Ahoj Kluci !
Chci se zeptat neměl jste někdo rozebranou Cívku na MD3009??
Řeším teď takovej problém s nateklou vodou v Cívce no spíše se zbytkovou vlhkostí! tak do toho nechci blbě rejpnout abych nepoškodil vinutí! Dík! Šnědro.
Registrace: 24.3. 2006 Příspěvky: 248 Bydliště: Kolínsko - a už po 50 ;-)
Zaslal: neděle 26. srpen, 2007 19:16 Předmět:
Ahojky
není to sice tvůj typ detíku, ale možná by ti to mohlo pomoci :
http://yl2rmk.qrz.ru/md3006ss.html
Ještě zkus tenhle dotaz směřovat na bastlíře na detektory.wz.cz a zkus si projet (vyhledat) forum na adrese: http://thunting.com/geotech/forums jestli nenajdeš hledané.
Odpovídám přímo do diskuze, protože ten první odkaz je docela zajímavé počteníčko...
---
Luboš od Kolína _________________ *Každý z nás někomu připadáme jako blázen...
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: neděle 26. srpen, 2007 19:29 Předmět:
Lubos napsal:
Ahojky
není to sice tvůj typ detíku, ale možná by ti to mohlo pomoci :
http://yl2rmk.qrz.ru/md3006ss.html
Ještě zkus tenhle dotaz směřovat na bastlíře na detektory.wz.cz a zkus si projet (vyhledat) forum na adrese: http://thunting.com/geotech/forums jestli nenajdeš hledané.
Odpovídám přímo do diskuze, protože ten první odkaz je docela zajímavé počteníčko...
---
Luboš od Kolína
Luboši Luboši! Ty my dáváš Rusky to si ještě počtu ale angličtina s tou už je to ho horší ! Ale přesto díky ještě to zkusím proštudovat!
Zaslal: pátek 25. leden, 2008 18:49 Předmět:
Pan-zer napsal:
jake mate zkusenosti s nastavenim diskriminace, popr. u ktereho cisla vam to hlasi stribro a zlato, nemel sem nikde moznost tyhle materialy vyzkouset.
Co si pamatuju tak jsem chodil Diskriminaci na 6-7 na mince pohoda na prstýnky taky ale na stříbrnej řetízek je to moc vysoko musel by si to stáhnout na 5 a zlato tak na 4 Jó MDčko to se válí v koutě a občas ho provětrá manžeka nebo nějakej známej když je zvědavej _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Registrace: 13.1. 2008 Příspěvky: 861 Bydliště: od Místku na západ
Zaslal: pátek 25. leden, 2008 19:14 Předmět:
Co si pamatuju tak jsem chodil Diskriminaci na 6-7 na mince pohoda na prstýnky taky ale na stříbrnej řetízek je to moc vysoko musel by si to stáhnout na 5 a zlato tak na 4 Jó MDčko to se válí v koutě a občas ho provětrá manžeka nebo nějakej známej když je zvědavej [/quote]
dik dik, tipoval jsem tak na 3, tak to neni nejhorsi, na te 4 uz to tolik zeleza nebere. Taky uz bych byl rad, kdyby slouzil jenom pro nastevy ci jine cleny rodiny a ja relaxoval s whitesem, jen ty finance to nedovoluji. Stale jede hlavni smenu
Zaslal: pátek 25. leden, 2008 19:59 Předmět:
Pan-zer napsal:
Co si pamatuju tak jsem chodil Diskriminaci na 6-7 na mince pohoda na prstýnky taky ale na stříbrnej řetízek je to moc vysoko musel by si to stáhnout na 5 a zlato tak na 4 Jó MDčko to se válí v koutě a občas ho provětrá manžeka nebo nějakej známej když je zvědavej
dik dik, tipoval jsem tak na 3, tak to neni nejhorsi, na te 4 uz to tolik zeleza nebere. Taky uz bych byl rad, kdyby slouzil jenom pro nastevy ci jine cleny rodiny a ja relaxoval s whitesem, jen ty finance to nedovoluji. Stale jede hlavni smenu [/quote]
Na prvotní průzkum panenské lokality bohatě stačí Lokalitu zapamatovat a pak na ní vyrazit znovu s lepším detíkem! Ale hrozí nebezpečí že tě někdo předběhne s lepším detíkem ty se tam vrátíš a budeš hóódně nas...nej _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Zaslal: pátek 25. leden, 2008 21:52 Předmět:
Na prvotní průzkum panenské lokality bohatě stačí Lokalitu zapamatovat a pak na ní vyrazit znovu s lepším detíkem! Ale hrozí nebezpečí že tě někdo předběhne s lepším detíkem ty se tam vrátíš a budeš hóódně nas...nej [/quote]
Uz jsem se zocelil na takove situace,neni to dlouho co mi mistni konkurent s coinstrikem vyfoukl na lokalite 15 stribrnych nakonec muze byt detik jaky chce a nalezy treba zadne, neni nad ten samotny proces toho hledani za prosluneneho dne
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: pondělí 23. únor, 2009 19:21 Předmět:
Pan-zer napsal:
Na prvotní průzkum panenské lokality bohatě stačí Lokalitu zapamatovat a pak na ní vyrazit znovu s lepším detíkem! Ale hrozí nebezpečí že tě někdo předběhne s lepším detíkem ty se tam vrátíš a budeš hóódně nas...nej
Uz jsem se zocelil na takove situace,neni to dlouho co mi mistni konkurent s coinstrikem vyfoukl na lokalite 15 stribrnych nakonec muze byt detik jaky chce a nalezy treba zadne, neni nad ten samotny proces toho hledani za prosluneneho dne [/quote]
Je to jen o náhodě a štěstí, nějaké naturálie co nesbírám, mám pro Tebe.
Zaslal: pondělí 23. únor, 2009 20:14 Předmět:
scorpion napsal:
Pan-zer napsal:
Na prvotní průzkum panenské lokality bohatě stačí Lokalitu zapamatovat a pak na ní vyrazit znovu s lepším detíkem! Ale hrozí nebezpečí že tě někdo předběhne s lepším detíkem ty se tam vrátíš a budeš hóódně nas...nej
Uz jsem se zocelil na takove situace,neni to dlouho co mi mistni konkurent s coinstrikem vyfoukl na lokalite 15 stribrnych nakonec muze byt detik jaky chce a nalezy treba zadne, neni nad ten samotny proces toho hledani za prosluneneho dne
Je to jen o náhodě a štěstí, nějaké naturálie co nesbírám, mám pro Tebe. [/quote]
Ty se vždycky zužitkujou třeba ty nezname kusy olova jsem už proměnil v uhledne cihly a to same i s tim zinkem, takže jsou to krasně leskle cihličky, ktere se dopře prodaji, třeba jednou na šroťaku . _________________ C-Scope CS1MX
Prosím o pomoc, mám detektor MD3009 již pěkných pár let, nyní odpadlo přiletování některých kablíků přívodů cívky z tištěného spoje.Nemáte někdo foto připojení?Nechce se mi detektor dávat do šrotu, v létě si s ním syn zkouší štěstí na plážích.
dík
Zaslal: pondělí 22. srpen, 2016 17:21 Předmět:
Když ho najdu tak ti to ofotím ale musím si vzpomenout kam jsem ho dal nejspíš bude v garáži možná že se tam zítra dostanu tak ho vezmu domů a dám ti vědět. _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.