Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 71 anonymních a 1 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Zamoření železným odpadem???

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher ID Excel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: úterý 08. duben, 2008 17:29    Předmět: Zamoření železným odpadem??? Citovat

Ahoj,
stal jsem se majitelem ID Excelu a mám takový problém. Nevím jestli je to nastavením detíku, nebo je veškeré mé okolí tak mineralizované, ale Excel mi hlásí železo v podstatě všude. Nad barevnými kovy se chová normálně. Je možné že všude kam se pohnu je nějaký železný šrot???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
MinTaur
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 2.6. 2006
Příspěvky: 301
Bydliště: Hohenmauth

PříspěvekZaslal: úterý 08. duben, 2008 18:08    Předmět: Citovat

S Excelem jsem v tomto hledu nemel problem nikdy (hledal jsem s nim nejenom ve svem regionu). Podobne se choval jenom u vedeni el. napeti (ostatne jako temer kazdy jiny detektor).

Predpokladam, ze odladeni pudy jsi vzdy na novem miste zkusil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: úterý 08. duben, 2008 18:23    Předmět: Citovat

Jo, vždycky to odladím... Pokud se mi teda podaří najít místo, kde mi to neukazuje žádný kov Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
bandidos
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 9.11. 2007
Příspěvky: 257

PříspěvekZaslal: úterý 08. duben, 2008 20:37    Předmět: Re: Zamoření železným odpadem??? Citovat

Dmitrij napsal:
Ahoj,
stal jsem se majitelem ID Excelu a mám takový problém. Nevím jestli je to nastavením detíku, nebo je veškeré mé okolí tak mineralizované, ale Excel mi hlásí železo v podstatě všude. Nad barevnými kovy se chová normálně. Je možné že všude kam se pohnu je nějaký železný šrot???

TAK TO ZKUS KOPNOUT!NE? Idea
_________________
Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: úterý 08. duben, 2008 23:57    Předmět: Citovat

Ono to není tak lehký, protože je dost těžký najít takový místo kde to nebere žádnej signál - tudíž když něco vykopu, tak je problém lokalizovat to když už to bere zase jinej signál Confused

Spíš jsem doufal, že mi někdo poradí co bych ještě mohl dělat špatně Embarassed Very Happy Osobně si myslím, že je chyba buď v nastavení - nebo ve mně Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
wendys
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 6.1. 2008
Příspěvky: 152
Bydliště: hradec kralove

PříspěvekZaslal: středa 09. duben, 2008 12:42    Předmět: Citovat

To je divné neříkej , že celé tvé okolí je takhle zamořeno. Zkus to na nějaké halde kde je jistota, že toho železa tam tolik nebude. Já mám problém někdy odladit, třeba celé hledání neodladim a druhý den uplně v pohodě.
_________________
Fisher F75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
sallyk
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 24.5. 2007
Příspěvky: 497
Bydliště: Aussig

PříspěvekZaslal: středa 09. duben, 2008 21:28    Předmět: Citovat

Zkusil si vydiskriminovat železo?? Možná by pomohlo, kdyby si napsal v jakém nastavení hledáš případně, kde hledáš. Jestli hledáš na čediči tak bych se ani nedivil protože můj Fíša je na čediči taky celej špatnej dokud ho nestáhnu.
_________________
Tesoro Vaquero
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: středa 09. duben, 2008 21:56    Předmět: Citovat

Jo, když vydiskriminuji železo, tak to běhá normálně, ale to neřeší problém se zobrazováním signálu Fe úplně všude... Disc. mám na nule a Sens: 6-8. Když zapnu all metal, tak to pípá co 5cm... Hledat se normálně dá, ale jen v případě, že nechi hledat Fe... Sad

Bohužel si to přes týden nemůžu vychytat, ale v pátek se na to vrhnu a to by bylo abych s tím něco neudělal... Jen doufám že to detík přežije... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
sallyk
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 24.5. 2007
Příspěvky: 497
Bydliště: Aussig

