Tak nevím, pořídil jsem si AD 3018. Zkoušel jsem ho na zahradě, zakopal jsem stříbrnou minci I Korona do necelých 20 cm. Málem jsem o ní přišel. Detektor nereagoval, nebo spíše reagoval všude jinde, jen ne tam kde měl. Potom jsem to zkoušel s mincí volně položenou na povrchu, detektor reagoval 18cm nad mincí přesně i s diskriminací. Takže dosahy uváděné v dokumentaci daného detektoru patří do říše pohádek, nebo mám detektor vadný. Nevíte někdo co s tím? Dá se to nějak zlepšit?
Naposledy upravil Anonymní dne pátek 08. červen, 2007 19:26, celkově upraveno 3 krát.
U tohoto stroje platí, že každý kus je originál. Bohužel jde o levnou čínskou výrobu, ale moji dva kamarádi s nima hledají, sice už je mají různě po domácky opravované, ale pořád jsou funkční. Tady platí za málo peněz, málo muziky.
Taky jsem u něj kdysi kupoval Md 3009 a taky jsem měl v manuálu dosah na běžnou minci 25 cm ale to bych musel za běžnou minci považovat nějakou medaily co má tak 5 cm v průměru, a nakonec po 2 měsících jsem ho musel poslat do opravy protože mi pískal pořád i když jsem zvednul cívku k nebi tak ho nakonec opravil poslal zpátky a oprava spočívala v tom že mi ještě více snížil citlivost a po této opravě detík detekoval komančskou korunu tak na 13 cm na vzduchu a s minimální diskriminací a to mě utvrdilo že detektor z Mostu už si nikdy neobjednám _________________ Fischer F75 LTD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.