Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 88 anonymních a 4 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na http://detektory.hantec.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

discovery 3300
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Bounty Hunter
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní






PříspěvekZaslal: úterý 01. květen, 2007 21:13    Předmět: discovery 3300 Citovat

Dá se Discovery přehrát software,garrett 250 jde/prej lepší výkon/.Sonda se dá pořídit větší,mám základní,mince to najde cca 35-40cm podle velikosti.Teknetics to není,ale za ty many to jde.
Návrat nahoru
tibko
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 26.5. 2006
Příspěvky: 1255

PříspěvekZaslal: úterý 01. květen, 2007 21:19    Předmět: D 3300 Citovat

arnimm - to nás informuješ že to máš realizované, alebo sa pýtaš či to niekto dokáže? Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: středa 02. květen, 2007 14:35    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

arnimm napsal:
Dá se Discovery přehrát software,garrett 250 jde/prej lepší výkon/.Sonda se dá pořídit větší,mám základní,mince to najde cca 35-40cm podle velikosti.Teknetics to není,ale za ty many to jde.


Minci to vezme na 35cm jo????
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: středa 02. květen, 2007 17:00    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

arnimm napsal:
Dá se Discovery přehrát software,garrett 250 jde/prej lepší výkon/.Sonda se dá pořídit větší,mám základní,mince to najde cca 35-40cm podle velikosti.Teknetics to není,ale za ty many to jde.


Som z toho akýsi zmeťený. Question Rolling Eyes
Návrat nahoru
mcmlxxx
Administrátor


Registrace: 23.3. 2006
Příspěvky: 2533
Bydliště: Letovice, 46let

PříspěvekZaslal: středa 02. květen, 2007 19:08    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

habros napsal:
Som z toho akýsi zmeťený. Question Rolling Eyes


Autor původního příspěvku se zřejmě ptal jestli jde u Discovery nahrát nějaký nový firmware do detektoru. Trvdí také že do ACE to jde - snažil jsem se hledat nějaké zmínky o změně firmwaru v ACE ,ale nic sem nenašel ani u poláků, kteří jsou na různé úpravy firmwaru detektorů specialisti...
_________________
A bovi maiore discit arare minor. GMAXX, XTERRA70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anonymní






PříspěvekZaslal: čtvrtek 03. květen, 2007 18:14    Předmět: Citovat

Děkuju mcmlxxx za překlad a ty autore napiš o upgrade softwaru u ace 250 něco víc, když to jde. Jsem zvědavý, tak neváhej a piš. Předem Wink Shocked Díky
Návrat nahoru
tibko
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 26.5. 2006
Příspěvky: 1255

PříspěvekZaslal: neděle 10. únor, 2008 14:20    Předmět: Citovat

35-40cm na mincu sú kecy, v All metale mi zobralo železný klin v 20cm. To sú fakty, so základnou 8" cievkou. Na Nete je v ponuke 10" a 10,25" cievka - má s nimi niekto skúsenosť? D 3300 som mal, a zas uvažujem o lacnejšom detektore - ako záložný, alebo taký na rýchle prebehnutie terénu. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: sobota 22. březen, 2008 8:59    Předmět: Citovat

Souhlasím, že 35-40 cm jsou kecy na mince. Chodím rok s discovery 3300, cívka - 26 cm jsem spokojená.Předtím jsem měla ACE 150.
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: pondělí 03. listopad, 2008 16:22    Předmět: Civka 26cm Citovat

Ala napsal:
Souhlasím, že 35-40 cm jsou kecy na mince. Chodím rok s discovery 3300, cívka - 26 cm jsem spokojená.Předtím jsem měla ACE 150.


Ahoj, mam taky D3300, chci se zeptat jestli se vyplati investovat do vetsi civky, o kolik se cca zvysi dosah dejme tomu na minci a celkove.
Zatim kopu mince z +- 10-12 cm a to mne prijde zalostne malo.
Zpravy o tom, ze se dostane na 30cm jsou podle me hoooodne nadsazene... minci v 20cm jsem jeste nenasel a to uz jich hezkou hromadku mam.
Taky by me jako zacatecnika docela zajimalo, jak se vyporadat se signaly ktere se jedenkrat ozvou a pak trikrat ne... je to treba hluboko ulozeny predmet na ktery to jedenkrat dosahne a podruhe ne... kopete takove?
Chodim s detikem mesic a neco malo jsem naposlouchal, ale hodily by se mne postrehy a vychytavky nekoho, kdo uz neco nakopane ma.
Díky predem
Návrat nahoru
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: neděle 23. listopad, 2008 22:23    Předmět: Discovery 3300 Citovat

