Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 80 anonymních a 4 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

jak naladit zem v mineralizaci
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Rutus SOLARIS
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: neděle 27. leden, 2008 17:34    Předmět: Citovat

Měl bych na zkušené hledače dotaz:
Jak naladit zem když jsou tam minerál. kovy v zemi a v šutrech.Dělalo mi to to,že furt mi to hlásí nějaký signál( v motion s disc- 12 a 2min. a level-2 na železo ) a pinpointem nic nemůžu chytit.Když jsem znovu ladil zem tak tam bylo OK ,ale čtverečky byli víc vlevo než na prostředku,kde to taky hlásí OK. V návodu to moc nechápu je to tam tak že si to odporuje.Aspoň podle mě.Jak mám pootočit knoflíkem aby mě ty šutry daly pokoj a zároveň jsem nepřišel o dosahy a citlivost na barvu.Díky. Sad Confused Shocked
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: neděle 27. leden, 2008 19:37    Předmět: Citovat

Já to řeším takhle: Citlivost Sens nastavím dvě tečky za půlkou!
Ground si dám na střed podivám se jestli mi to ukazuje OK,pak pustím čudlik nulování počkám až mi detík vrátí do hledacího módu stále mám cívku ve stejné vzdálenosti od země a pak jemně pootočím Groundem do prava ale jenom tak milimetr maximálně Wink mělo by přestat bručení a neměl by mít takový prozvuky. Čedič se ti bude ozývat stejně ale ten se ti ukáže na posledním políčku to víš Wink ale nebude to tak hrozný hold čedič to je problém spousty detíků a i mnohem lepších Wink
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: neděle 27. leden, 2008 20:35    Předmět: Citovat

Díky za radu.Když se pohne vůbec citlivostí je potřeba zase naladit zem?Náš kolega Klecos mi říkal že jo.U toho ladění že když je tam OK a třeba jen tři dílky tak to nechat a nepotáčet doprava na půlku dílků a to je tam taky OK,že je to tak lepší na ty mineral. šutry.Jestli jsem teda tomu dobře rozuměl. ConfusedA jak to bude s dosahama když snížíš citlivost?Moltaš tam něco píše o lepším rozlišování barvy. Question
Teď si vzpomínám že mě to ukazovalo i na tom posl. políčku,já jsem nevěděl co to je, Shocked ale tady je spíš jílovitá břidlice.
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: neděle 27. leden, 2008 22:09    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
Díky za radu.Když se pohne vůbec citlivostí je potřeba zase naladit zem?Náš kolega Klecos mi říkal že jo.U toho ladění že když je tam OK a třeba jen tři dílky tak to nechat a nepotáčet doprava na půlku dílků a to je tam taky OK,že je to tak lepší na ty mineral. šutry.Jestli jsem teda tomu dobře rozuměl. ConfusedA jak to bude s dosahama když snížíš citlivost?Moltaš tam něco píše o lepším rozlišování barvy. Question
Teď si vzpomínám že mě to ukazovalo i na tom posl. políčku,já jsem nevěděl co to je, Shocked ale tady je spíš jílovitá břidlice.


Ať uděláš cokoliv potom musíš nulovat ale jenom prostředním čudlem!
Tzn. třeba ,dáš si vejš Diskriminaci-nuluješ snížíš nebo zvýšíš Sens-nuluješ.
Citlivost mám pořád na třičtvrtě k vůli prozvukum a pobroukávání detíku chová se stabilněji ale jsou místa kde chodím na plno ale těch je málo Wink To poslední políčko na stupnici ukazuje čedič a díky tomu že chodim v Mix modu All tak to poznáš ještě líp má to jinej zvuk a právě ten zvuk toho nepohybovýho módu ti krásně napoví že máš pod cívkou železo nebo barvu nebo čedič ale to vidíš i na displeji:wink: Příklad chodíš v Motion a pípne ti čedič přepneš do Non motion mávneš přes čedič a nic nereaguje na něj! Takhle já nemusím přepínat nic protože to mám všechno v jednom módu .Ta jílovitá břidlice to nedělá to je dobrá půda na hledání Wink Někdy to může dělat poblíž cest který jsou vysypaný většinou čedičem a občas se mimo cestu nějakej zatoulá Sad Jo k tomu ladění ty kostičky nemusej bejt přesně na středu !někdy se to nedá dohonit tak když je máš spíš jakoby v levo pustíš ten čudl a uděláš to jak jsem ti říkal pohneš potenciometrem trochu do prava a ono se to srovná ale už bez držení toho čudlu! To uslyšíš detík krásně stichne a můžeš hledat! Když je dobrá půda tak to není ani třeba třeba na písečný půdě se detík chová naprosto klidně i když máš Sens na maximu Wink
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: neděle 27. leden, 2008 22:43    Předmět: Citovat