PříspěvekZaslal: středa 09. duben, 2008 22:02    Předmět: Citovat

Ještě napiš, kde hledáš na poli, v lese, u baráků nebo kde? Možná, že i v tom je zakopanej pes.
_________________
Tesoro Vaquero
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: středa 09. duben, 2008 22:11    Předmět: Citovat

Já myslím, že je to nepotřebná informace, protože se ten problém vztahuje ke všem možným místům. Když hledám v lese, tak je to to samé jako na poli, nebo kdekoliv jinde... Kdyby to bylo jen na pár lokalitách, tak to dokážu pochopit, ale všude???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
sallyk
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 24.5. 2007
Příspěvky: 497
Bydliště: Aussig

PříspěvekZaslal: pátek 11. duben, 2008 11:57    Předmět: Citovat

V tom případě zbývá se jen podívat se pod kryt cívky jestli ti tam neuváznul kousílinek malinkatého železa nebo nedošlo k poškození cívky. No a pak to jistí oprava nebo reklamace. Ještě mě napadlo, nehledáš v botách s ocelovou špičkou Wink
_________________
Tesoro Vaquero
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
irwing
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 11.4. 2006
Příspěvky: 252
Bydliště: AUSSIG

PříspěvekZaslal: pátek 11. duben, 2008 18:34    Předmět: železo v botách Citovat

sallyk napsal:
V tom případě zbývá se jen podívat se pod kryt cívky jestli ti tam neuváznul kousílinek malinkatého železa nebo nedošlo k poškození cívky. No a pak to jistí oprava nebo reklamace. Ještě mě napadlo, nehledáš v botách s ocelovou špičkou Wink


Laughing Jo tak s timhle jsem si užil! Doporučuji prověřit! Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: sobota 12. duben, 2008 12:06    Předmět: Citovat

To Sallyk: K těm botům - Takovej "maťej" zase nejsem Very Happy

Kdyby mi zůstal kousek kovu v cívce, tak by se v ní musel pohybovat, aby se mohl indukovat nějaký proud. To by však znamenalo, že se proud bude indukovat i ve vzduchu - což se neděje.

Idea Třeba mám detík s tak velkou citlivostí, že na Fe dosáhne tak hluboko, že bych si měl pořídit bagr... Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
sallyk
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 24.5. 2007
Příspěvky: 497
Bydliště: Aussig

PříspěvekZaslal: neděle 13. duben, 2008 11:15    Předmět: Citovat

Tak už nevím, pak už asi jedině oprava či reklamace Confused
_________________
Tesoro Vaquero
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dmitrij



Registrace: 8.4. 2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Prossnitz, Brünn

PříspěvekZaslal: neděle 13. duben, 2008 21:38    Předmět: Citovat

Tak jsem ho v zoufalosti rozdělal, vyčistil kontakty, šel to prubnout do lesa... a... už to jede normálně... Všem díky za rady.... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher ID Excel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Detektory kovů články návody recenze hledání field testy záhady tajemství pozvánky na akce manuály návody galerie detektorů inzerce diskuzní fórum
Tesoro Compadre Cibola uMax Silver Cortes Eldorado Garrett Teknetics Bounty Hunter Fisher Troy Shadow MD3009 ACE 150 ACE 250 GTP1350 Tejon Vaquero Fieldmaster Compass Rutus Solaris XP GMAXX XP GOLDMAXX GOLDMAXX Power ADX Adventis Zetex JOKR Mikel Minelab Musketeer Advantage Explorer Quatro MP X Terra Whites White's IDX XLT DFX MXT QXT Spectrum Eagle MD3815B AD3018 Explorer SE Fisher F75 Teknetics T2 Fisher F4 Titanium Adonis Fisher F2 Fisher F4 Fisher F70
Kanál RSS 2.0
| Obsah: Bronislav MAREK | e-mail: detektory (zavináč) hantec (tečka) cz | Jabber: mcmlxxx (zavináč) hantec (tečka) cz |
Design layout by Jakub Dubec and Michal Krajcirovic.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.03 sekund
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO