Cau lidi,mam doma uz mesic tenhle detektor a furt me zlobi.Nastavim si ho tak,jak to ma kolega na svem detektoru(teda doufam) a on co najde,tak me ne.Proto jsem se chtel zeptat,jak vi si nastavuje presne detektor.Diskriminaci,sensitivitu a jiny.Dekiy moc
Technická otázka: Kolega má naprosto stejný detektor??
Pokud ne, jak si můžeš nastavit vše stejně?
Musíš prostě zkoušet a študovat. Třeba podle manuálu.
A až zmákneš detektor, zapracuj trošku na czesztine. _________________ člověk s FBS technologií
Kolega nema stejny detektor,on ma Tesoro DeLeon.Psal jsem to narychlo,tak jsem zapomel napsat konkretne ktery detektor mam.Mam Teknetics Delta 4000.A v manualu je to blbe popsane,to nastaveni a mate ho tu nekdo?
Má ho tu náš méďa - medvedzlesa.
Delta 4000 je jednodušší detektor, podle mě je to o něco dražší, do líbivějšího kabátku převlečený Fíša F2 (nechci mu křivdit a rád se nechám při testování přesvědčit o opaku), tak nevím, co by ti v nastavení nemělo být jasné i bez manuálu. Srovnávat s kolegovo Tesorem to vážně nemůžeš. S tvou základní 20cm cívku si sotva sáhneš do hloubky jako on. A i v ostatních vlastnostech jako je separace a diskriminace se mu těžko vyrovnáš. Nehledě na citlivost na drobotinu.
Vem si pár kovových předmětů z různých kovů a různých velikostí (šrouby, víčka, pozlátka, mince) a jdi s tím na zahradu, tam si to rozházej a zkoušej si nad tím detektor. Vyzkoušej si třeba, jaký má nastavení citlivosti vliv na dosah, vyzkoušej si citlivost jednotlivých kroků diskriminace, co ti při kterém kroku ještě veme a co ne. A takhle se s ním seznam.
Chtít si nastavit detektor podle někoho je divný, už jen proto, že od toho jsou ty věci nastavitelné, aby se nastavovali podle potřeby a nikoliv podle někoho jiného.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.