Zdravím všechny, taky mám Discovery 3300 a přikoupil jsem cívku 29x18,5 cm od Fishera. Super dosah. Chodím na dělové koule na dopadvé plochy střelnice z dob Marie Terezie a kopu v jílu, koule caa 13 - 15 cm v průměru v hloubce 70 - 100 cm. Sice horší pintpoint s touhel cívkou ale super dosah. Všem majitelům tohoto dektíku doporučuji investici 2800,- Kč do téhle cívky, která se určitě vyplatí. Sana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: úterý 25. listopad, 2008 22:54    Předmět: Citovat

Zdravím, prosím o radu. Mám dektím Discovery 3300. Podle mého poměrně slušný pro začátečníka, ale dělá mi problém zorientovat se v tom, co je folie, mince a pozink plechovka. S velkým železem je to v pohodě, ale malé železo a zlato to má podle návodu ukazovat stejně Evil or Very Mad . Děkuji za radu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: úterý 25. listopad, 2008 23:02    Předmět: Re: Civka 26cm Citovat

ddevill napsal:
Ala napsal:
Souhlasím, že 35-40 cm jsou kecy na mince. Chodím rok s discovery 3300, cívka - 26 cm jsem spokojená.Předtím jsem měla ACE 150.


Ahoj, mam taky D3300, chci se zeptat jestli se vyplati investovat do vetsi civky, o kolik se cca zvysi dosah dejme tomu na minci a celkove.
Zatim kopu mince z +- 10-12 cm a to mne prijde zalostne malo.
Zpravy o tom, ze se dostane na 30cm jsou podle me hoooodne nadsazene... minci v 20cm jsem jeste nenasel a to uz jich hezkou hromadku mam.
Taky by me jako zacatecnika docela zajimalo, jak se vyporadat se signaly ktere se jedenkrat ozvou a pak trikrat ne... je to treba hluboko ulozeny predmet na ktery to jedenkrat dosahne a podruhe ne... kopete takove?
Chodim s detikem mesic a neco malo jsem naposlouchal, ale hodily by se mne postrehy a vychytavky nekoho, kdo uz neco nakopane ma.
Díky predem


Určitě se to pode mě vyplatí. S cívkou 20 cm jsem chodil po býlavé dělové střelnici a vůbwc nic. Po zakoupení cívky 29x18,5 cm od Fishera - 2800,- Kč jsem teprva poznal, co mám pod nohama schovanýho. Dělové koule o průměru 15 cm není problém zachytit v hloubce 70 - 100 cm v jílu. Jediná nevíhoda je dohledávání, cívka ukazuje po celé délce tj. 29 cm , ale na šířku 18,5 cm je velice přená. Jinak se ještě prodává cívka 26 cm caa 2000,-Kč. Je to na tebe. Do budoucna uvažuji o cívce od S.E.F. caa 38x40 cm cena kolem 4500,- Sad . Jinak pokud máte někdo zkušenosti s tímhle dektíkem, rád si o něm popovídám. Díky Sana JNMC@SEZNAM.CZ
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 19:37    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

arnimm napsal:
Dá se Discovery přehrát software,garrett 250 jde/prej lepší výkon/.Sonda se dá pořídit větší,mám základní,mince to najde cca 35-40cm podle velikosti.Teknetics to není,ale za ty many to jde.


Nic nepřehrávej, kup cívku od Fishera 29x18,5 cm a máš super dosah. Sana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: neděle 14. prosinec, 2008 9:54    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

mcmlxxx napsal:
habros napsal:
Som z toho akýsi zmeťený. Question Rolling Eyes


Autor původního příspěvku se zřejmě ptal jestli jde u Discovery nahrát nějaký nový firmware do detektoru. Trvdí také že do ACE to jde - snažil jsem se hledat nějaké zmínky o změně firmwaru v ACE ,ale nic sem nenašel ani u poláků, kteří jsou na různé úpravy firmwaru detektorů specialisti...


