... jestli jsi četl test Randyho "Diggera", tak byl se separací docela spokojen, ale musí se jít s citlivostí dolů. Jinak separace je myslím horší u každé velké cívky podobných měřítek. Podle mě je to spíš cívka stejně dělaná na hloubku. Ale jinak to vypadá zajímavě _________________ Equinox 800, ACE 250
Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: neděle 04. září, 2011 21:15 Předmět:
Koupil jsem si DDcívku od Ukrajinců. NEL Tornado 12"х13" 7,5 kHz. V pátek jsem ji nasadil a v sobotu naostro otestoval. Taky je to "pěknej volant". Na první dojem se mi zdála těžká, ale chodil jsem s ní osm hodin a ruka mě nebolela. Musí se s takovým kolem mávat pomaleji. Separace je v pohodě. Jeden z kolegů mě upozorňoval, že příjdu o droboť, ale to se nepotvrdilo. Pidi bordelu jsem nasbíral až až.
S citlivostí na plno jsem nepozoroval žádné prozvuky. Konstrukce se mi jeví, jako "festovní". Cívka od Coilteku se mi zdá subtilní a "zlámatelná".
Na první chození na mě celkem udělala dojem. _________________ Minelab
... mě taky říkalo pár lidí u cívky 7.5 kHz 26cm DD, že příjdu o droboť a taky se mi to nepotvrdilo . Až budeš mít nějaký srovnání třeba s tou 7.5 kHz 26cm DD cívkou, dej vědět. Rád poznám novou věc. _________________ Equinox 800, ACE 250
Ahoj, zaznamenal jsi nějaký nárůst hloubky?
Kde jsi ji koupil?
Drtikol.CZ napsal:
Koupil jsem si DDcívku od Ukrajinců. NEL Tornado 12"х13" 7,5 kHz. V pátek jsem ji nasadil a v sobotu naostro otestoval. Taky je to "pěknej volant". Na první dojem se mi zdála těžká, ale chodil jsem s ní osm hodin a ruka mě nebolela. Musí se s takovým kolem mávat pomaleji. Separace je v pohodě. Jeden z kolegů mě upozorňoval, že příjdu o droboť, ale to se nepotvrdilo. Pidi bordelu jsem nasbíral až až.
S citlivostí na plno jsem nepozoroval žádné prozvuky. Konstrukce se mi jeví, jako "festovní". Cívka od Coilteku se mi zdá subtilní a "zlámatelná".
Na první chození na mě celkem udělala dojem.
Registrace: 29.12. 2008 Příspěvky: 603 Bydliště: 15km west od Č.B.- L.P.1971
Zaslal: středa 14. září, 2011 21:04 Předmět:
Drtikol.CZ napsal:
Koupil jsem si DDcívku od Ukrajinců. NEL Tornado 12"х13" 7,5 kHz.
Na první chození na mě celkem udělala dojem.
Dostal ses "odhadem" s větším volantem trochu hlouběji,nebo změna nepozorována.
Musíš chodit častěji,aby se Ti cívka stačila do platnosti zákona zaplatit
Ha,ha,ha _________________ Každý den není posvícení
Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: neděle 09. říjen, 2011 10:43 Předmět:
Cívku jsem koupil na eBay od prodejce z Ukrajiny. U nás jsem ji u nikoho nenašel.
http://www.ebay.de/itm/Coil-NEL-Tornado12-x13-for-Minelab-Xterra-505-50-54-and-705-70-74-/230681830824?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b5b565a8
Nárůst hloubky tam je znát. Nebudu to uvádět ani v % ani v cm. Zas tolik času nemám,abych se bavil blbostma.
Jsem s ní spokojen. Bere i malinké věci a v zamořeném terénu dobře separuje. Chodím jen all metal.
Udělal jsem si jenom jeden air test a víc nic. Terén je terén. Snažím se chodit vždy, když to jde. O zaplacení detíku, nebo cívky jsem nikdy neuvažoval. Kdybych chtěl prachy, tak místo "flákání" se po luzích a hájích budu v práci.
Cívka je celkem velká, ale poměrně lehká, takže jsem ani nepozoroval nárůst hmotnosti. NEL dělá i cívku BIG pro Terru a to už je teprve kolo. http://www.ebay.de/itm/Coil-NEL-BIG-15-x17-for-Minelab-Xterra-All-/170680845959?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bd5f0687
A s tím zákonem? Kdo si u nás láme hlavu s nějakýmy zákony? Zloději? Vrazi? Cigáni? Policajti? Politici? Nikdo. Snad jen advokáti. _________________ Minelab
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.