Zdravím hledači- čky
Rozhodl jsem se pro detík, se kterým se mohu vrátit na své staré lokalitky a zeptat se jich , co mi v uplynulých letech zapoměly vydat Nemohu však zde najít k němu vlákno , budu vděčný za jakékoliv zkušenosti s použitím X3 na klasickou DD cívku ( ne rámovou ), je to můj první puls a zatím mi to hlava moc nebere. Díky
Registrace: 23.3. 2006 Příspěvky: 2580 Bydliště: Letovice, 50 let
Zaslal: pátek 11. červenec, 2008 8:14 Předmět:
Ahoj, jen technická, založil sem ti fórum a příspěvek přesunul. Tyhle pulsáky nejsou moc u nás rozšířený... _________________ A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
Zdravím hledači- čky
Rozhodl jsem se pro detík, se kterým se mohu vrátit na své staré lokalitky a zeptat se jich , co mi v uplynulých letech zapoměly vydat Nemohu však zde najít k němu vlákno , budu vděčný za jakékoliv zkušenosti s použitím X3 na klasickou DD cívku ( ne rámovou ), je to můj první puls a zatím mi to hlava moc nebere. Díky
Kurňa tak to jsi si koupil pořádnou mašinu Po tobě toho v zemi asi moc nezůstane _________________ Golden Mask 7 - XP MI-4
Registrace: 11.1. 2008 Příspěvky: 1261 Bydliště: Kolínsko už 55 let
Zaslal: pátek 11. červenec, 2008 18:20 Předmět:
Tak upřímnou soustrast , pulzák je fajn do čistého terénu, kde může každý kop být zajímavý a nejlépe ve spolupráci s nějakým VLFkem které má jako prioritu dosah a kopat jen na co VLF nedosáhne. Na běžné pole bude asi (nemám s ním přímé zkušenosti) nepoužitelný, jako všechny pulzáky bude mít problém s rozlišením železo/barva a kopat každý hřebík ze 70 cm by mně dlouho nebavilo. Pokud ale potřebuješ jen dosah, pak jo..... hodně štěstí a málo zbytečné dřiny _________________ u zážitku nezáleží na +/- ale na absolutní hodnotě
Zdravím hledači- čky
Kurňa tak to jsi si koupil pořádnou mašinu Po tobě toho v zemi asi moc nezůstane
Ahoj krajane Dostal jsem poměrně výhodnou nabídku , skoro o dvacet litrů oproti běžné ceně a byl to můj sen , než ho však poznám tak se s ním budu jen motat . Doufám že mi sedne a nebudu ho tady za čásek nabízet .
Tak upřímnou soustrast , pulzák je fajn do čistého terénu, kde může každý kop být zajímavý a nejlépe ve spolupráci s nějakým VLFkem které má jako prioritu dosah a kopat jen na co VLF nedosáhne. Na běžné pole bude asi (nemám s ním přímé zkušenosti) nepoužitelný, jako všechny pulzáky bude mít problém s rozlišením železo/barva a kopat každý hřebík ze 70 cm by mně dlouho nebavilo. Pokud ale potřebuješ jen dosah, pak jo..... hodně štěstí a málo zbytečné dřiny
Ahoj , máš v mnohém pravdu , asi to bude hodně o kopání ale něco mi říká že se to vyplatí , prostě za ta léta mám pár typů ke kterým bych se jinak nedostal , asi ti dojde co mám na mysli abych to nerozváděl pokud se s ním bude dobře hledat i v v mělčích vrstvách , jsem spokojen , jenom už asi letos nic nedostanu k vánocům.
Registrace: 11.1. 2008 Příspěvky: 1261 Bydliště: Kolínsko už 55 let
Zaslal: pondělí 14. červenec, 2008 10:20 Předmět:
Nevím, jestli ti to pomůže, ale hledal s ním UC z DW, třeba ti poradí i když ho asi nemáš od něj _________________ u zážitku nezáleží na +/- ale na absolutní hodnotě
Nebo se zkus mrknout na tu akci ze zaměřováním utopeného tanku na Labi u Dolního Žlebu 22.7. Měl by tam být i Chládek od Whitesů, ten má tyhle strojky zmáknutý. A Ty to máš asi kousek...
Ahoj , děkuji za odkaz , už jsem prošustil hodně stránek a pomalu do toho vstupuji , rámovou cívku nemám a zatím o ní neuvažuji . Teď mne jenom deptá kopání těch hlubších signálů
Ahoj , děkuji za odkaz , už jsem prošustil hodně stránek a pomalu do toho vstupuji , rámovou cívku nemám a zatím o ní neuvažuji . Teď mne jenom deptá kopání těch hlubších signálů
Jó budeš si muset holt ještě přikoupit kopáče _________________ Golden Mask 7 - XP MI-4
Armon,chystám se na to samé,co ty ....
Chci přeskočit z Vlf na Pulz.Vzhledem k ceně těchto detektorů to není snadné. Zajímalo by mě,jestli se to v tvém případě vyplatilo.
A at najdeš,co čekáš ...
Zdravím na ringu , při nejbližší příležitosti vám to sesumíruji , těch pár zážitků s LD , na SZ , teď nejsem moc psavec - užívám dovču . Zatím ahoj chlapi.
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6760 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: úterý 02. červen, 2009 19:35 Předmět:
armon napsal:
Zdravím na ringu , při nejbližší příležitosti vám to sesumíruji , těch pár zážitků s LD , na SZ , teď nejsem moc psavec - užívám dovču . Zatím ahoj chlapi.
Zkus prosím něco sesumírovat, než budeš zase užívat dovču. Jeden čas jsem o tomhle stroji uvažoval, ale za rok čekání se zatím vyrojily nové mašiny, tak nevím, jestli už nastala ta nejbližší příležitost Je pravda, že jsem si za ten rok udělal trochu přehled, ale nikdy není na škodu slovo uživatele s roční zkušeností. Dík. _________________ Co má pípnout, pípne.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.