V tom Motion je prostř.čudlík pinpoint,takže musím teda ladit po např.úpravě Sens zem?Já zatím chodím v motion protože je tam pinpoint,když mě pípne slabý signál jednou jo a jednou ne na tom samym mistě tak pinpointem tu věc skoro vždycky najdu.Když je slabý signál tak mám pocit že je pomalá odezva a že to je jinde než mi pak ukáže pinpoint.Máváním to kolikrát nejde ani do kříže. Confused Já všechny ty mody musím vyzkoušet a uvidím u čeho zůstanu.V tom mix all stálým tonem to ukazuje železo a označuje na stupnici a v MixD stálým tonem označ. železo a neukazuje na stupnici? IdeaDíky moc za odpověď.
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: pondělí 28. leden, 2008 0:18    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
V tom Motion je prostř.čudlík pinpoint,takže musím teda ladit po např.úpravě Sens zem?Já zatím chodím v motion protože je tam pinpoint,když mě pípne slabý signál jednou jo a jednou ne na tom samym mistě tak pinpointem tu věc skoro vždycky najdu.Když je slabý signál tak mám pocit že je pomalá odezva a že to je jinde než mi pak ukáže pinpoint.Máváním to kolikrát nejde ani do kříže. Confused Já všechny ty mody musím vyzkoušet a uvidím u čeho zůstanu.V tom mix all stálým tonem to ukazuje železo a označuje na stupnici a v MixD stálým tonem označ. železo a neukazuje na stupnici? IdeaDíky moc za odpověď.


A nefunguje to v Motion módu krátkým stisknutím levýho tlačítka?
No myslíš že se ti odezva v motion módu opožďuje? Co je to slabej signál ?když ti to při křižování z jedný strany pípne a z druhý ne,tak to většinou nebude nic zajímavýho! Takový signály nekopu Prostě jak to nemá čistej signál ze všech stran tak to většinou nekopu! Někdy mi to nedá a vykopu to a stejně je to šrot Laughing a pak řikám Já to věděl já to věděl že to bude železo Laughing
Mezi Mix All a MixD je rozdíl v tom že si tam dískriminuješ co chceš ale displej ti ukazuje stejně jako MixAll To aby si měl pořád kontrolu Shocked Kdyby si to přehnal s diskriminací Laughing Ale barvu ti to pípne jiným tónem tak že to poznáš když jdeš třeba v bordelu kde je to zamořený železem !
V takovým případě je ale lepší chodit pomalu!
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: úterý 29. leden, 2008 18:05    Předmět: Citovat

S tím prostř.tlačítkem v Motion jsi měl pravdu. Embarassed
Stačí lehce zmáčknout a je tam zerovanie.Slabý signál je u mě když mávnutím to označí,druhým ne ,pak ne ,pak jo,Stalo se mě že jsem odhrábl v lese trochu listí a les.humusu a hned byl signál veselejší! Laughing
Myslím že je to škoda nechat být.Nikdy nevíš...
Jo,když vypnu detík a položím a pak zas vemu na tom samém místě a zapnu,musím znovu ladit zem? Question Idea Nebo je tam nastavení uloženo? Question Question Confused Shocked
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: úterý 29. leden, 2008 23:29    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
S tím prostř.tlačítkem v Motion jsi měl pravdu. Embarassed
Stačí lehce zmáčknout a je tam zerovanie.Slabý signál je u mě když mávnutím to označí,druhým ne ,pak ne ,pak jo,Stalo se mě že jsem odhrábl v lese trochu listí a les.humusu a hned byl signál veselejší! Laughing
Myslím že je to škoda nechat být.Nikdy nevíš...
Jo,když vypnu detík a položím a pak zas vemu na tom samém místě a zapnu,musím znovu ladit zem? Question Idea Nebo je tam nastavení uloženo? Question Question Confused Shocked


