Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: čtvrtek 10. květen, 2012 21:08 Předmět:
Klidně koupím karton Jamesonu, tomu kdo tu mojí 1 Kčs ve 30 cm pípne CS6-základní cívka, když ne tak koupi dva kartony mi. Ještě že cizáci neumí česky, to by byl rachot na zahraničních fórech koruna ve 30, ale asi natočím video i s popisem koruna ve 30, a dam na YouTube,až budu mít čas.
kokerss - to víš, že jsem to zkoušel a testoval na různých místech,pole,les,nedá. (jedině že bych ho poslal vrcinakovi ať se podiva na střeva a tunig)
Registrace: 20.2. 2010 Příspěvky: 138 Bydliště: Český ráj
Zaslal: pátek 11. květen, 2012 7:31 Předmět:
Habáni napsal:
Já to u Marka na polygonu viděl. U mě na polygonu to ale nedám...
Vždyť jsem to říkal kouzelnej lesík já vyděl ESII je to popsaný i ve vlákně o tomhle detektoru.A ten krejcar v těch 40 určitě je proč by lhal nemá důvod.
Tak proč by nemohla CS6 dát korunu ve 30cm.
Někteří tady honěj cm dosahu a AG zasypaný hřebíkama znám kluka co má ACE 350 dělá na směny a když není v práci je někde v terénu a kdyby jste
vyděli co všechno už našel ta se z toho po....te. _________________ Minelab E-Trac
Sice nejsme ve vláknech Garretů. ale potvrdím slova předchozích kuků Viděl jsem EuroAce (nebo ten předchozí??) v terénu a byl to detík, který téměř nezaostával za mým strojem... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Já to u Marka na polygonu viděl. U mě na polygonu to ale nedám...
Ja mam na zahrade hodne svinskou hlinu plus elmag. pole od vedeni 22KV a komance v 27cm brala. Nektere detiky tu kvuli te dvaadvacitce nema cenu ani zapinat. Krasne hrajou.
Jinac - nekteri - hledaci jsou desny prasata. Kolikrat zasnu a mam sto chuti ty hroudy hliny a divne zlepsovaky nafotit. Ale to je vedlejsi, problem je ten, ze tema spinavejma drapama od hliny hrabou po detektoru kde se da. Pak neni divu ze najdu zasrane dutinky konektoru hlinou a masinka vydava nesrozumitelne zvuky. To same packove prepinace sama hlina prach a jinej bordel az uvnitr prepinace. Pak to lita po opravach a pro hledace je to jen ztrata casu a penez kvuli takove blbosti. CS6 ma sice konektor pozlacenej ale jemnounkej neco jako ma XP od frantiku. Davejte si na nej pozor, hlinu nema rad.
Dale jsou to kabely k civkam - zasnu kdyz vidim ze nekdo ma kabel utazenej na klacku jako svina a dole na civce u vyvodky ma kabel natazenej k prasknuti - zadna rezerva nebo obloucek kdyz je potreba civku trochu naklopit.
Nerikam ze by se melo chodit v kravate a ubrousek pod koleno, ale uvedomte si ze detik neni krumpac nebo lopata, ale zivej elektrickej strojecek. Dle toho snim potreba taky zachazet.
Noseni za opaskem je dobre, ale potreba si uvedomit ze zadnymu konektoru nebude delat dobre kdyz se taha za kabel. Tak dobry konektory snad nema ani armada - no mozna Ruska.
Pak je to otazka casu kdy se to po.... Zdar Vrc.
Naposledy upravil vrcinak dne čtvrtek 17. květen, 2012 18:23, celkově upraveno 1 krát.
A víš, že Ti to věřím?
Vím, co EuroACE umí.
A ostatní, ať si myslej, co chtěj
Stavím se do řady , používám ho dodnes jako cestovní detík , na válku stačí a i to zpoždění se časem naposlouchá , jen ta váha s velkou cívkou .To se opravdu nedá moc dlouho mávat. Jinak jsem se ale kolikrát podivil co všechno vyřval ze země , protože na repráček v lese nad signálem padalo obrazně jehličí ze stromů . To je fakt hudba jen na pláž. ( řeč je samo o ACE 250 )
Zaslal: pátek 18. květen, 2012 20:11 Předmět:
No kdyby byl k maní můj původní E-trac tak ho beru hned, šlapal jak schweiz cibule, k CTX 3030 přilepili pár pí..vin za hodně peněz nechci,asi počkám na nového Fishera, ku.va kdyby ti inženýři z C.Scopu doladili CS6 tak je to dobry detík.
Já si na 6 nestěžuju, ale třeba je to jen štěstím co mám už 5 let Dosah může bejt vždy větší, jen mě štve rušení mobilem (N lumia 710) to je dobrá diskotéta vždy kolem 10 sek. Proto ho většinou vypínám(mobil ) _________________ AT Pro, CS6MX, G. propointer, Nokta Velox One
Klidně koupím karton Jamesonu, tomu kdo tu mojí 1 Kčs ve 30 cm pípne CS6-základní cívka, když ne tak koupi dva kartony mi. Ještě že cizáci neumí česky, to by byl rachot na zahraničních fórech koruna ve 30, ale asi natočím video i s popisem koruna ve 30, a dam na YouTube,až budu mít čas.
kokerss - to víš, že jsem to zkoušel a testoval na různých místech,pole,les,nedá. (jedině že bych ho poslal vrcinakovi ať se podiva na střeva a tunig)
V sobotu jsem testoval stabilitu a dosah, bylo to v těžké jílovité půdě a 1kčs jsem s jistotou chytal ve 28-29cm. Ve 30 jsem ji chytal také v pohodě, ale když měřím hloubku tak beru jen signál který bych nemohl v terénu přejít, nějaké lovení duchů mě nezajímá A už jen pro případné info, malá okousaná Ag grešlička se chytala v cca 21cm.
Tož asi tak...
Zaslal: středa 20. červen, 2012 1:44 Předmět:
vrcinak - Zdravím, Milane už ses podíval CS6 na střeva, dala by se upravit zvuková odezva při citlivosti 10, aby byla stejná jak při citlivosti 4-5 na stejný cil i vzdálenost, jak si ho testoval tak víš, jak se ten zvuk mění, když si přidáváš citlivost z 5 na 10 zvuk slábne a to mě pořadně vytáčí, kdyby to šlo tak Ti ho pošlu. Dík.
Registrace: 17.7. 2010 Příspěvky: 82 Bydliště: Severní čechy29let
Zaslal: neděle 21. říjen, 2012 11:49 Předmět:
Ahoj všichni,může sem někdo hodit něco k CS4 nastavení,zkušenosti atd Kámoš jí koupil jako svuj první detik,já mám stále Tejona,myslim že by to mohlo být dost podobné.Děkuji M _________________ "Zahálka může mladého člověka doslova zničit"
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.