je to dobra mašinka, diky zaměřeni cile pomoci perfektniho VCO pinpountu žadne kopani širokych děr, konečně detik co ma vše potřebne k uplne spokojenosti a zdárnemu lovu ve všech podminkach. _________________ Prizm3,CS R1,Compadre, Wh- M6,CS6MXi,Wh-MX5
MX5 není špatná ale doporučuji všem sundat tu základní koncentriku a hodit tam malou WSS a nebo ultimátku. Rozdíl k lepšímu je hodně znatelný _________________ DeepTech Vista Gold, Whites MX5
už jsem několik detektoru prostřidal, ale s timhle je to opravdu radost pracovat a je super, že si veškere posledni nastaveni při vypnuti a zapnuti pamatuje, zatim jsem spokojeny i se zakladni civkou, možna časem nějakou přikupim _________________ Prizm3,CS R1,Compadre, Wh- M6,CS6MXi,Wh-MX5
Tak jsem na MX5 otestoval Ultimátku, na mále ag přídá kolem 5cm. Detektor je s ní celvkem v pohodě vyvážen, separace dobrá. Je stabilní bez prozvuků. _________________ DeepTech Vista Gold, Whites MX5
Registrace: 7.3. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Praha
Zaslal: pátek 31. říjen, 2014 9:23 Předmět:
Ahoj,
s cívkou DD1400 mám nachozeno celkem hodně. Hloubkově si s ní člověk proti základním cívkám celkem znatelně polepší a svého času se jednalo asi o nejlepší cívku, kterou si mohl člověk na MXT nebo DFX nasadit. Můžu říct, že mě pustila s MXTéčkem do hloubek, do kterých jsem předtím nekopal. Je ale nutné počítat s tím, že je o něco těžší, přesněji řečeno - ve srovnání s tím co je dnes k dispozici celkem o dost.
MX5 je navíc hodně lehký detektor, takže v kombinaci s DD1400 to bude dost znát na vyvážení.
Osobně, pokud bych jí mohl mít z druhé ruky od kamaráda zkusil bych jak mi na detektoru sedne, ale pokud bych měl jít do nové cívky volil bych jednoznačně -
DD 10" na mince nebo 13" ultimate na všeobecné hledání ve větší hloubce _________________ http://www.whites.cz
Chlapi,nenašiel som vlákno o ultimatkách,ked aj tak len tak všeobecne.Je to dosť rozšírená cievka a podľa mňa celkom vydarená.Ak viete poradte alebo aspon hodte nejaké info pri akých detektoroch a o koľko sa to zmení ked sa nasadí.Myslím že by skutočne bolo veľmi zaujímavé odskúšať všetky detektory z nasadenými ultimátkami.Moja skúsenosť je že napríklad na Gmaxx2 je zvýšený dosah na priemerné mince o dobrých 5 cm,čo si myslím je zlepšenie detektora o triedu.Prekoná ju len na tom gmaxx2 len tá tzv.bezbolestná High energy.Tieto spomínané Whitky asi budú na tom dosť podobne.Ak máte ultimátku napíšte trebárs aj v čom je horšia alebo lepšia na vašom stroji.Ak sa vám samozrejme chce sa podeliť o info.Vrch je už vyzbieraný tak musíme hlbšie a každá rada drahá. _________________ Neexistujú bezcenné mince.
Zdravím, myslíte, že má detektor kovů Whites MX5 s 2D sondou srovnatelný dosah oproti Matrixu M6 osazenou White´s Super 12? Předem díky za odpověď.. zvažuji buď ten, či ten. S M6 jsem hledal tři roky a byl jsem s ním velice spokojen.
Zdravím, myslíte, že má detektor kovů Whites MX5 s 2D sondou srovnatelný dosah oproti Matrixu M6 osazenou White´s Super 12? Předem díky za odpověď.. zvažuji buď ten, či ten. S M6 jsem hledal tři roky a byl jsem s ním velice spokojen.
podle mě dosah na hodně drobné cíle bude lepši u devíti palcove 2D. a Super 12 bych řek že pujde vice do hloubky u větších cilu, detektory mam oba, ale jen se základnima cívkama, na Whites je odborník pan Chládek, zeptej se raději jeho, určitě rád poradí. http://www.whites.cz _________________ Prizm3,CS R1,Compadre, Wh- M6,CS6MXi,Wh-MX5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.