Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
Zaslal: neděle 04. říjen, 2009 18:16 Předmět:
Příchod na trh nového i když revolučního detektoru je jen takový poslední zvednutí hlavy umírajícího. Je nás přes 20tis a celá republika je prohledaná do 30cm z 90%. Tak pokud nový xp rozezná v hloubce 50cm všechny kovy i malé kolečka,má nějakou šanci. Pokud ne tak půjde do prodeje jen pár kusů pro zbohatlíky kteří jezdí na mrcas hummerem. Pro mně je to na nic já už teď mám problém do těch 30cm kopat.
Já bych naopak odhadoval, že se jich prodá hafo. Bude to podle mě stejná vlna jako třeba s etreckem. Vona je sice ta krize, ale na pěkný hračky se peníze vždycky nějak najdou.. _________________ Pavel
Jokr 007
Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
Zaslal: neděle 04. říjen, 2009 19:30 Předmět:
Apollo444 napsal:
Petr67 napsal:
Je nás přes 20tis a celá republika je prohledaná do 30cm z 90%.
Ty si hodně velkej pesimista, co ?
Já myslím že nás pesimistu je hodně. Stačí jak se vydám do hvozdů kde i pračlověk měl strach ve dne chodit, žádná stezka tam nevede, nic se tam nikdy nedělo. Proderu se dvoumetrovým ostružiním, dořezany a dopíchaný jak sviňa a hle malý palouček. Po bližším ohledání díra na díře a už mi jde přez pysky(zasraní mrcasníci)jsou všude, jak kloši a komunisti. To je můj optimismus.
Registrace: 2.4. 2009 Příspěvky: 254 Bydliště: Mladá B.
Zaslal: neděle 04. říjen, 2009 19:48 Předmět:
Petr67 napsal:
Apollo444 napsal:
Petr67 napsal:
Je nás přes 20tis a celá republika je prohledaná do 30cm z 90%.
Ty si hodně velkej pesimista, co ?
Já myslím že nás pesimistu je hodně. Stačí jak se vydám do hvozdů kde i pračlověk měl strach ve dne chodit, žádná stezka tam nevede, nic se tam nikdy nedělo. Proderu se dvoumetrovým ostružiním, dořezany a dopíchaný jak sviňa a hle malý palouček. Po bližším ohledání díra na díře a už mi jde přez pysky(zasraní mrcasníci)jsou všude, jak kloši a komunisti. To je můj optimismus.
Hele, třeba ti dodám trochu optimismu následnou matikou... Berme, že je v zemi 20 000 tisíc hledačů, každej z nich šel už 1000 krát hledat a pokaždý prohledal 1000 m^2. Jelikož naše země má 78 867 000 000 m^2 a oni stihli prohledat 20 000 000 000 m^2, tak furt ZBÝVÁ 58 867 000 000 m^2 což je cca 74% neprobádaný země a to hodně přehánim, protože když do toho započítam přešlý cíle atd. myslim, že se dostanem tak k 90%
Apollo444-to s tebou naprosto souhlasím,jenže né každej hledač to plochu projde na 100%poctivě aby tam po něm nic nezůstalo,druhá věc je kolik hledačů prošlo ůplně stejnou cestou.Za další jsou lokality kam se skoro ninkdo ještě nepodíval a je hodně moc hledačů co chodí jen kam je dobrej přístup a nehledaj ve špatně přístupných lokalitách.
Pánové, když už se tu diskutujou hlubší dosahy, co si myslíte o tomto:
http://detectorcenter.de/
(proklikněte DCG Plus Andromeda) _________________ DFX-E
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.