Ahojte chodim už tady dlouho ale nikdy jsem nepsal žadne přispevky nevlastnim ještě žadný detektor tak nemam taky skoro žadne zkušenosti o kterych bych moh psat jen jednou jsem hledal s ACE 250 ale rozhod jsem se koupit si proximu ale ne u p.Šlenzara v PL vyjde kolem 9 tis a mam to mnohem bliž do Krakowa než do Mostu až ji budu mit a naučim se s ni trochu delat tak určitě přijedu do Kdyně kde doufam neutrpim ostudu
Na stránkách pana M. se můžeš dočíst,že verze proximy prodávané v ČR se výkonově liší od verze,která se prodává v polsku.Ale nevěřím,že by proxima se softwarem pro ČR měla lepší výkon než originál soft.Spíš se chce pan Moltaš pojistit,aby si hledači proximu nekupovali v polsku o několik tisíc levněji.
Kód:
Verze tohoto detektoru je vyráběna výhradně výhradně pro naši firmu, a neni možné ji zakoupit u jiných prodejců, ani u výrobce. Verze pro naši firmu se liší v základním nastavení detektoru, českým textem a samozřejmě i cenou. Po zapnutí PROxima se zobrazí logo naší firmy. Je to z důvodu odlišného softwaru, a jeho základního nastavení. Jiné verze než tato uvedená, je prostě jiná, takže na ni neplatí popis charakteru i dosahu...
scorpion-dík projedu to tam
robins-taky neveřim p.M že by mel jinou verzi akorat jsem se dozvedel že jsou proximi z roku 2009 s označenim 2.0 maji lepší převlečnou matici na civce a hrubší kabel
To mě by zájímalo obráceně, jestli by cívka z rutuse nefachčila na starým whitesovi clasic. No frekvence je podobná, ale asi by se musel přepájet konektor
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.