Já nikdy nepsal o tom že chci kupovat bazarové CTX, každý detektor kupuji nový, proto jsem se ptal na to na co jsem se ptal v prvním dotazu.
😳
Jenže mám právě trochu pochybnost ohledně novosti nových detektorů ve jmenovaném obchodě, ale to tu fakt nechci rozebírat, pouze můj dojem, nic víc. _________________ E-Trac, Nokta Pointer NEW
Kde je vůle, tam je cesta.
Registrace: 13.12. 2017 Příspěvky: 101 Bydliště: zelené údolí na veliké řece
Zaslal: úterý 25. únor, 2020 20:25 Předmět:
Padre napsal:
buiaimon napsal:
JvK napsal:
Chtěl bych si koupit CTX 3030, ale nemám absolutně důvěru v prodejce z Jílového, to z toho důvodu že jsem měl možnost jednou tuto pobočku navštívit , máte někdo nějakou alternativu na prodejce který nemá nic společného s touto „partičkou“?
Podobná zkušenost : To jsem začínal a navnaděn jak se člověku věnují Dnes už to vidím střízlivě Jen chci ještě dodat je to velký byznys a tak se musí k tomu přistupovat Zjednodušeji řečeno: Málo peněz utratíš....
Počkáme na GaussMD, né?
Jenže já mám ty australáky rád, líbí se mi jejich bytelné zpracování, jejich výkon v mineralizovaných půdách nebo možnost hledání blízko elektromagnetických zářičů, s jinýma detíkama tohle moc nejde a ty MDéčka neznám vůbec a nejeví se mi moc dobře jejich zpracování.
A že s E-Trackem a CTXkem nevidím drobné zlato??? To je mi fakt šumák, protože vím kolik se toho drobného zlata u nás nachází , zlatej šperk, pokud to není droboulinký řetízek, to najde a zlaté mince i ty drobné taktéž, jenže každý rozumný hledač ví jak to s tím zlatem u nás je .
Když jsem kdysi prodával svůj první detektor, tak ten kupec byl úplně žhavej do hledání, ale vlastně jediný co ho opravdu zajímalo bylo jestli to umí hledat zlato-ZLAAATOOO , no a ani né za týden už jsem viděl svůj detektor někde na bazaru či letgou už nevím kde to bylo, byl na prodej, asi našel ZLAAATOOO a rovnou celou hromadu. _________________ E-Trac, Nokta Pointer NEW
JVK ..ked maš Etraca ..a chces si ho nechat...tak by som porozmyšlal nad Equinoxom...ma inu logiku detekcie.., a je upgradovatelny...=takže jeho detekčne vlastnosti sa mozu este zlepšit..a viem že moznosti tu su...
teraz taka zaujimavost...
Rad by som mal v Equinoxe ten "chybný soft" ktory mal náhodou kolega z USA-obratil sa na mna ze nemože namerat samostatnu 1f frekvenciu 40 khz..
Ta chyba v softe Equnoxu sa prejavovala tym,..že vo vsetkych programoch Equinoxu mal na namiesto jednotlivej 1F -40 khz frekvencie mal zamenenu nízkofrekvenčne váženu multifrekvenciu na frekvenciach 5-10-16-20 khz..
.A to je pekna nizko važena multifrekvencia...výborna na vysokovodive predmety..
Equinox bezne vyuzíva vo svojich pozemnych multifrekvenčnych programoch 3 frekvencie ...7.8-17.9-a 39khz.
a Tato multifrekvencia preferuje nizkovodive a stredne vodive predmety..
... nakoniec kolega z Usa vyriešil svoj zo softvarom a chybajúcou 1F-40khz frekvenciou ..jednoduchým upgradom software Equinoxu.. a jeho Equinox sa znovu stal štandartným Equinox detektorom..
Registrace: 13.12. 2017 Příspěvky: 101 Bydliště: zelené údolí na veliké řece
Zaslal: úterý 25. únor, 2020 21:13 Předmět:
EL NINO napsal:
JVK ..ked maš Etraca ..a chces si ho nechat...tak by som porozmyšlal nad Equinoxom...ma inu logiku detekcie.., a je upgradovatelny...=takže jeho detekčne vlastnosti sa mozu este zlepšit..a viem že moznosti tu su...
t
CTX 3030 je také upgradovatelný, ale tyhle upgrady nejsou moc k ničemu, je to jen taková vějička na kupce, protože je celosvětově poptávka po „chytrých“ zařízeních, celej upgrade Ti je k ničemu když se výrobce rozhodne už dále neupgradovat a že se rozhodne tak tomu věř, k čemu by byl vývoj a kdo by ho zaplatil, kdo by zaplatil renty a akcie a podobné výdobytky dnešní doby kdyby stačilo stále jen upgradovat jeden detektor?
EQ se přestane upgradovat stejně jako se to stalo u CTX (zatím to tak aspoň vypadá).
A k těm frekvencím, u EQ běží 5 buď samostatně nebo společně 5, 10, 15, 20 a 40 kHz, u E-Tracu i CTXka běží tuším (přesně to asi nikdo z nás moc neví) 40 frekvencí současně podle nějakých, pouze výrobci známých, algoritmů a ty frekvence jsou v rozsahu 1,5-100 kHz.
Tak tu prosím přestaň vyprávět o frekvencích , tyhle řeči o frekvencích se vedou všude, ale nikdo tomu nerozumí (nebo aspoň většina) pro mne je důležité že jim to funguje a to zatraceně dobře. _________________ E-Trac, Nokta Pointer NEW
JVK ..zhodnotil si to dobre....dnes uz je elekronika detektoroch VLF tak kvalitna a lacna .. vsetko sa doležité z hladiska detekcie sa odohráva iba v softe detektora...
kvalitna Aktualizacia softu znamena dlhu zivotnost a konkurencie schopnost detektoru u uzivatelov...vid Deus../rok2009/.a je tu stále...
Teraz to už pochopilo aj viac vyrobcou detektorov a idú tymto smerom... napriklad ,Minelab,Makro-Nokta,Rutus a AKA..
Multifrekvencia ...netreba verit všetko co sa píše v reklame výrobcov./ typu 40 frekvencii alebo *5 frekvencii/..ale treba verit hlavne fyzike frekvencii a samozrejme tiež zdravému rozumu...
Ja osobne nemám problém ... zobrat osciloskop a za 5 minut premerat a zistit ...aké a kolko frekvencii multifrekvenčný detektor skutočne použiva.. Takže mám v tom jasno...
Prečo Equinox a ...nie Ctx ... no niekolko odpovedi mozes najst na US Dankowskeho fore..pred par dnami tam niekolko uzivatelov napisalo svoje nazory..
Nazdar po dlouhy době heh.
eq800 za mi uz zaplaitil 2,5x ku dnesnemu dnu takze dnes je pre mna top s 15" cievkou samozrejme. Cakam na nastupce CTX. A ten soft bez 40Khz na equi to musi byť zaujimave...
Chcete mať viac lepších nálezov?Nekupujte nové stroje ale lepšiu lopatu.Mudrlanti čo si chcú vyčistiť hlavu vy si zabalte keksík a haineken a chodte sa na kopec kochať....Na poliach sa musí robiť a nie sa kochať a odreagovovávaťsa. _________________ Neexistujú bezcenné mince.
Tak teplo už valí a jakpa nový strojek?
Popisuj, informuj, přeháněj!
A větu typu: nemám čas, nechcou mě pustit ze řetězu a pod. nechci ani slyšet...
Velice by mne zajímalo, gdy na tuto otázku dostanu odpověď...
A jakpak se má obsluha ??
To by mne také zajímalo,kde je Cortes,Grimmi,Feri Možná,že jsem občas rejpnul ale bezva klucííí...dali mi zde hodně vědomostí...a tak jim přeji krásné vánoce a i všem ostatním _________________ non nobis domine,non nobis!
Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2654 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
Zaslal: sobota 19. prosinec, 2020 11:50 Předmět:
buiaimon napsal:
kaprál napsal:
kaprál napsal:
cortes napsal:
,njn, ale už se nám to teplo blíží kamaráde.
Tak teplo už valí a jakpa nový strojek?
Popisuj, informuj, přeháněj!
A větu typu: nemám čas, nechcou mě pustit ze řetězu a pod. nechci ani slyšet...
Velice by mne zajímalo, gdy na tuto otázku dostanu odpověď...
A jakpak se má obsluha ??
To by mne také zajímalo,kde je Cortes,Grimmi,Feri Možná,že jsem občas rejpnul ale bezva klucííí...dali mi zde hodně vědomostí...a tak jim přeji krásné vánoce a i všem ostatním
Jirka Cortes je pokud vím v Praze naposledy jsem viděl že prodává detektor a dál nevím. Péťa Grimmi nehledá , jezdí na kole a běhá a veganí a Feri sem snad chodí , stále hledá a stále opravuje i když už jen vedle ty žlutý bazmeky. _________________ http://detektory.habanov.cz
Koukal jsem, že CTX3030 používají soudruzi na ostrově Oak a má tam nasazenu hloubkovou cívku. V dnešním díle maj vykopat ňákej stříbrňák, musím mrknout, hodně zajímavý dokument... _________________ na pohodu...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 z 11
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.