je ,zvažuji že si ho znovu pořídím jako záložáček _________________ Píšeš-li si s idiotem, existuje pravděpodobnost, že on v tu chvíli dělá totéž.
Užívej života, brouzdej se rosou.Než si tě najde, zubatá s kosou.
Je to top strojek. Mj. je dražší než ORX, ale to spíš bude kvůli výrobním nákladům. Je už ale taky trochu náchylnější na elektromagnetické rušení a ty starší detektory mají prostě starší elektroniku. Dál od lidí to je ale s Gold Maxxem v pohodě. Já už ho ale nemám, v paneláku tolik místa není. Z těch starších bych si nechal Lobo a tenhle, kdyby byly prachy a místo na ně. _________________ vox
Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 1200 Bydliště: Velká Morava.
Zaslal: neděle 19. listopad, 2023 16:11 Předmět:
Na Bazošu je právě k mání za šestku, dvě cívky + dloubák👍. Když já to ale se svou hluchotou musím vidět na displeji 🥴 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Zaslal: neděle 19. listopad, 2023 20:19 Předmět:
Pro kontrolní orgány mám jednoduchou odpověď: Jsem lovec pokladů a právě ten svůj hledám na doporučení prodejců detektorů 😎 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Registrace: 22.3. 2011 Příspěvky: 365 Bydliště: Praha
Zaslal: pondělí 20. listopad, 2023 20:48 Předmět:
kaprál napsal:
Padre napsal:
Pro kontrolní orgány mám jednoduchou odpověď: Jsem lovec pokladů a právě ten svůj hledám na doporučení prodejců detektorů 😎
Z právního hlediska - dokonalé!
Z právního hlediska by měl asi měli UC nebo Elmara co vysvětlovat, což se mi příčí, protože a poňvadž je to krásná kratochvíle, takže si vymyslím nějakou jinou židožidárnu (budu konzultovat s partnerkou, která je).
Většinou kolemjdoucím říkám, že hledám "Zlato, já hledám jen zlato!!!" a když je někdo na první pohled trochu chytřejší, říkám, že hledám duševní rovnováhu. Ono to zabírá. _________________ vox
Zaslal: úterý 21. listopad, 2023 7:04 Předmět:
Voxi, to já jen, aby řeč nestála😁a ještě k tomu spamuju Gmaxxe skvělého. To by spíš byla žalovatelná klamavá reklama😁 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš.
Registrace: 22.3. 2011 Příspěvky: 365 Bydliště: Praha
Zaslal: úterý 21. listopad, 2023 7:40 Předmět:
Padre napsal:
Voxi, to já jen, aby řeč nestála😁a ještě k tomu spamuju Gmaxxe skvělého. To by spíš byla žalovatelná klamavá reklama😁
Padre,
XP Gmaxx Power byl průlomový detektor, jak říká Gary Blackwell!!!
A Gary, to je pro mě detektorářský bůh! (Viz jeho videa.)
Mj. ostatní z našeho setkání na jaře se vůbec neozývají...
šrjv _________________ vox
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strana 17 z 17
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.