Pro někoho bačkora , pro jiného detektor . Opravdový hledač si najde své i s tou bačkorou . Chápu , je jisté kouzlo v tom koupit si do začátku mašinu za 50 klacků a pak s opovržením plivat na vše pod touto cenovou hladinou .
Registrace: 23.5. 2006 Příspěvky: 45 Bydliště: Na východ od centra
Zaslal: středa 08. červenec, 2009 20:33 Předmět:
Já ho taky mám,ani nevím proč jsem jsi ho koupil.Prostě do auta na cesty.Proto říkám bačkora.Neuznávám nákupy superdrahých detektorů,nad 20 tisíc je to nesmysl,jen fůra třešniček na dortu,ale dort chutná pořád stejně.Hledám s starším Tejónem a z USA jsem si dovezl XLT.Všechno to jsou už staříci.ACE je bačkora,spousta lokalit je s ním hluchá. _________________ XLT+AT PRO
O tom co není vidět je dobré vědět.
Motyčko těžko reagovat na tvoje opovržení s tímto detíkem -myslím si že nemáš pravdu za tu cenu to je super detík ,já měl ace 150 a za pár měsícu s ním našel spoustu koleček všeho druhu že i kámoši z mnohem drahšími detíky jak se říká čuměli.Souhlasím z názorem Armona -nemám rád aroganci a povyšování se......Wendy
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2367 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 56 let .
Zaslal: pondělí 27. září, 2010 12:51 Předmět:
To motyčka:
Každý detektor je kontrolován, velmi jednoduchá, ale bezproblémová konstrukce, která lze kdykoli rozšířil a vytvořit jiný stroj.
Citlivý- a to velmi na malé předměty blízko povrchu, dosah na malé mince okolo 20 cm. Funkčni notch diskriminace a pin-pointer.
Minimum poruch a nevysoká pořizovací cena.... A ten, kdo ACE 250 zná a umí s ním nemusí mít strach, že v této kategorii digitálních přístrojů koupil něco aušusového!
Já ACE 250 znám do poslední součástečky, znám ho z mnoha a mnoha hodin a testování v terénu. A občas s ním i dnes chodím. Také jsem kdysi nad ním ohrnoval nos. Ale dnes si ho velmi cením.
ACE 250 nedokáže to, co některé analogy, ani nemá dosah na minci 40 cm. Ale pro pohodové víkendové hledání je absolutně vhodný a je jedno, zda do lesa, na pole, či jinam.
A v této cenové kategorii, ruku na srdce, detektory snů nekoupíš.
Jsem zvědav, co řekneš tomuto detektoru s novým typem cívky. Budeš , ale nepřiznáš to.
Mě prošlo rukama hafo detektorů, ale nikde jsem je nepomlouval, ani nevyvyšoval. Držím je totiž jednoho pravidla. A tím je: detektor umí jen to, co umí jeho obsluha. A tím je řečeno VŠE! _________________ Feri
Garrett AT Pro, AT Gold, AT Max, PP, Z-lynk
Registrace: 23.5. 2006 Příspěvky: 45 Bydliště: Na východ od centra
Zaslal: pondělí 27. září, 2010 21:05 Předmět:
Škoda mluvit.Nedávno to tady dobře popsal petr 67.Od žlutých až po zelené jsou to zbytečný ingoty.A rukama mi prošli,né že né. _________________ XLT+AT PRO
O tom co není vidět je dobré vědět.
Zaslal: středa 29. září, 2010 9:49 Předmět:
motyčka napsal:
Škoda mluvit.Nedávno to tady dobře popsal petr 67.Od žlutých až po zelené jsou to zbytečný ingoty.A rukama mi prošli,né že né.
Pravdu díš!
Zavíráme krám. Garrettem se nikdy nic nenašlo. Nefungují.
Ale ty Tvé ruce bych chtěl vidět. Předpokládám, že jsou pěkně šikovné ,
a Tvůj um se hvězd dotýká.....
Prosím, neplkej nesmysly a zamysli se!
Buď blahoslaven.
Feri _________________ Feri
Zaslal: středa 29. září, 2010 9:59 Předmět:
Habáni napsal:
Zdravas Maria,milostiplná,pán s garrettem požehnaná..
Ťunťo, zde to bylo myšleno jako bohatství ducha. Ale to Ty, s tím svým drátkem mezi ušima asi nemůžeš pochopit
Sháním Ti novou čapku. _________________ Feri
německy neumím, ale tohle smrdí airtestem, navíc srovnávají 22cm sondu koncentriku s 28cm DD. Troufám si tvrdit, že ACE250 s novou DD sondou z třistapadesátky bude mít dosahy blíž tomu EuroACE.. _________________ člověk s FBS technologií
Zaslal: pátek 01. říjen, 2010 9:28 Předmět:
grimmi napsal:
německy neumím, ale tohle smrdí airtestem, navíc srovnávají 22cm sondu koncentriku s 28cm DD. Troufám si tvrdit, že ACE250 s novou DD sondou z třistapadesátky bude mít dosahy blíž tomu EuroACE..
Pravdu díš
Ale ty testy - ACE 150 a 250 že jsou stejné?
Na našich stránkách jsou testy - Bench testy a opravdu si nevzpomínám, že dosahy těchto dvou detektorů jsou shodné.
Stále se mám co učit _________________ Feri
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.