Zdravím, vím že má otázka se netýka softwaru na Discovery 3300, ale zajímalo by mě, jak se projevuje poškozeny reproduktor. Při plném nastaveni citlivosti v modu Ponpoint se ozývá chraplavý zvuk. Pokud citlivost trochu stáhnu, tak je vše ok. Děkuji Sana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: neděle 14. prosinec, 2008 9:55    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

Misak92 napsal:
arnimm napsal:
Dá se Discovery přehrát software,garrett 250 jde/prej lepší výkon/.Sonda se dá pořídit větší,mám základní,mince to najde cca 35-40cm podle velikosti.Teknetics to není,ale za ty many to jde.


Minci to vezme na 35cm jo????


To mi připadá trochu moc. Mě bere s cívkou 29x18,5 cm v all metalu s maximální cetlivostí dělovou kouli na 75 - 100 cm. Sana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
moskvich
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 14.1. 2008
Příspěvky: 1900

PříspěvekZaslal: neděle 14. prosinec, 2008 10:27    Předmět: Citovat

Sana - taky občas trpím samomluvou, ale tebe obdivuju Very Happy .
_________________
Sluníčkáři celého světa, polibte si p...l.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
robins
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 31.5. 2006
Příspěvky: 319
Bydliště: Ostravsko

PříspěvekZaslal: neděle 14. prosinec, 2008 10:35    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

sana napsal:
mcmlxxx napsal:
habros napsal:
Som z toho akýsi zmeťený. Question Rolling Eyes


Autor původního příspěvku se zřejmě ptal jestli jde u Discovery nahrát nějaký nový firmware do detektoru. Trvdí také že do ACE to jde - snažil jsem se hledat nějaké zmínky o změně firmwaru v ACE ,ale nic sem nenašel ani u poláků, kteří jsou na různé úpravy firmwaru detektorů specialisti...


Zdravím, vím že má otázka se netýka softwaru na Discovery 3300, ale zajímalo by mě, jak se projevuje poškozeny reproduktor. Při plném nastaveni citlivosti v modu Ponpoint se ozývá chraplavý zvuk. Pokud citlivost trochu stáhnu, tak je vše ok. Děkuji Sana


Sice nemám discovery 3300 ale to štěbetání při plném nastavení citlivosti některé detektory mají,zvlášť poblíž nějakých zdrojů rušení jako vedení VVN,vysílačů a vedení el.trakce.Myslím že reproduktor máš v pořádku.Zkus si k detektoru připojit sluchátka a pokud uslyšíš ten chraplavý zvuk,budeš aspoň vědět,že reproduktorem to není.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
sana
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 17.8. 2008
Příspěvky: 126
Bydliště: České Budějovice

PříspěvekZaslal: neděle 21. prosinec, 2008 0:08    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

robins napsal:
sana napsal:
mcmlxxx napsal:
habros napsal:
Som z toho akýsi zmeťený. Question Rolling Eyes


Autor původního příspěvku se zřejmě ptal jestli jde u Discovery nahrát nějaký nový firmware do detektoru. Trvdí také že do ACE to jde - snažil jsem se hledat nějaké zmínky o změně firmwaru v ACE ,ale nic sem nenašel ani u poláků, kteří jsou na různé úpravy firmwaru detektorů specialisti...


Zdravím, vím že má otázka se netýka softwaru na Discovery 3300, ale zajímalo by mě, jak se projevuje poškozeny reproduktor. Při plném nastaveni citlivosti v modu Ponpoint se ozývá chraplavý zvuk. Pokud citlivost trochu stáhnu, tak je vše ok. Děkuji Sana


Sice nemám discovery 3300 ale to štěbetání při plném nastavení citlivosti některé detektory mají,zvlášť poblíž nějakých zdrojů rušení jako vedení VVN,vysílačů a vedení el.trakce.Myslím že reproduktor máš v pořádku.Zkus si k detektoru připojit sluchátka a pokud uslyšíš ten chraplavý zvuk,budeš aspoň vědět,že reproduktorem to není.


