Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 979 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: neděle 19. únor, 2023 11:19 Předmět:
Žádnej quesťák tady není, že by poreferoval, co to je za klacky? Já ho v ruce ještě neměl, tady tuhle značku snad nikdo u nás neprodává Tato novinka má být v prodeji od března, pak budou na YouTube určitě nějaký testíky _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Ahoj.Loni jsem ho viděl na srazu v Chabařovicích. Myslim tu Q30. Rozhodně detektor nepůsobil jako hračka, tak nějak fungoval a byl i fotogenický, vyvážený, lehký.. Sice jednofrekvenční, ale vodotěsnej. Jak jdem koupil, tak prodávám. _________________ Nevěřim
Žádnej quesťák tady není, že by poreferoval, co to je za klacky? Já ho v ruce ještě neměl, tady tuhle značku snad nikdo u nás neprodává Tato novinka má být v prodeji od března, pak budou na YouTube určitě nějaký testíky
Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 979 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: pondělí 20. únor, 2023 10:52 Předmět:
Vím o nich a ještě Balistas, ale ti mají detektory jen jako doplněk. Kdysi jsem se zajímal o tohle:
https://www.vzduchovky.cz/Detektor-kovu-Quest-Scuba-Tector-Pro
a číňan to má za litr, dosah zhruba stejnej. _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.