Zaslal: úterý 01. září, 2009 21:22 Předmět: F 1225-X
Zajímalo by mne, jak moc je tento typ rozšířen, jaká je spokojenost s jeho používáním a rovněž jak se chová za snížených teplot, zejména při teplotě kolem nuly. Dík.
f.
Zaslal: středa 02. září, 2009 1:04 Předmět: Re: F 1225-X
franny napsal:
Zajímalo by mne, jak moc je tento typ rozšířen, jaká je spokojenost s jeho používáním a rovněž jak se chová za snížených teplot, zejména při teplotě kolem nuly. Dík.
f.
Jde o nejlevnější analog od Fishera. Nula mu rozhodně problém dělat nebude a jak je rozšířen? To netuším, ale o pár lidech co ho má nebo mělo vím a nikdo si za ty peníze nestěžoval. Ale neočekávej za ty peníze žádný zázrak. Poměr cena výkon, ale vychází určo dobře. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Zaslal: středa 02. září, 2009 8:52 Předmět: Re: F 1225-X
Petronius napsal:
franny napsal:
f.
Jde o nejlevnější analog od Fishera. Nula mu rozhodně problém dělat nebude a jak je rozšířen? To netuším, ale o pár lidech co ho má nebo mělo vím a nikdo si za ty peníze nestěžoval. Ale neočekávej za ty peníze žádný zázrak. Poměr cena výkon, ale vychází určo dobře.
nejlevnější byl myslím Fischer 1212 ale nikdy jsem neslyšel že by si ho někdo pořídil bylo to něco jako Tesoro Compadre 1 potenciometr ovladal celej detík a byla k němu napevno připojená cívka _________________ Fischer F75 LTD
No já jej měl asi půl roku.Není špatný,umí hodně dobře válku,větší mince(soc.,kreicary atak pod.),ale proč sem jej prodal byl důvod že neuměl malé stříbrňáky,při porovnávání s Tesorem Silvr byl úplně marný.Ale jinak jeho zpracování je slušné a i výkony jsou na úrovni,ale to stříbro... _________________ MD 3009,F1225X,Tejón,Minelab Equinox...
No já jej měl asi půl roku.Není špatný,umí hodně dobře válku,větší mince(soc.,kreicary atak pod.),ale proč sem jej prodal byl důvod že neuměl malé stříbrňáky,při porovnávání s Tesorem Silvr byl úplně marný.Ale jinak jeho zpracování je slušné a i výkony jsou na úrovni,ale to stříbro...
Ano malé a hlavně slabé stříbrňáky naproti Silverovi nebral, ale dosah měl podstatně větší. Na druhou stranu jsem s ním kopal i stříbrný 20 krejcar, který patří k menším stříbrňáčkům. Je to už opravdu hodně let:-) _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Dík všem za odezvu, ještě by mne zajímalo, jaká by byla jeho přiměřená cena, kdyby ho jeden chtěl koupit, zatím jsem jej ale v inzerci nikde nezahlédl. Jinak na to stříbro by to asi chtělo zkusit jinou cívku, se kterou by se zvedl i kmitočet, dejme tomu o polovinu až 2x tolik, původní kmitočet je s ohledem na hloubkový dosah zvolen na 5.5kHz.
Petronius napsal:
petaheaven napsal:
No já jej měl asi půl roku.Není špatný,umí hodně dobře válku,větší mince(soc.,kreicary atak pod.),ale proč sem jej prodal byl důvod že neuměl malé stříbrňáky,při porovnávání s Tesorem Silvr byl úplně marný.Ale jinak jeho zpracování je slušné a i výkony jsou na úrovni,ale to stříbro...
Ano malé a hlavně slabé stříbrňáky naproti Silverovi nebral, ale dosah měl podstatně větší. Na druhou stranu jsem s ním kopal i stříbrný 20 krejcar, který patří k menším stříbrňáčkům. Je to už opravdu hodně let:-)
S tou cívkou navím,měl sem 20 cm spider,a je fakt že dosah byl opravdu slušný.Cenu bych typoval tak okolo 5 tisíc,když vemu že nový Silvr se prodává něco přes 7t. ,stále se jedná o dost dobrý detík... _________________ MD 3009,F1225X,Tejón,Minelab Equinox...
Existují tuším tři cívky pro celou 12xx řadu a to 10,5", 8" a 5" nebo 6". Na ceny se doptej u prodejců nebo zkus sehnat na inzerát. Cena detíku? Myslím, že do 6 tisíc určo, spíš levněji, ale neviděl jsem ho v žádném inzerátu už hodně dlouho a pokud bude, tak se prodá asi dost rychle. Osobně bych asi vzal spíš 1236x2.
franny napsal:
Dík všem za odezvu, ještě by mne zajímalo, jaká by byla jeho přiměřená cena, kdyby ho jeden chtěl koupit, zatím jsem jej ale v inzerci nikde nezahlédl. Jinak na to stříbro by to asi chtělo zkusit jinou cívku, se kterou by se zvedl i kmitočet, dejme tomu o polovinu až 2x tolik, původní kmitočet je s ohledem na hloubkový dosah zvolen na 5.5kHz.
Petronius napsal:
petaheaven napsal:
Ano malé a hlavně slabé stříbrňáky naproti Silverovi nebral, ale dosah měl podstatně větší. Na druhou stranu jsem s ním kopal i stříbrný 20 krejcar, který patří k menším stříbrňáčkům. Je to už opravdu hodně let:-)
_________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.