Tak to je jasná věc že je vždy lepší to odhrnout nohou a pak je ten signál buď lepší nebo naopak horší to dělám samozřejmě taky ale to asi každý Wink Teda v případě že signál je na hranici když si nejsem jistej Wink Někdy se to může vyplatit!
Když vypneš detík a pak ho znovu zapneš tak se automaticky nuluje tedy se naladí ! To vidíš po zapnutí že mu chvilku trvá než naběhne do hledacího režimu Ta prodleva je právě to nulování při tom by jsi měl držet cívku nad zemí ve výšce v jaké hledáš Wink
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: středa 30. leden, 2008 21:16    Předmět: Citovat

Teď Ti moc nerozumím... Sad Když přijdu do lesa detík zapnu a podržím v hledací výšce tak nemusím ladit levým čudlem zem na Ok?Nebo je to u detíku který byl naladěn na tom místě před vypnutím???? Idea Shocked Shocked
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Bask
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 22.2. 2007
Příspěvky: 114
Bydliště: Prešporok

PříspěvekZaslal: středa 30. leden, 2008 22:29    Předmět: Citovat

Very Happy Priznam sa, ze v tom ladeni mam tiez riadny hokej ale... Mal by som tisice otazok, ale keby som to tu mal riesit, tak tento web nie je o nicom inom, takze radsej kaslem nato a hladam ako viem a ide to aj tak. Som rad, ze riesite tuto temu, aspon sa priucim tomu, na co som nemal odvahu sa spytat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: středa 30. leden, 2008 23:18    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
Teď Ti moc nerozumím... Sad Když přijdu do lesa detík zapnu a podržím v hledací výšce tak nemusím ladit levým čudlem zem na Ok?Nebo je to u detíku který byl naladěn na tom místě před vypnutím???? Idea Shocked Shocked


Přesně to druhý jak si napsal Wink Já jinak ladím nebo spíš nuluju krátkým zmáčknutím třeba po 300metrech když vidím že se mění terén
nebo když výjdu z lesa na louku nebo na pole!
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: středa 30. leden, 2008 23:19    Předmět: Citovat

Bask napsal:
Very Happy Priznam sa, ze v tom ladeni mam tiez riadny hokej ale... Mal by som tisice otazok, ale keby som to tu mal riesit, tak tento web nie je o nicom inom, takze radsej kaslem nato a hladam ako viem a ide to aj tak. Som rad, ze riesite tuto temu, aspon sa priucim tomu, na co som nemal odvahu sa spytat.


Klidně se ptej Wink Od toho je tady tohle vlákno! Rád poradím Wink
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: čtvrtek 31. leden, 2008 18:50    Předmět: Citovat

