Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snedro Věrnost fóru
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: neděle 08. červen, 2008 21:23 Předmět: |
|
|
Kluci potřeboval bych poradit! Pro jednoho kolegu co má detík (nějakej Valemann nebo tak něco) Má tam potenciometr s nápisem TUNE a nevím na co se to používá pak ještě přepínač TR1a TR2 věděl byste někdo?
Něchtěl jsem k vůli tomuto jednomu dotazu zakládat nový vlákno,tak jsem to hodil sem.Díky. _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bába Věrnost fóru
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6763 Bydliště: Hic Sunt Leones
|
Zaslal: neděle 08. červen, 2008 22:18 Předmět: |
|
|
Tune bych viděl jako odladění země, Tr 1 a Tr 2 bude přepínač frekvencí nebo hledacích módů. Ale třeba se pletu _________________ Co má pípnout, pípne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
quad Věrnost fóru
Registrace: 7.5. 2007 Příspěvky: 1614
|
|
Návrat nahoru |
|
|
snedro Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 09. červen, 2008 8:46 Předmět: |
|
|
Bábo to já jsem si taky myslel ale má to Ground Balanc zvlášť tak nevím .
Jinak Quade to by mělo bejt ono on mií psal že to koupil na Aukru za šestnáct stovek tak to víš že to asi nebude žádnej zázrak ale nevěděl vůbec co má dělat s tolika knoflíkama a čudlíkama myslím že je to ten typ 150 . Jinak díky a snad se dopracuji k tomu Tune _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bába Věrnost fóru
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6763 Bydliště: Hic Sunt Leones
|
Zaslal: pondělí 09. červen, 2008 21:10 Předmět: |
|
|
snedro napsal: | Bábo to já jsem si taky myslel ale má to Ground Balanc zvlášť tak nevím .
Jinak Quade to by mělo bejt ono on mií psal že to koupil na Aukru za šestnáct stovek tak to víš že to asi nebude žádnej zázrak ale nevěděl vůbec co má dělat s tolika knoflíkama a čudlíkama myslím že je to ten typ 150 . Jinak díky a snad se dopracuji k tomu Tune | Tak jsem se dočetl v návodu, že jsou Tr1 a Tr2 opravdu hledací režimy (VLF je asi allmetal), respektive nastavení různých úrovní diskriminace _________________ Co má pípnout, pípne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snedro Věrnost fóru
|
Zaslal: pondělí 09. červen, 2008 23:28 Předmět: |
|
|
Baba napsal: | snedro napsal: | Bábo to já jsem si taky myslel ale má to Ground Balanc zvlášť tak nevím .
Jinak Quade to by mělo bejt ono on mií psal že to koupil na Aukru za šestnáct stovek tak to víš že to asi nebude žádnej zázrak ale nevěděl vůbec co má dělat s tolika knoflíkama a čudlíkama myslím že je to ten typ 150 . Jinak díky a snad se dopracuji k tomu Tune | Tak jsem se dočetl v návodu, že jsou Tr1 a Tr2 opravdu hledací režimy (VLF je asi allmetal), respektive nastavení různých úrovní diskriminace |
Na to jak ten detík vypadá "levně" tak má docela dost funkcí no a teď ještě přijít na to k čemu se používá ten poťák TUNE a bude to _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
irwing Věrnost fóru
Registrace: 11.4. 2006 Příspěvky: 257 Bydliště: AUSSIG
|
Zaslal: úterý 10. červen, 2008 12:55 Předmět: Veleman |
|
|
Ahoj!
Tak na to tady koukam a podobnej detektor mam doma pro juniora. Co se týče přepínače VLF TR1 a TR2 domnívám se, že v módu VLF detektor bude v bezpohybovém módu TR1 a TR2 bude jakýsi druh pohybového módu(TRACK1 ????). Stejně se jedná pouze o přemostění červeného tlačítka na rukojeti nějakým odporem(rychlost dolaďování).
Co se týká ovladače TUNE, zkus v módu VLF dát VOLUME tak na 3h diskriminaci na 12h a stiskni červené tlačítko.Potom otáčením poťáku TUNE nastav výchylku ručičky měřáku na 0(můžeš ale samozřejmě nastavit jakoukoliv hodnotu, pak ale potlačíš nebo naopak natáhneš stupnici žádaných/nežádaných předmětů).Červené tlačítko pusť a podle potřeby uprav hlasitost. Pokud budeš testovat diskriminaci po každé změně disc musíš nulovat červeným tlačítkem. Potenciometrem Tune jakoby nastavuješ pro přístroj oblast kterou bude signalizovat a kterou ne.Dej vědět jestli ti to trochu pomůže.
Čus IRWING |
|
Návrat nahoru |
|
|
snedro Věrnost fóru
|
Zaslal: úterý 10. červen, 2008 22:56 Předmět: |
|
|
Díky Jindro s tvým dovolením to skopíruji a pošlu to kolegovi snad mu to pomůže Jinak máš vlastně pravdu s tím Tune na to bych si vůbec nevzpoměl jak jinak by to vlasně nastavil _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopalek Věrnost fóru
Registrace: 1.3. 2008 Příspěvky: 409 Bydliště: českobudějovicko
|
Zaslal: neděle 26. únor, 2012 9:36 Předmět: |
|
|
Zdar,nemůžete někdo něco o tomto detíku sděliti? Je to vůbec k použití? Pro 10ti letýho kluka,má alespoň trochu dosah atd.?? Děkuji moc za odpovědi!! _________________ Děj se vůle boží... |
|
Návrat nahoru |
|
|
irwing Věrnost fóru
Registrace: 11.4. 2006 Příspěvky: 257 Bydliště: AUSSIG
|
Zaslal: neděle 26. únor, 2012 10:37 Předmět: |
|
|
Ahoj! Durazne doporucuji nekupovat. Ja k nemu prisel v nejake soutezi a je to fakt kram.
O dosahu se da mluvit jen pokud hledas radiator na zdi . Asi je lepsi tesoro compadre nebo Ace 150. Mej se Irwing
Omlouvam se za diakritiku ale odpovidam z telefonu a tady to moc nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
grimmi Věrnost fóru
Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 5204 Bydliště: Gyönyörű Völgyben
|
Zaslal: neděle 26. únor, 2012 10:57 Předmět: |
|
|
Zadne detektory Vellemann neexistuji. At se jmenuji Vellemann, konig nebo centurion aj., vzdy jsou to MD, kde jen na objednavku prelepi znacku. A jak vsichni vi, jedine trochu funkcni MD byl MD3009 se vsemi jeho klady i neduhy. Nova MD jsem mel cest vyzkouset na modelech MD3009-2 a MD3010 a nikdy vice. _________________ člověk s FBS technologií |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopalek Věrnost fóru
Registrace: 1.3. 2008 Příspěvky: 409 Bydliště: českobudějovicko
|
Zaslal: neděle 26. únor, 2012 11:45 Předmět: |
|
|
díky za odpovědi,koupím mu ACE 150 a bude!! _________________ Děj se vůle boží... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|