Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sallyk Věrnost fóru

Registrace: 24.5. 2007 Příspěvky: 497 Bydliště: Aussig
|
Zaslal: neděle 08. listopad, 2009 14:33 Předmět: Zlobí konektor sluchátek |
|
|
Začíná mě zlobit konektor sluchátek - možná redukce ale spíš konektor. Zvuk mi jde pouze do jednoho sluchátka a dle kolegů nejsem jediný komu to Fíša dělá, takže mám špatný kus nebo je to běžnější jev ?? Jen podotýkám, že občas se mi zvuk přepne do druhého sluchátka ale tak na 90% slyším zvuk jen v levém. Sluchátky to nebude dělá mi to u starých i nových a pokud dám jinou redukci stav se nemění. _________________ Tesoro Vaquero |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nomi Věrnost fóru

Registrace: 9.8. 2006 Příspěvky: 2334 Bydliště: JM-UH (L.P. 1969)
|
Zaslal: neděle 08. listopad, 2009 14:46 Předmět: Re: Zlobí konektor sluchátek |
|
|
sallyk napsal: | Začíná mě zlobit konektor sluchátek - možná redukce ale spíš konektor. Zvuk mi jde pouze do jednoho sluchátka a dle kolegů nejsem jediný komu to Fíša dělá, takže mám špatný kus nebo je to běžnější jev ?? Jen podotýkám, že občas se mi zvuk přepne do druhého sluchátka ale tak na 90% slyším zvuk jen v levém. Sluchátky to nebude dělá mi to u starých i nových a pokud dám jinou redukci stav se nemění. |
No, dělalo mi to. Ale byla to redukce. Koupil jsem kovovou a byl klid.
Ale může to dělat konektor. Lepší je vytahovat sluchátka z redukce a tuto nechávat v detíku. _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fífa Věrnost fóru

Registrace: 22.1. 2008 Příspěvky: 3310 Bydliště: W.Nr.PM1965
|
Zaslal: neděle 08. listopad, 2009 15:54 Předmět: |
|
|
Vyměnil jsem u fíši už konektor i redukci. Redukci požívám kovovou /zlatou/. Stejně ale u mých nejoblíbenějších sluchátek mi jde jen levá strana
páč mám as někde překlesaný kablík.........
 _________________ Sancta Barbara ora pro nobis
bis F75 Ltd V2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vankelt Věrnost fóru

Registrace: 2.5. 2006 Příspěvky: 3533 Bydliště: CV
|
Zaslal: neděle 08. listopad, 2009 18:29 Předmět: |
|
|
Taky jsem to nedávno zažil - byl to konektor sluchátek. _________________ Nejde-li to silou, použij větší kladivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Věrnost fóru

Registrace: 5.1. 2008 Příspěvky: 442 Bydliště: Galgocy
|
Zaslal: pondělí 09. listopad, 2009 13:56 Předmět: |
|
|
Často počujem, že ten konektor rýchlo odchádza u F75, časom u každého. _________________ F75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petronius Věrnost fóru

Registrace: 15.7. 2007 Příspěvky: 1313 Bydliště: VČ
|
Zaslal: pondělí 09. listopad, 2009 18:00 Předmět: Re: Zlobí konektor sluchátek |
|
|
sallyk napsal: | Začíná mě zlobit konektor sluchátek - možná redukce ale spíš konektor. Zvuk mi jde pouze do jednoho sluchátka a dle kolegů nejsem jediný komu to Fíša dělá, takže mám špatný kus nebo je to běžnější jev ?? Jen podotýkám, že občas se mi zvuk přepne do druhého sluchátka ale tak na 90% slyším zvuk jen v levém. Sluchátky to nebude dělá mi to u starých i nových a pokud dám jinou redukci stav se nemění. |
To, že by to bylo v detektoru je značně nepravděpodobné. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 10. listopad, 2009 10:15 Předmět: |
|
|
Už mi to robí F75 keď ho položím a zatahám za kábel sluchatek ide iba jedna strana.
Sluchátka sú v poriadku lebo ich používam aj na 1236, ten nemá s konektorom žiadny problém. _________________ F75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petronius Věrnost fóru

Registrace: 15.7. 2007 Příspěvky: 1313 Bydliště: VČ
|
Zaslal: úterý 10. listopad, 2009 11:21 Předmět: |
|
|
cornus napsal: | Už mi to robí F75 keď ho položím a zatahám za kábel sluchatek ide iba jedna strana.
Sluchátka sú v poriadku lebo ich používam aj na 1236, ten nemá s konektorom žiadny problém. |
Zkusil jsi jiné sluchátka? Za 16 let hledání a vystřídání spousty detektorů mi nic takového nedělal ani jeden. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nomi Věrnost fóru

Registrace: 9.8. 2006 Příspěvky: 2334 Bydliště: JM-UH (L.P. 1969)
|
Zaslal: úterý 10. listopad, 2009 11:31 Předmět: |
|
|
Petronius napsal: | cornus napsal: | Už mi to robí F75 keď ho položím a zatahám za kábel sluchatek ide iba jedna strana.
Sluchátka sú v poriadku lebo ich používam aj na 1236, ten nemá s konektorom žiadny problém. |
Zkusil jsi jiné sluchátka? Za 16 let hledání a vystřídání spousty detektorů mi nic takového nedělal ani jeden. |
Řekl bych že F70/75 mají ten konektor tak akorát na bordel - aby do něj krásně zateklo nebo napadal bordel  _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 10. listopad, 2009 11:38 Předmět: |
|
|
Písal som, že sluchátka sú ok, Mám Koss Porta pro a používam ich trebárs aj na počítač.
Konektor možno začína zle kontaktovať. Má už vyše roka. Snáď iba oxiduje. Prestreknem to kontoxom. _________________ F75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tibko Věrnost fóru

Registrace: 26.5. 2006 Příspěvky: 1295
|
Zaslal: úterý 10. listopad, 2009 12:16 Předmět: |
|
|
Už som to tu niekde písal - do iného fóra: šetria na kvalite v konektoroch, miesto kvalitného pružinového materiálu sa osádzajú mäkkým kovom, ktorý sa časom unaví a neprilieha. Mám to aj na notebooku, a pri Skype ma to dokázalo vytočiť, keď raz počuješ a raz nie.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sallyk Věrnost fóru

Registrace: 24.5. 2007 Příspěvky: 497 Bydliště: Aussig
|
Zaslal: středa 11. listopad, 2009 21:56 Předmět: |
|
|
Díky za vaše postřehy přidám ještě jeden, kryt cívky je po necelém jednoročním hledání zralý na odpis, protože v jednom místě praskl Koneckonců oproti krytům u starších modelů je prostě tenčí a tudíž nachylnější k poškození  _________________ Tesoro Vaquero |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SIBI Věrnost fóru

Registrace: 11.1. 2008 Příspěvky: 255 Bydliště: Děčínsko, 32 let
|
Zaslal: středa 11. listopad, 2009 22:04 Předmět: |
|
|
Začíná mi po 4 letech blbnout konektor v Ex dvojce. Na sluchátka běží v pohodě, pokud si zrovna nepřišlápnu kabel a nevytrhnu drátky z džeka Podezřívám ten kontakt, co odpojuje repráček, někdy to jde, jindy se mění hlasitost a chrčí. Nechce se mi to rozdělávat, je to tam tak blbě schovaný  _________________ Minelab Explorer II,ACE 150,Delta Pulse,XP Deus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|