Když ,ale jen krátce zmáčkneš nulování,tak tu zem kterou tam máš třeba jinou- nenaladíš Exclamation Idea .Já to po chvilkách ladím jako zem.Dnes jsem byl na dvou místech hledat,zkoušel jsem ladit několik 10metrů od sebe a pokaždé to po mě chtělo něco trošku jiného.Našel jsem pár patron do pistole 100m od baráku v lese,nějaké rezavé klíče,váleček,voj. výbušky- nepoužité,voj otvíráky na konzervy-podlouhlého tvaru ,alobal a světe div se-mezi kořeny jedle asi 20cm hluboko plný poplašńák-tak malilinkatý že jsem ho nemohl po vykopání ani najít.Byl z bar. kovu a musel jsem Rutuse pochválit.To rez. železo mi lítalo od půlky po 13 dílek včetně,někdy i po celým.Je to normální? Question Question Takže 13dílek není jen čedič.Ten tady není.Hlasem se to hlásilo tak nejasně rozbitě.Někde mi to lítalo jen na poslední 3dílky.To jsem vůbec nemohl najít.Podle mě asi Question Rolling Eyes taky rez.železo.Našel jsem proužek sáčku z alobalu a ten mi pak na zemi lítal i do prvního dílku.Jsem z toho trochu jelen. Shocked
Můj závěr je takový že dobrá věc kterou stojí za to kopat je jasný signál,a čtverečky max.na dvou místech,nebo slabý a aspoň čtverečky musí lítat +-ve dvou,třech max.dílkách.
To jsou moje Confused postřehy.Moc se mi nesmějte Laughing Embarassed byl jsem venku zatím třikrát. Exclamation Embarassed Děkuji za názory ostatních.
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: pátek 01. únor, 2008 0:58    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
Když ,ale jen krátce zmáčkneš nulování,tak tu zem kterou tam máš třeba jinou- nenaladíš Exclamation Idea .Já to po chvilkách ladím jako zem.Dnes jsem byl na dvou místech hledat,zkoušel jsem ladit několik 10metrů od sebe a pokaždé to po mě chtělo něco trošku jiného.Našel jsem pár patron do pistole 100m od baráku v lese,nějaké rezavé klíče,váleček,voj. výbušky- nepoužité,voj otvíráky na konzervy-podlouhlého tvaru ,alobal a světe div se-mezi kořeny jedle asi 20cm hluboko plný poplašńák-tak malilinkatý že jsem ho nemohl po vykopání ani najít.Byl z bar. kovu a musel jsem Rutuse pochválit.To rez. železo mi lítalo od půlky po 13 dílek včetně,někdy i po celým.Je to normální? Question Question Takže 13dílek není jen čedič.Ten tady není.Hlasem se to hlásilo tak nejasně rozbitě.Někde mi to lítalo jen na poslední 3dílky.To jsem vůbec nemohl najít.Podle mě asi Question Rolling Eyes taky rez.železo.Našel jsem proužek sáčku z alobalu a ten mi pak na zemi lítal i do prvního dílku.Jsem z toho trochu jelen. Shocked
Můj závěr je takový že dobrá věc kterou stojí za to kopat je jasný signál,a čtverečky max.na dvou místech,nebo slabý a aspoň čtverečky musí lítat +-ve dvou,třech max.dílkách.
To jsou moje Confused postřehy.Moc se mi nesmějte Laughing Embarassed byl jsem venku zatím třikrát. Exclamation Embarassed Děkuji za názory ostatních.


Je to přesně tak jak popisuješ na konci Wink Jasný signál!
Takhle to lítá když je detík zahlcenej signálem hlavně železným bordelem!
Většinou už hodně zrezlým! Slabej alobal se může klidně ukazovat na prvních třech políčkách bere ho jako už málo vodivej ,kdyby jsi ho několikrát přeložil tak to by byla hnedle jiná barva Smile je to jako s alobalovou kuličkou to je signál jak blázen vztek S tím že to občas skočí v tom zmatku do čediče je normální když by tam byl čedič tak to ukáže jenom to poslední políčko!
Ještě k tomu ladění normálně mačkám jenom krátce pro nulování ale občas si taky zkontroluju jestli jsem OK ono se to může opravdu zmenit ale stává se mi to jen zřídka kdy.
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: pátek 01. únor, 2008 23:13    Předmět: Citovat