Tak bohužel to přišlo. Pokud mám na Discovery zvuk přez reproduktor, tak se vůbec nic neozývá a zvuková signalizace je slyšet jen pokud použiju sluchátka. Volal jsem na DW, kde mají zastoupení pro tuto značku a když se dozvěděli, že jsem dektík koupil v zahraničí, tak mi opravu i na mé náklady odmítli poskytnout. To trochu nechápu. Auto mi taky opraví každej autorizovanej servis na moje náklady i když si ho koupím klidně na druhým konci světa. Snad je to zlost na ty, co si je koupi u někoho jínýho, než jsou jenom oni. Dám ho k známému, co má servis tv, video, dvd atd. Snad se mu to podaří opravit. Sana
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
quad
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 7.5. 2007
Příspěvky: 1559

PříspěvekZaslal: neděle 21. prosinec, 2008 10:40    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

sana napsal:


Tak bohužel to přišlo. Pokud mám na Discovery zvuk přez reproduktor, tak se vůbec nic neozývá a zvuková signalizace je slyšet jen pokud použiju sluchátka. Volal jsem na DW, kde mají zastoupení pro tuto značku a když se dozvěděli, že jsem dektík koupil v zahraničí, tak mi opravu i na mé náklady odmítli poskytnout. To trochu nechápu. Auto mi taky opraví každej autorizovanej servis na moje náklady i když si ho koupím klidně na druhým konci světa. Snad je to zlost na ty, co si je koupi u někoho jínýho, než jsou jenom oni. Dám ho k známému, co má servis tv, video, dvd atd. Snad se mu to podaří opravit. Sana


To už je asi čtvrtý nebo pátý vlákno kde jsem se dočetl že se ti podělal detík. Kua sana, takovej chytrej chlap - prostě ho rozdělej a mrkni se jestli Ti neupadl drát od repra nebo nemáš bloknutej konektor od sluchátek. Naco hned dávat detík do servisu... Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
robins
Věrnost fóru
Věrnost fóru


Registrace: 31.5. 2006
Příspěvky: 319
Bydliště: Ostravsko

PříspěvekZaslal: neděle 21. prosinec, 2008 11:03    Předmět: Re: discovery 3300 Citovat

quad napsal:
sana napsal:


Tak bohužel to přišlo. Pokud mám na Discovery zvuk přez reproduktor, tak se vůbec nic neozývá a zvuková signalizace je slyšet jen pokud použiju sluchátka. Volal jsem na DW, kde mají zastoupení pro tuto značku a když se dozvěděli, že jsem dektík koupil v zahraničí, tak mi opravu i na mé náklady odmítli poskytnout. To trochu nechápu. Auto mi taky opraví každej autorizovanej servis na moje náklady i když si ho koupím klidně na druhým konci světa. Snad je to zlost na ty, co si je koupi u někoho jínýho, než jsou jenom oni. Dám ho k známému, co má servis tv, video, dvd atd. Snad se mu to podaří opravit. Sana


To už je asi čtvrtý nebo pátý vlákno kde jsem se dočetl že se ti podělal detík. Kua sana, takovej chytrej chlap - prostě ho rozdělej a mrkni se jestli Ti neupadl drát od repra nebo nemáš bloknutej konektor od sluchátek. Naco hned dávat detík do servisu... Rolling Eyes


Tak tak,nejspíš to bude nějaká maličkost a i případná výměna repráku by neměla být problém,stačí sehnat stejný reproduktor přepájet 2 drátky a mělo by to být ok.Nebo jak píšeš ten bloknutý konektor od sluchátek.
Sano,až budeš psát jak jsi dopadl s opravou tak fakt stačí do jednoho tématu Wink Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Bounty Hunter Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Detektory kovů články návody recenze hledání field testy záhady tajemství pozvánky na akce manuály návody galerie detektorů inzerce diskuzní fórum
Tesoro Compadre Cibola uMax Silver Cortes Eldorado Garrett Teknetics Bounty Hunter Fisher Troy Shadow MD3009 ACE 150 ACE 250 GTP1350 Tejon Vaquero Fieldmaster Compass Rutus Solaris XP GMAXX XP GOLDMAXX GOLDMAXX Power ADX Adventis Zetex JOKR Mikel Minelab Musketeer Advantage Explorer Quatro MP X Terra Whites White's IDX XLT DFX MXT QXT Spectrum Eagle MD3815B AD3018 Explorer SE Fisher F75 Teknetics T2 Fisher F4 Titanium Adonis Fisher F2 Fisher F4 Fisher F70
Kanál RSS 2.0
| Obsah: Bronislav MAREK | e-mail: detektory (zavináč) hantec (tečka) cz | Jabber: mcmlxxx (zavináč) hantec (tečka) cz |
Design layout by Jakub Dubec and Michal Krajcirovic.
Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.04 sekund
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO