r_aml_1000_view_detector.htm
skoda ze to delaj jen pro army a jako pulzni
Tak to je velmi luxusní skládání. To jsem neznal. Proč se to takhle nedělá u všech...
Jinak nové Xp-ta váha...ta je příjemná. _________________ GMAXXII,Garrett propointer, XP Deus, MI6, X35, 2D HF
SLUNÍČKÁŘ a jsem rád.
Registrace: 13.4. 2006 Příspěvky: 334 Bydliště: Doma
Zaslal: sobota 03. říjen, 2009 16:58 Předmět:
Drtikol.CZ napsal:
Takovou skládací tyč si taky "vytuním". Udělám variantu podle XP a když bude v pr..li těžiště tak ji udělám rovnou. Už mě to rozdělávání štve. Mám malé auto a do kufru X-Terru celou i když zasunutou nedám. Snad kdybych koupil větší auto.
Takovou skládací tyč si taky "vytuním". Udělám variantu podle XP a když bude v pr..li těžiště tak ji udělám rovnou. Už mě to rozdělávání štve. Mám malé auto a do kufru X-Terru celou i když zasunutou nedám. Snad kdybych koupil větší auto.
Bude rat kdyz bude aspon tak dobry jako novi RUTUS.
Jojo někdo si čte po ránu a na večír Timesi,Herald Tribune a sleduje burzovní zprávy....
To já jsem fajnšmekr.Čtu zde. _________________ Concordia res parvae crescunt
Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: sobota 03. říjen, 2009 21:55 Předmět:
Armon napsal:
Nebo P.N.K. ?
Tak to nevím co je, ale asi něco sprostého! Asi jako htp.Hovno to pojede! To mám já a jsem spokojen.Jsem skromný a tak se na celého DEUSe můžu výte co! _________________ Minelab
K tomu detektoru,Fisher f 70 má taky více frekvencí který se daj měnit,a váha se taky moc neliší. já myslím že to je spíš tahák na prachy,jinak to bude makat jako ostatní detektory.
K tomu detektoru,Fisher f 70 má taky více frekvencí který se daj měnit,a váha se taky moc neliší. já myslím že to je spíš tahák na prachy,jinak to bude makat jako ostatní detektory.
Ehm, to jako že se na F70 daj taky měnit frekvence v rozsahu jako na tom novým XP, teda zhruba od 4 do 16? Jak tak koukám na F70, tak čtu, že maká na 13 kHz. A frekvence se dá jenom posunout kvůli rušení, což si představuju třeba na 13, 1 kHz.. _________________ Pavel
Jokr 007
Ehm, to jako že se na F70 daj taky měnit frekvence v rozsahu jako na tom novým XP, teda zhruba od 4 do 16? Jak tak koukám na F70, tak čtu, že maká na 13 kHz. A frekvence se dá jenom posunout kvůli rušení, což si představuju třeba na 13, 1 kHz..
jo to je pravda,ale aspon něco,dá se s tím pohnout aspon aby se detektory narušily,nebo nějaký jiný rušení,některý detiky toto nemaj
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.