Osobně si myslím, že tato společnost a její projekční tým má něco do sebe. Pokud někdo vyhraje v USA zakázku na vybavení policie, tak jejich výrobky musejí přesahovat konkurenci. Nejsme v českých luzích a hájích .
Osobně si myslím, že tato společnost a její projekční tým má něco do sebe. Pokud někdo vyhraje v USA zakázku na vybavení policie, tak jejich výrobky musejí přesahovat konkurenci. Nejsme v českých luzích a hájích .
Ahoj Pets,
hlavní síla u stýčka Garretta je v oblasti security, detektory jsou druhou stránkou a jsou zaměřeny o hodně více na komerci. Přesto se začíná blískat na lepší časy. Vem třeba Pro-Pointer, nový detektor AML-1000, který se připravuje do distribuce, vývoj na nové GTP 1350.... No a hlavně, to nejlepší ACE 250
Já jsem psal o MH svůj názor. Být to multitón, nechodím s jiným
Dnes Ti pošlu nadílku Nemusíš už čekat.
Zdraví
Feri _________________ Feri
Garrett ACE Apex, Garrett PP.
Ahoj Pets,
hlavní síla u stýčka Garretta je v oblasti security, detektory jsou druhou stránkou a jsou zaměřeny o hodně více na komerci. Přesto se začíná blískat na lepší časy. Vem třeba Pro-Pointer, nový detektor AML-1000, který se připravuje do distribuce, vývoj na nové GTP 1350.... No a hlavně, to nejlepší ACE 250
Já jsem psal o MH svůj názor. Být to multitón, nechodím s jiným
Dnes Ti pošlu nadílku Nemusíš už čekat.
Zdraví
Feri
Ahoj Feri,
vše má své pro a proti. Taková plechovka od čaje ti vydá ozvu železa. Je pak na tobě zda kopneš a zda ne. Já lenoch nejsem a raději se pod tu cívku mrknu. Zlatý jednotón, už se mi to vícekrát vyplatilo .
Jinak díky za pomoc, přepošlu ti "děkovný list" příští týden na firmu .
hlavní síla u stýčka Garretta je v oblasti security, detektory jsou druhou stránkou a jsou zaměřeny o hodně více na komerci. Přesto se začíná blískat na lepší časy. Vem třeba Pro-Pointer, nový detektor AML-1000, který se připravuje do distribuce
Feri
hlavní síla u stýčka Garretta je v oblasti security, detektory jsou druhou stránkou a jsou zaměřeny o hodně více na komerci. Přesto se začíná blískat na lepší časy. Vem třeba Pro-Pointer, nový detektor AML-1000, který se připravuje do distribuce
Feri
Ahoj quad.
Zatím ještě nic Teprve se připravuje pro výrobu A já překládám a tvořím datasheet. A katalogový list. Teda, je to šílený. Nové materiály a popisy a klasická spojování slov (američtina ), takže buším hlavou o klávesnici, protože nějak nenacházím ty správné výrazy.
Je to vlastně PI detík s jednoznačným určením a hromadou vychytávek.
Čistě jednoučelová konstrukce, super matroš a tým se tentokráte vytáhl do nebetyčných výšin
Na standardní hledání není určen, ale pro military... to bude asi taková malá exploze (spíše bomba).
Takové malé předseznámení provedu (bude-li zájem) ve Slavkově. A když ne, tak materiály budu mít hotové na pražskou výstavu, kde mě může každý navštívit, bude-li mít cestu kolem
Zdravím všechny.
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: pátek 13. únor, 2009 22:28 Předmět: Re: pro Feriho
retlaw napsal:
Cívka S.E.F. 30x38 cm pro Garrett ACE 150/250
Myslíš , že by fungovala i s master hunterem ?
Myslím, že ne, už jenom kvůli zapojení konektorů. Ale vymyslet ji na MH - tak to by fungovat mohlo
Mrzí mě, že mé časové omezení mě nedovoluje nad tím bádat, ale každý den, který setrvám na sídlišti....
Jednou snad bude čas a zase se na plno ponoříím do království nul a jedniček a toho nádherného analogového přinucení ke spolupráci těch dějů, které nás tak strašně moc přitahují _________________ Feri
Zaslal: středa 18. únor, 2009 21:43 Předmět: Master Hunter CX Plus nebo GTP 1350
Zdravim,
zajímal by mě váš názor na tyto dva detektory,uvažuji o koupi Mastera ale trošku šilham po GTP1350,Master mě padl do oka již dávno hlavně má určitě bezvadnou discriminaci je to přece jen napůl analog.
Taky by mě zajímalo vyvážení detektoru při hledání,jestli není příliž těžký bez lok.opěrky,vim že se dá snad něco dokoupit ale moc se mě to k němu nehodí.
GTP1350 mě zase láká hlavně kvuli multitonu,a zřejmě vícero už.nastavení,odendavací aku.
Hnedle bych zapoměl,mám dotaz na Feriho,jestli teda můžu? jsi prodejce?
a byla by možnost porovnat tyto dva detektory?popřípadě koupit.
Předem díky.
Hunter.
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6764 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: středa 18. únor, 2009 22:05 Předmět:
Jak se s ním hledá bez loketní opěrky ? Podobně byl řešený Zetex VLF 100 a udělal se mi z něj parádní tenisový loket. _________________ Co má pípnout, pípne.
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: čtvrtek 19. únor, 2009 9:25 Předmět: Re: Master Hunter CX Plus nebo GTP 1350
Hunter napsal:
Zdravim,
zajímal by mě váš názor na tyto dva detektory,uvažuji o koupi Mastera ale trošku šilham po GTP1350,Master mě padl do oka již dávno hlavně má určitě bezvadnou discriminaci je to přece jen napůl analog.
Taky by mě zajímalo vyvážení detektoru při hledání,jestli není příliž těžký bez lok.opěrky,vim že se dá snad něco dokoupit ale moc se mě to k němu nehodí.
GTP1350 mě zase láká hlavně kvuli multitonu,a zřejmě vícero už.nastavení,odendavací aku.
Hnedle bych zapoměl,mám dotaz na Feriho,jestli teda můžu? jsi prodejce?
a byla by možnost porovnat tyto dva detektory?popřípadě koupit.
Předem díky.
Hunter.
Ano
K MH doporučuji objednat loketní opěrku, to doporučuji ze své vlastní zkušenosti. Pak je to opravdu pohodový detektor do ruky.
Ostatní v SZ.
Přeji hezký den
Zaslal: pátek 12. březen, 2010 10:14 Předmět:
Hledači, s hlubokým zármutkem oznamuji, že strýček Garrett ukončil výrobu detektoru MASTER HUNTER.
Servis je zajištěn, doplňky jsou do vyprodání zásob stále dostupné.
Čest jeho památce Byl to dobrý detektor, který by si zasloužil další inovaci.
Franta _________________ Feri
Zaslal: středa 27. říjen, 2010 13:36 Předmět:
grimmi napsal:
Feri, díky ti ještě jednou
Nemáš zač. Detektor byl od nás, takže o nic nešlo.
Příště raději zavolej.
Stejně byl MH super mašinkou _________________ Feri
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.