Měl bych prosím Tě ještě dotaz ohledně vel.cívky a nastevení citlivosti v místech kde je hodně zrez.bordelu.S velikostí cívky asi nic neuděláme ,ale kdyby se snížila citlivost bude to líp ukazovat rez.šrot a nebude to tak lítat? Question ale nepřijdu o třeba stříbrňáček který mezi tím může být?Já mám zatím takovou zkušenost že v takovym prostředí to chce velmi pomalu a když tam je barva tak se ozve a ukáže na displeji.Citlivost mám na max.Tady čedič není.Ale o kus dál v lese je železitá ruda,která se těžila ve středověku.Jak tam nastavit detík??????? Question Question Question Question
Confused Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: neděle 03. únor, 2008 14:51    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
Měl bych prosím Tě ještě dotaz ohledně vel.cívky a nastevení citlivosti v místech kde je hodně zrez.bordelu.S velikostí cívky asi nic neuděláme ,ale kdyby se snížila citlivost bude to líp ukazovat rez.šrot a nebude to tak lítat? Question ale nepřijdu o třeba stříbrňáček který mezi tím může být?Já mám zatím takovou zkušenost že v takovym prostředí to chce velmi pomalu a když tam je barva tak se ozve a ukáže na displeji.Citlivost mám na max.Tady čedič není.Ale o kus dál v lese je železitá ruda,která se těžila ve středověku.Jak tam nastavit detík??????? Question Question Question Question
Confused Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked


Jak jsem říkal nastavení na Max používám jen v případě dobrého podloží Wink V zemi zamořené železem musíš opravdu chodit hodně pomalu a nejlépe v MixD alespoň já tak chodím protože v MixAll bych se zbláznil a za chvíly by mě praskla hlava Laughing A v zamořeném prostředí železem si v MixD docela libuju a tahám pouze barvu když tam nějaká je! Very Happy Pokud víš že je v tvé blízkosti žíla železné rudy tak si myslím že by neměl bejt problém ale častěji bych kontroloval nastavení země jestli je OK Wink
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: neděle 03. únor, 2008 19:02    Předmět: Citovat

A je vůbec možny nějak spolehlivě poznat v Motion/zatím se učím tohle/ když to ohlásí barvu co to je za kov?Já kopu všechno nad železo a řekl bych že jsou tam ve zvuku nějaké rozdíly,zatím to moc nepoznám.Máš to prosím Tě nějak vysledovany v soustažnosti se zvukem? Shocked Dnes signál ne ůplně čistý,ale barva a po úmorné dřině velká trochu narezlá plechovka s víčkem potaž.asi nějakým bar.kovem do žluta.Mě připadne že nejjasnější signál je když je to kousek pod povrchem,co je dál už tak čistý není ať je to co chce.Nevím...? Shocked Shocked A ta stupnice teda taky kecá když je to podle tvaru a uložení... Exclamation Idea Idea Spolehlivě poz :nám to zrezl.železo,zvuk je rozbitý....Dílky skáčou jak pominutý.Zatím toho teda moc nepoznám. Embarassed Embarassed Embarassed Za čtyřikrát venku bych už asi měl... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
snedro
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.3. 2007
Příspěvky: 1082
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: pondělí 04. únor, 2008 14:37    Předmět: Citovat

bandidos napsal:
A je vůbec možny nějak spolehlivě poznat v Motion/zatím se učím tohle/ když to ohlásí barvu co to je za kov?Já kopu všechno nad železo a řekl bych že jsou tam ve zvuku nějaké rozdíly,zatím to moc nepoznám.Máš to prosím Tě nějak vysledovany v soustažnosti se zvukem? Shocked Dnes signál ne ůplně čistý,ale barva a po úmorné dřině velká trochu narezlá plechovka s víčkem potaž.asi nějakým bar.kovem do žluta.Mě připadne že nejjasnější signál je když je to kousek pod povrchem,co je dál už tak čistý není ať je to co chce.Nevím...? Shocked Shocked A ta stupnice teda taky kecá když je to podle tvaru a uložení... Exclamation Idea Idea Spolehlivě poz :nám to zrezl.železo,zvuk je rozbitý....Dílky skáčou jak pominutý.Zatím toho teda moc nepoznám. Embarassed Embarassed Embarassed Za čtyřikrát venku bych už asi měl... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed


Jo! Kdyby si řekl za 40krát tak to jo Smile Já mám takovou zkušenost že do dvaceti čísel tak na 75% poznám jestli je to barva Sad nebo spíš řečeno Zajímavý předmět Shocked já si myslím že ten displej ukazuje docela přesně! A vždycky mě o tom přesvedčí vztek a to tím že právě čumím na displej a občas to lehce přeskočí a já si říkám to bude barva třeba i stříbrnáček třebas na vejšku stojící kopu a ono ejhle Fe Mr. Green Jinak poznat druh kovu? Stříbro,zlato atd. Pochybuju že by si to někdo lajznul říct na 100%
Ale tak na padesát možná jo Confused ale to už musí bejt člověk kterej kterej má nachozeno stovky a stovky hodin s jedním detíkem Cool Ale naučit by se to asi dalo a to tím spůsobem že by sis před sebe zakopával celej rok jenom zlato a hezky sis ho naposlouchal druhej rok stříbro atd. Mr. Green Laughing Laughing Laughing
_________________
Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
arkleb
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 13.12. 2007
Příspěvky: 790
Bydliště: Zlínský kraj 50 let

PříspěvekZaslal: úterý 05. únor, 2008 23:06    Předmět: Citovat

Zajímavá diskuze. Tak dvě otázky. Hledám v pohybovém módu, naladím zem, mám krásný signál, vykřížuji oddělám detektor mimo stisknu prostřední tlačítko, po naladění přesunu detektor nad nalezený předmět a nic. Původně jsem si myslel že ten pinpoit nebere železo. Je to pokažené, nebo mám falešný signál.
Jak moc vadí Rutusu cívka trochu od blata a jak vlchkost.
Další otázka, má nabití baterií vliv na dosah, měním je při 60%.
Mám kolikrát chuť s Rutusem praštit, vzít XTERRU a jít hledat.
Pak si zase řeknu, že ho zkrotím a budu spokojený.

Předem dík Arkleb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: středa 06. únor, 2008 16:01    Předmět: Citovat

arkleb napsal:
Zajímavá diskuze. Tak dvě otázky. Hledám v pohybovém módu, naladím zem, mám krásný signál, vykřížuji oddělám detektor mimo stisknu prostřední tlačítko, po naladění přesunu detektor nad nalezený předmět a nic. Původně jsem si myslel že ten pinpoit nebere železo. Je to pokažené, nebo mám falešný signál.
Jak moc vadí Rutusu cívka trochu od blata a jak vlchkost.
Další otázka, má nabití baterií vliv na dosah, měním je při 60%.
Mám kolikrát chuť s Rutusem praštit, vzít XTERRU a jít hledat.
Pak si zase řeknu, že ho zkrotím a budu spokojený.

Předem dík Arkleb

Na tohle bude lepší Šnědro...Kde na stupnici je ten signál?Mě to někdy dělá když je tam mineral. půda.Jaké máš nastavení v poziom železa?Já na 2.Skus si něco zakopat z bar.kovu a pak pinpointem najít.Já jsem teď taky něco hledal,křižováním signál a pinpointem jsem to nemohl chytit.To dělá taky podle mě když je to něco moc malého a hlouběji.V tomto případě to chce s pinpointem pohybovat hodně pomaličku.
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Rutus SOLARIS Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Detektory kovů články návody recenze hledání field testy záhady tajemství pozvánky na akce manuály návody galerie detektorů inzerce diskuzní fórum
Tesoro Compadre Cibola uMax Silver Cortes Eldorado Garrett Teknetics Bounty Hunter Fisher Troy Shadow MD3009 ACE 150 ACE 250 GTP1350 Tejon Vaquero Fieldmaster Compass Rutus Solaris XP GMAXX XP GOLDMAXX GOLDMAXX Power ADX Adventis Zetex JOKR Mikel Minelab Musketeer Advantage Explorer Quatro MP X Terra Whites White's IDX XLT DFX MXT QXT Spectrum Eagle MD3815B AD3018 Explorer SE Fisher F75 Teknetics T2 Fisher F4 Titanium Adonis Fisher F2 Fisher F4 Fisher F70
Kanál RSS 2.0
| Obsah: Bronislav MAREK | e-mail: detektory (zavináč) hantec (tečka) cz | Jabber: mcmlxxx (zavináč) hantec (tečka) cz |
Design layout by Jakub Dubec and Michal Krajcirovic.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.03 sekund
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO